• ΑΥΠΝΙΕΣ-ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΝΟΥ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #40497  από Γιάννης
 Τρί Σεπ 28, 2010 6:55 pm

Sorry αλλά δεν μπαίνει κανονικά, μήπως μ' έπιασε πάλι το τσοπάνικο; Όλοι οι άυπνοι μπείτε να δείτε πως αποκοιμιούνταν (παλιά) οι ευτυχισμένες αμερικάνικες οικογένειες. Στην Ελλάδα τότε το σύνθημα ήταν 'καληνύχτα John Boy' :character-oldtimer:
 #40504  από κωστας
 Τρί Σεπ 28, 2010 9:16 pm
:-D :-D !οταν ειχα διαταραχες υπνου επαιρνα καμια φορα συμπληρωματα μελατονινης-Solgar Sweetest Dreams
 #40658  από Akatamakata
 Πέμ Σεπ 30, 2010 4:55 pm
Νικος έγραψε:Απο που το ξεθαξατε αυτο το topic παίδες?
Ανησυχώ πρέπει όπως και δηποτε να ανανεώσουμε λίγο την ύλη
ωραίο thread πάντως ήταν, κυλούσε η κουβέντα σφαίρα
Θωμά και Πάρη σας έχω μια πρόταση, να πάρουμε ένα μηχανιμα MRI στα 3
την ΔΕΗ μόνο ποιος θα την πληρώνει?????????
Εγω είμαι μέσα!!!!!
Πάρη;;;;;;
Η δεη είναι θέμα αλλα και πάλι έχω πρόταση πρόκληση θα βαλουμε απο επάνω φωτοβολταϊκα.
 #40680  από Νικος
 Παρ Οκτ 01, 2010 10:19 am
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι οικολογικά!! ;)
Μην το αργούμε

-Έφυγες για μαγνητη
-Πάω για τα φωτοβολταϊκά εγώ
-Πάρη ένα οικόπεδο να τα βάλουμε
 #40688  από Π.Μ79
 Παρ Οκτ 01, 2010 12:27 pm
Άμα είχα οικόπεδο, θα έστηνα ένα λυόμενο σπιτάκι να ησυχάσω από το κέντρο της Αθήνας.

Καλά ρε μαζόχες, πρέπει να βρούμε πόσα εκατομμύρια για να κοιμόμαστε στο μαγνητικό?

Δε σας κάνει το κρεβατάκι σας? :lol:
 #40689  από Νικος
 Παρ Οκτ 01, 2010 12:56 pm
Άμα είχα οικόπεδο, θα έστηνα ένα λυόμενο σπιτάκι να ησυχάσω από το κέντρο της Αθήνας.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλά ρε μαζόχες, πρέπει να βρούμε πόσα εκατομμύρια για να κοιμόμαστε στο μαγνητικό?
Θωμά για σένα λέει :character-kenny: :character-kenny: :character-kenny: :character-kenny:
 #41080  από Blacksand
 Τετ Οκτ 06, 2010 2:08 am
xairetw tous apadaxous ksenixtes :handgestures-salute: :handgestures-salute:
na'nai kala o mitropanos (pou apo oti akouw den einai dustuxws...) pou mou kanei parea.
exw kanei pali to programma mou anw katw alla genika dyskolevomai na me parei o ipnos.
Me enoxloun kai oi mikroi thorivoi (tik-tak rologiou,oi filoi mou mou lene oti eimai "arrwstos"!!,na'nai kala oi wtoaspides)

Ade na doume pote tha nistaksw na me parei o ipnos...

Sorry gia ta greeklish egine mlkia sto prosfato format :violence-pistoldouble: