• Εχω ΣΚΠ;;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #117717  από agathan
 Πέμ Ιουν 16, 2016 12:40 pm
ρε κοπελια... τι θα γινει με σενα και αγχος σου;;;
το πιο πιθανο ειναι οτι δεν εχεις κατι σοβαρο, μονο αγχος που σκοτωνει ρινοκερο εχεις! :emojis-11:
θα σου παραθεσω και ενα στιχο παντελιδη "ολα ειναι στο μυαλο, ακου εμενα που σου λεω" :emojis-12:

και αν εχεις;; πολυ απλα θα γινεις γαματη σαν και μας :emojis-32:
 #117718  από ποπη
 Πέμ Ιουν 16, 2016 12:42 pm
Ωχ σοβαρά; Δεν το ειχα σκεφτεί αυτο. Θεέ μου πως θα περάσουν οι ώρες; Το σκέφτομαι συνεχεια. Και αν εχω; Θα αλλάξει η ποιότητα ζωής μου; Και αν δεν εχω; Όλα οφείλονται στο άγχος; Πφφφ :emojis-22:[/quote]

το αγχος μπορει να σου βγαλει πολυ χειροτερα θεματα στο σωμα απο τη σκπ......τι να πουν κατι αλλοι που εχουν καρκινους....μακρυα απο εμας.....
jocaste το σωμα γενικα βγαζει φλεγμονες μην τρελαινεσαι δεν ειναι τιποτα. :)
 #117719  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 1:00 pm
agathan έγραψε:ρε κοπελια... τι θα γινει με σενα και αγχος σου;;;
το πιο πιθανο ειναι οτι δεν εχεις κατι σοβαρο, μονο αγχος που σκοτωνει ρινοκερο εχεις! :emojis-11:
θα σου παραθεσω και ενα στιχο παντελιδη "ολα ειναι στο μυαλο, ακου εμενα που σου λεω" :emojis-12:

και αν εχεις;; πολυ απλα θα γινεις γαματη σαν και μας :emojis-32:

Άγγελε για άλλη μια φορα με άφησες speechless. Εύστοχη η παρατήρηση σου και να ξέρεις λατρεύω Παντελιδη.. "Σε παραδέχομαι" λοιπόν όπως λεει και το άσμα
 #117720  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 1:02 pm
ποπη έγραψε:Ωχ σοβαρά; Δεν το ειχα σκεφτεί αυτο. Θεέ μου πως θα περάσουν οι ώρες; Το σκέφτομαι συνεχεια. Και αν εχω; Θα αλλάξει η ποιότητα ζωής μου; Και αν δεν εχω; Όλα οφείλονται στο άγχος; Πφφφ :emojis-22:

το αγχος μπορει να σου βγαλει πολυ χειροτερα θεματα στο σωμα απο τη σκπ......τι να πουν κατι αλλοι που εχουν καρκινους....μακρυα απο εμας.....
jocaste το σωμα γενικα βγαζει φλεγμονες μην τρελαινεσαι δεν ειναι τιποτα. :)[/quote]
Είχαμε περασει με τον μπαμπά μου καρκίνο οποτε περάσαμε και απο αυτο το λούκι. Εκει μαλιστα γνώρισα κ το μεγαλείο των δημοσίων νοσοκομείων αλλα και λαμπρές εξαιρέσεις γιατρών οι οποίοι ειναι μειοψηφία μεν αλλα υπάρχουν. Θα συμφωνήσω με το σχόλιο σου.. Απλα ειμαι νευρικό κορίτσι :emojis-30:
 #117721  από ποπη
 Πέμ Ιουν 16, 2016 1:07 pm
Είχαμε περασει με τον μπαμπά μου καρκίνο οποτε περάσαμε και απο αυτο το λούκι. Εκει μαλιστα γνώρισα κ το μεγαλείο των δημοσίων νοσοκομείων αλλα και λαμπρές εξαιρέσεις γιατρών οι οποίοι ειναι μειοψηφία μεν αλλα υπάρχουν. Θα συμφωνήσω με το σχόλιο σου.. Απλα ειμαι νευρικό κορίτσι :emojis-30:[/quote]

