Χαιρετω την παρεα...επειδη περασα παρα πολλα περιληπτικα θα σας πω περιπου τι βιωσα:
Γυρω στον φεβρουαριο κανω την επεμβαση,καθομαι 1 βδομαδα στο νοσ/μειο λογω ισχυρων πονοκεφαλων,ειναι λιγο σπανιο μου λεει ο γιατρος αλλα θα περασει.Πραγματι μου περασαν τελειως και αποχωρησα για να παω σπιτι.Η σπαστικοτητα σχεδον ειχε εξαφανιστει αλλα ειχα χασει το 30% της δυναμης μου και ποδια και χερια,ειχα υπνηλια και γενικως δεν ειχα διαθεση να κανω τπτ...μετα απο μια βδομαδα ειχα ενα πρηξιμο στο σημειο της τομης και αμεσως πηγα στο νοσ/μειο,εκει με μια απλη παρακεντηση του υγρου επιστρεφω στην οικια μου.ο γιατρος μου ειπε δεν τρεχει τπτ ξαναελα σε καμια βδομαδα γιατι πιθανον να ξαναγεμισεις!Προληπτικα επαιρνα και αντιβιωση 2 φορες την ημερα...
Τωρα αρχιζει το σοου...αρχισα να χανω πολυ λιγα υγρα πισω και πλαγια εκει που μου ειχαν κανει 2 τομες για να περασει το καλωδιο.Δεν εδωσα σημασια λεω το υγρο θα'ναι που μου ειχε πει ο γιατρος!Περασαν 6 μερες και ξαναπηγα στον γιατρο,να προσθεσω οτι ειχα μια μικρη πτωση ορασης, εκει ο γιατρος μετα απο μιση ωρα εξετασης του χρωματος του υγρου λεει αμεσως στο χειρουργειο...με ανοιξαν παλι γιατι ειχε φυγει απο την θεση του το καλωδιο!Την ιδια μερα το βραδυ ανεβαινει ο πυρετος 40 και την επομενη μερα μου το βγαζουν τελειως!Ειχα κολλησει 3 μικροβια και και το ενα ειχε σχηματιστει στην αντλια!Tragic!Μετα την επεμβαση μιλουσα αλλα μπερδευα την γλωσσα και οι αλλοι δεν καταλαβαιναν.Εκατσα 15 μερες με ενδοφλεβια αντιβιωση 2-3 ειδων και κορτιζονης,επαθα και μια σοβαρη κατακλιση λογω της ξαπλας...θελετε και αλλα?Φοβερη γκαντεμια και ταλαιπωρια!Μια αλλη κοπελα εβαλε αντλια και αυτη χωρις βεβαια τον γολγοθα που περασα εγω αλλα τωρα θελει να το βγαλει λογω της αδυναμιας
Εδω και 2 με 3 μηνες εχω επανελθει και δεν θελω καν να το σκεφτομαι!ΑΥΤΑ!!!!!!!!