• Μαγνητική Τομογραφία

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6177  από Fotis
 Δευ Ιουν 22, 2009 9:52 pm
Σε ποιο κέντρο γίνεται αυτό; Είναι κάτι τουλάχιστον από την ψύχρα του μηχανήματος
 #6189  από litsa
 Δευ Ιουν 22, 2009 11:26 pm
άντε Ελενα!! όλο μας κουφαίνεις!! τι θα σε κάνουμε εσένα ??
μάλλον θα σου δώσουμε προαγωγή για αντι αρχηγός μετά τον αρχηγό η έλεναααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

να μην σας πω πόσες ώρες κάνω!! εγώ κάνω 4 μαγν. για να αποκλείσουμε και τις κοίλες της μέσης για τα μουδιάσματα!!!!!!!!!
ώρες ? ανάλογα τη φορά?!!
εξαρτάται πόσο καινουριος είναι ο μαγνήτης! έχει διαφορά στον χρόνο και την ωρα αλλά και την απεικόνιση!

εγώ η καλυτερη και άνετη και πιο ωραια μου ήταν στην κρήτη! στο ιατρικό!!
ευγενέστατοι, με μια κουβέντα με χαλάρωσαν και όλα καλα΄!
ενώ πριν με είχαν τρελάνει στις ενοχές ότι κουνιόμουνα -ανέπνεα κτλ!!!!!!!!!!!!!
απλά ηλίθιοι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Τρί Ιουν 23, 2009 8:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #6192  από princeofathens2004
 Δευ Ιουν 22, 2009 11:45 pm
Καλησπέρα σε όλους.

Elena θα σε απογοητεύσω!
Μη σε πάρει από κάτω αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να προσπαθήσει να σου πει την αλήθεια!
Ξέρεις γιατί εμένα και της MIMI κρατάνε παραπάνω χρονικό διάστημα οι μαγνητικές (από κοντά και η (Maria77);
Λόγω παραπάνω φαιάς ουσίας που έχουμε στον εγκέφαλο εμείς.

Όπως κατάλαβες σου έκανα αστειάκι. Δεν σε πείραξε! Ήταν φιλικό αστειάκι.
Παρόλα αυτά για τις μαγνητικές που κάνεις μου φαίνεται απίστευτα μικρό το χρονικό διάστημα.
Εν τω μεταξύ πλάκα έχει να πηγαίνουμε στο ίδιο και να βγω αληθινός για τη φαιά ουσία που έλεγα!
 #6194  από mary_d_ath
 Τρί Ιουν 23, 2009 12:08 am
Έχω μία απορία... Πως γίνεται να κάνετε 3 μαγνητικές ταυτόχρονα, αφού το ταμείο (συγκεκριμένα εγώ έχω ΤΑΕ) καλύπτει μόνο 1 τους 6 μήνες; Υπάρχει κανένα κολπάκι που ίσως εγώ δεν ξέρω;
 #6195  από elena
 Τρί Ιουν 23, 2009 12:09 am
prince καλησπέρα !!!
τα αστεία που γίνονται για πλάκα όχι δεν με ενοχλούν,μάλιστα γελάω :D :D κιόλας ...έχεις δίκιο ΄
είναι πολύ λίγος ο χρόνος,το παρατήρησα πρώτη....όταν ξαναπάω λοιπόν ,θα κρατήσω χρόνο....για να είμαι σίγουρη για αυτό που λέω!!! πηγαίνω στο Μαρούσι...εσύ σε ποιά περιοχή πας?
 #6198  από princeofathens2004
 Τρί Ιουν 23, 2009 12:25 am
Δεν ξέρω πόσες δικαιολογεί. Εγώ έχω Δημόσιο. Μάλιστα το πρώτο διάστημα έκανα ανά τρίμηνο τρεις μαγνητικές.
Λέτε να μου στείλουν το λαγαριασμό στο τέλος του χρόνου;

Elena όντως δεν μπορεί να είναι τόσο. Εμένα κρατάει γύρω στο 2ωρο στάνταρ. Είναι περίπου 25 λεπτά η κάθε εξέταση συν την όποι καθυστέρηση μεταξύ τους. Αν βάλεις και το σκιαγραφικό σε όποιες δουν ότι χρειαστεί (εμένα μου βάζουν στάνταρ στις δύο από τις τρεις) να οι, περίπου, 2 ώρες.

Πάω στο Ιατρόπολις λόγω της φίλης που μου κλείνει στο μπαμ μπαμ το ραντεβού και μου κάνει τις εξετάσεις. Έτσι έχω και μια πρώτη εικόνα για το πως πάω, γιατί είναι έμπειρη, αλλά μου τις παίρνει κιόλας μόλις έχει και τις διαγνώσεις και πάω και τη βρίσκω και μου τις δίνει.
 #6200  από michaelz21789
 Τρί Ιουν 23, 2009 12:36 am
Ρε παιδια? τι τεχνολογια εχετε εκει στα νοτια? εγω κανω 15λ για τν αυχενα και 20λ για εγκεφαλο. και εχω και μουσικη! 8-) 8-) 8-) ημαστε cool εμεισ οι βορειοι! χεχεχεχε
 #6204  από elena
 Τρί Ιουν 23, 2009 8:54 am
prince,εμένα ο μισός χρόνος είναι χωρίς σκιαγραφικό και ο άλλος μισός με σκιαγραφικό....
γίνονται και οι τρεις κατευθείαν...δεν με βγάζουν καθόλου...!!!!δεν ξέρω πάλι...
στο Ιατρόπολις που πας,τις κάνεις σε ανοιχτό τομογράφο?γιατί είχα δει ότι έχει και θα με ενδιέφερε,να πήγαινα...αλλά ο γιατρός μου ,μου είχε πει ότι δεν είναι τόσο αξιόπιστοι οι ανοιχτοί τομογράφοι....

Μιχάλη μην δίνεις σημασία σε αυτά που λένε ...τα ανοιχτά μυαλά δεν χρειζόμαστε παραπάνω ώρα :!: :!: :D :D

τι φίλη είναι δηλαδή?κολλητή να υποθέσω? :D :D :D
 #6208  από Maria77
 Τρί Ιουν 23, 2009 9:56 am
Τώρα σκέφτηκα και κάτι άλλο που μπορεί να συνδέεται με τον χρόνο...μήπως εμένα είναι πιο πολλές οι βλάβες-εστίες γιαυτό παίρνει περισσότερο χρόνο?Είναι τελοσπάντων πιο σύνθετη η κατάσταση? Ωχ... :shock: :shock: :shock:
 #6211  από litsa
 Τρί Ιουν 23, 2009 10:23 am
ναι καλά μαρία77!!
ανάλογα το πόσο παλιό είναι... εχει ρόλο!! ;)