μια απο τα ιδια νευρικη, αλλα καταβαλω μεγαλες προσπαθειες να το μειωσω γιατι φουντωνουν οι φλεγμονες ετσι :smile-rain:
 #117723  από ΝΤΙΑΝΑ
 Πέμ Ιουν 16, 2016 1:14 pm
Κοίτα κοπελιά, κάνε τη μαγνητική σου, δες τα αποτελέσματα, να σου φύγει και το δικό σου άγχος και το δικό μας :emojis-3:
Εύχομαι να είσαι περαστική από δω :smile-flower:
Ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα και το ξανασυζητάμε :emojis-8:
 #117730  από George Good News
 Πέμ Ιουν 16, 2016 3:14 pm
Άσχετο και μάλλον off topic αλλά εγώ αν ακούσω Παντελιδη ή τέτοιου είδους τραγούδια θα χρειαστώ οπωσδήποτε αγωγή με κορτιζόνη μετά!
ΥΓ Λέμε και κανένα άσχετο για να μη βαρύνει πολύ το κλίμα και ειδικά για μια περίπτωση που πολύ πιθανώς πρόκειται για false alarm
 #117731  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 3:40 pm
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Κοίτα κοπελιά, κάνε τη μαγνητική σου, δες τα αποτελέσματα, να σου φύγει και το δικό σου άγχος και το δικό μας :emojis-3:
Εύχομαι να είσαι περαστική από δω :smile-flower:
Ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα και το ξανασυζητάμε :emojis-8:
Ξερω σας τα εχω κανει τσουρέκια με την απόγνωση μου. Ες αυριον τα σπουδαία. Έκλεισα μαγνητική εγκεφάλου και θα μου βγάλει και αυχενική μοίρα για να μην πληρώνω έξτρα μαγνητική μου είπαν. Πέραν του αποτελέσματος θα κρατήσω τον λογαριασμό σε αυτο το site γιατί με συγκίνησε η ανθρωπιά και η σωστή οπτική που βλέπετε την ζωή. Θα σας ενημερώσω το γρηγορότερο :emojis-6:
 #117732  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 3:43 pm
George Good News έγραψε:Άσχετο και μάλλον off topic αλλά εγώ αν ακούσω Παντελιδη ή τέτοιου είδους τραγούδια θα χρειαστώ οπωσδήποτε αγωγή με κορτιζόνη μετά!
ΥΓ Λέμε και κανένα άσχετο για να μη βαρύνει πολύ το κλίμα και ειδικά για μια περίπτωση που πολύ πιθανώς πρόκειται για false alarm
Χχαχαχαχχα τωρα έπιασες καλο George. Ναι οντως τα τραγούδια του ειναι καταθλιπτικά αλλα ειναι τοσο αληθινά που πωρωνομαι. Καλα αποτελέσματα να βγουν και θα σου αφιερώσω και Γωγω Τσάμπα :emojis-1:
 #117737  από litsa
 Πέμ Ιουν 16, 2016 5:11 pm
ρε κοπελιά!!!
στο ίντερνετ δεν βρίσκουμε λύσεις και απαντήσεις...
χαλάρωσε γιατί και σκπ να μην έχεις , κάτι άλλο θα πάθεις σίγουρα..

και στην τελική... μας τα κανες.... τσουρέκια...
:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
βρήκες και κάνεις!!!
βρες ένα καλό ψυχίατρο, και μετά ξαναέλα να τα πούμε!!!

με πολλή αγάπη!!!

αααα και άσε τα των ηρώων όσοι έχουμε σκπ, γιατί καλύτερα να μην μάθεις ποτέ τι πραγματικά σημαίνει...
ναι εχουμε σκπ, και προσπαθούμε... δεν είμαστε ήρωες.. και ούτε θέλουμε να γίνουμε...
εγώ τουλάχιστον...
αλλά αφού μας έλαχε.. το πολεμάμε!!!

φιλιά και καλά αποτελέσματα...!!