• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #10922  από Εύη Ξ
 Παρ Οκτ 30, 2009 3:48 pm
αλεξανδρος1 έγραψε:Με τον Γιώργο λέμε να βρεθούμε την κυριακή το μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στους αμπελόκηπους.
Όποιος άλλος θέλει να έρθει ας δηλώσει συμμετοχή για να κανονίσουμε τραπέζι.
Στην είσοδο να πείς το όνομα Αλέξανδρος για το τραπέζι για να το βρούν οι υπόλοιποι,να ρωτάνε πιο είναι το τραπέζι στο όνομα Αλέξανδρος? για να μην ψάχνονται.
 #10930  από αλεξανδρος1
 Παρ Οκτ 30, 2009 10:12 pm
Αυτο θα κάνω για να μπορεί όποιος θέλει να μας βρεί άνετα και να μην μας ψάχνει. Με πρόλαβε ο prince απ' ότι είδα και έβαλε χάρτη για το μέρος.
 #10933  από Εύη Ξ
 Παρ Οκτ 30, 2009 11:08 pm
Ξανα ήρθα για να σας ενημερώσο οτι μπορώ και εγώ τελικά την Κυριακή.
Μονο πείτε τη ώρα περίπου θα μαζευτήτε και αν ξέρετε περίπου μέχρι τη ώρα υπολογίζετε να κρατήση γιατί πρέπει να ξέρει τη ώρα περίπου να έρθει να με πάρει ο άντρας μου.
Ευχαριστώ.
 #10935  από Εύη Ξ
 Παρ Οκτ 30, 2009 11:14 pm
Και πάλι καληνύχτα!
 #10938  από princeofathens2004
 Σάβ Οκτ 31, 2009 7:57 am
Καλημέρα

Γιώργο και Αλέξανδρε, δυστυχώς είμαι εκτός Αθηνών. Έφυγα εχθές το απόγευμα και επιστρέφω Κυριακή βράδυ. Κρίμα γιατί ήθελα πολύ να έρθω. Είχε περάσει πολύς καιρός από τη συνάντηση στην οποία είχα παρευρεθεί και ήταν ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά και άλλα άτομα.
Καλά να περάσετε λοιπόν και αναμένω εντυπώσεις και φυσικά σχόλια από τη συνάντηση.

Prince
 #10940  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Σάβ Οκτ 31, 2009 10:46 am
Εύη Ξ έγραψε:Ξανα ήρθα για να σας ενημερώσο οτι μπορώ και εγώ τελικά την Κυριακή.
Μονο πείτε τη ώρα περίπου θα μαζευτήτε και αν ξέρετε περίπου μέχρι τη ώρα υπολογίζετε να κρατήση γιατί πρέπει να ξέρει τη ώρα περίπου να έρθει να με πάρει ο άντρας μου.
Ευχαριστώ.
Πιατευω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα λήξης. Σήμερα Σάββατο πρωί έμαθα ότι η συγκέντρωση είναι στις 14.00
 #10943  από Εύη Ξ
 Σάβ Οκτ 31, 2009 12:32 pm
Γεια σας!
Ευχαριστώ Γιώργο για την ενημέρωση.
 #10947  από Εύη Ξ
 Σάβ Οκτ 31, 2009 12:40 pm
Ναι μόλις τώρα το διάβασα σε ευχαριστώ.
 #10988  από elena
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 7:09 pm
Νέα για την συνάντηση δεν βλέπω και έχω αρχίσει και ταράζομαι!!!!
δεν έχετε γυρίσει ακόμα?άντε γράψτε μας νέα σας ,πως περάσατε...τι φάγατε...κτλ...κτλ...