• paidia poly epeigon

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12711  από LL--MM
 Σάβ Δεκ 05, 2009 10:13 pm
Χαζή ερώτηση, και δεν την κάνω με ειρωνεία, δυστυχώς: Ποιός είναι ο ορισμός της κατάστασης "χάλια μαύρα"; :?: :?: Κανένα ειδικό κέντρο στον εγκέφαλο που να έχει υποστεί βλάβη ή κάτι τέτοιο; Και ποιές θα ήταν οι επιπτώσεις (λειτουργικές και μή) άν, στην επόμενη ώση, επιβαρύνονταν αυτές οι υπάρχουσες βλάβες;
 #12901  από litsa
 Τετ Δεκ 09, 2009 8:40 am
τι λέτε τώρα για κοίλες???
έχω τόσες να φάν και οι κότες!!!!
κοίλες στη μεση που όταν μετατοπιστούν - μένω στο κρεβάτι - τάβλα...
χρόνια τώρα... έχω γυρίσει καθηγητές και καθηγητές.... όλοι μου έλεγαν φύγε και έλα του χρονου να δουμε τι θα κάνουμε.. :!: :|

κάποια στιγμή πριν την διαγνωση - βρέθηκαν και κοίλες στον αυχένα από παλιό εφηβικο χτύπημα... τι μουδιάσματα, τι πόνοι να μην μπορώ να κοιμηθώ και να οδηγήσω..

ότι φυσιοθεραπειες έκανα αντι για βοήθεια, με έκαναν χειρότερα! :mrgreen: είχα πέσει σε απατεώνα :ugeek:

ώσπου εναλλακτικά πήγα σε ένα δόκτορα φυσιοθεραπείας στην αθήνα - απλά τέλειος - δεν με πονούσε καθόλου - στην αρχή νόμιζα ότι με κοροϊδευε... αλλά περασαν και οι πόνοι και όλα...
φανταστείτε ότι δεν μπορούσα να σκύψω να διαβάσω τίποτα :shock: :shock: :o
τώρα κάθε φορά που ανεβαίνω στην πρωτεύουσα - περνάω απαραίτητα για μια επίσκεψη ή δύο και κάνω συντηρησούλα!!!
και όλα είναι μια χαρά!
Α! έχω και κοίλες στον θώρακα ....και κάτι άλλες βλάβες ... :D :lol: :lol: :lol: :lol:
 #12914  από butterfly-
 Τετ Δεκ 09, 2009 9:16 am
Lena μην πανικοβάλλεσαι. !!
Εγώ στη θέση σου θα το έψαχνα με περισσότερους γιατρούς
πριν ξεκινήσω θεραπεία. Μια δεύτερη ή τρίτη γνώμη δεν βλάπτει...
Εύχομαι να πάνε όλα καλά. :) :)
 #12954  από Lena
 Τετ Δεκ 09, 2009 6:47 pm
ΛΛ ΜΜ το χαλια μαυρα το λεω γιατι Λογικα θα χει πολυ διαφορα απ τη προηγουμενη μαγνητικη.
Ιωαννα μου ευχαριστω για το μηνυμα σου. Πηγα σε ακομα 2 γιατρουσ κ μου προτεινουν ιντερφερονεσ.
 #12974  από LL--MM
 Τετ Δεκ 09, 2009 10:44 pm
Λένα μου, ορισμός για τα "χάλια μαύρα" υπάρχει, καθώς και οι όποιες φαρμακευτικές αγωγές: :arrow: :arrow: Μόλις έβαλα ένα κατιτίς στις "Κοινωνικές υπηρεσίες". Έξι σελιδούλες είναι όλες-όλες, τύπωσέ τις και πήγαινέ τις του :P . Ρώτα ποτε τελειώνει αυτή η αγωγή και τι θα μπορείς να πάρεις μετα, αφού τελειώσουν αυτές οι εγχύσεις... Και βλέπεις αναλόγως... :shock:

Ηρεμία και περαστικά :!: :!: :!:
 #13033  από Lena
 Πέμ Δεκ 10, 2009 9:46 pm
ΟΧΙ ΛΛ ΜΜ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ. ΡΩΤΗΣΑ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ.
 #13109  από LL--MM
 Παρ Δεκ 11, 2009 5:15 pm
Όπως βλέπεις, στις νευρολογικές οδηγίες και ιδίως από κάτω, (πόστ της Ιωάννας Ζ.) υπαρχουν και άλλοι που είναι πολύ διστακτικοί όσον αφορά σ'αυτές της αγωγές... Δείξε του ότι διάβασες τις σελίδες αυτές :P :P :P Καλό κουράγιο!