billios έγραψε:αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν πεφτει η αυλαια ακομαΜ' ένα μπάφο και καλή παρέα
γουρλώνει το μάτι και πέφτει η αυλαία
Σκλήρυνση κατά πλάκας
billios έγραψε:αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν πεφτει η αυλαια ακομαΜ' ένα μπάφο και καλή παρέα
Γιάννης έγραψε:billios έγραψε:αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν πεφτει η αυλαια ακομαΜ' ένα μπάφο και καλή παρέα
Γιάννης έγραψε:Και η καλή παρέα φτάνειbillios έγραψε:αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν πεφτει η αυλαια ακομαΜ' ένα μπάφο και καλή παρέα
Κωνσταντίνα έγραψε:billios έγραψε:................................................billako μου από τη στιγμή που τρυπιέσαι μέρα παρά μέρα με ιντερφερόνη, τι ποιο υπενθυμιστικό απ΄αυτό, ότι πάσχεις.
Κι εμενα η οικογενεια μου εχει πει κατα καιρους οτι το φορουμ με επηρεαζει αρνητικα,με απορροφα και με κανει να μην ξεχνω οτι πασχω,προφανως συμβαινει το ιδιο και με τον Ανασταση και γι'αυτο το ποσταρε.
........................................................
Ας τους καθησυχάσουμε τους δικούς μας (και τους εαυτούς μας), ότι ο δαίμονας δεν είναι το forum, αλλά η παρουσία των συμπτωμάτων που επιμένουν με "αυτιστική" συμπεριφορά να είναι παρόντα.
Αν εγώ η ίδια δεν αποφασίσω να βάλω τη σκλήρυνση δίπλα μου και όχι μπροστά μου, και σε "θερμοκήπιο" να ζήσω, πάλι θα με επηρεάζει ο καιρός.
υγ να αναζητήσουμε αλλού την κακοδαιμονία
LL--MM έγραψε:H "αυλαία" έπεσε με το ποστ του Γιώργου.-