Ευχαριστω για τις ευχες αδερφια,ταλαιπωρηθηκα αρκετα μπορω να πω αλλα συνερχομαι σιγα-σιγα!την Παρασκευη την εκανα και την επομενη μερα ειχα ιλλιγο και πονοκεφαλο...εκτος του του οτι κανα 2ημερο ημουν νηστικος λογω επεμβασης και αναγουλας απο τους ιλιγγους εκατσα και 4 μερες ξαπλα με αποτελεσμα να'χω αδυναμια!Ο γιατρος μου ειπε οτι ανηκω στο 5% των εσθενων που παρουσιασαν ιλιγγους λογω του οτι το σημειο της σπονδυλικης στηλης που ερχεται σε επαφη με το σωληνακι ειναι πολυ ευαισθητο και οτι κανει μια βδομαδα περιπου να περρασουν!
Πραγματι σχεδον ο πονοκεφαλος εφυγε απλα μου'χει μεινει η αδυναμια η οποια υποχωρει μερα με την μερα...η δοση μπακλοφενης ειναι πολυ μικρη και σιγγα σιγα θα την αυξησουμε...τα ποδια μου ειναι κατα 20-25% ποιο Μ@Λ@Κ@ αλα αν δεν μου φυγει η αδυναμια δεν μπορω να καταλαβω το ωφελος!
Ο γιατρος εχει κανει πανω απο 30 επεμβασεις,ειναι αναισθησιολογος και εχει εξειδικευση στην τοποθετηση αντλιας...ειδα ενα παιδι με εντυπωσιακα αποτελεσματα αλλα πρωτα θα μαθω λεπτομερειες για να σας πω!
Τα ξαναλεμε!!!!
Πραγματι σχεδον ο πονοκεφαλος εφυγε απλα μου'χει μεινει η αδυναμια η οποια υποχωρει μερα με την μερα...η δοση μπακλοφενης ειναι πολυ μικρη και σιγγα σιγα θα την αυξησουμε...τα ποδια μου ειναι κατα 20-25% ποιο Μ@Λ@Κ@ αλα αν δεν μου φυγει η αδυναμια δεν μπορω να καταλαβω το ωφελος!
Ο γιατρος εχει κανει πανω απο 30 επεμβασεις,ειναι αναισθησιολογος και εχει εξειδικευση στην τοποθετηση αντλιας...ειδα ενα παιδι με εντυπωσιακα αποτελεσματα αλλα πρωτα θα μαθω λεπτομερειες για να σας πω!
Τα ξαναλεμε!!!!