• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #89978  από Γιάννης
 Τρί Μάιος 14, 2013 1:53 pm
Γιατί αισθάνθηκες ότι παρεξηγήθηκε; Είναι πολύ καλό ως απόφθεγμα και αυτό που περιγράφει είναι πολύ αισιόδοξο. Μήπως έβαλα λάθος εικόνα; Μπορεί.
Εννοούσα ότι μου άρεσε το νέο τεύχος.
 #89999  από billios
 Τρί Μάιος 14, 2013 11:06 pm
Το flo cafe κ.πατησια ειναι μια περιπτωση,εχει χωρο οξω με πρασιναδες και ειναι φατσα στο μετρο.Αχαρνων και στρ.καλλαρη γωνια απεναντι απο τα goddys,θα περασω αυριο μια τσαρκα για να τσεκαρω εμπεριεστατωμενα τον χωρο αν ψηνεσται.
Στο γαλατσι επισης το zepellin [αν υπαρχει ακομα,αλλιως ειναι και μια αλλη πιο διπλα που υπαρχει σιγουρα] με απεριωριστη θεα απο τα τουρκοβουνια.
Βεβαια αν ειναι ρουχλες αυτα που λεω,υπαρχει παντα το σιγουρακι του μολ
 #90000  από Κώστας
 Τρί Μάιος 14, 2013 11:22 pm
To mall αν και δεν είναι ό,τι καλύτερο, έχει πολύ εύκολη πρόσβαση και πάρκιν για όσους έρθουν με οχήματα.

Γιάννη κατά καιρούς θα εναλλάσσω αποφθέγματα γιατί μου άρεσε και το προηγούμενο που ήταν ιδιοκατασκευή, αλλά μόλις είδα τον τύπο με τα μανταλάκια στα μάγουλα με πιάσανε τα γέλια σε ότι αφορά το "συντελέσει σ΄ αυτό" που έγραφε το απόφθεγμα.

Τελικά έβαλα και τα δύο γιατί δεν μπορώ να διαλέξω

Υσ. Δεν είναι τεύχος των ΚΕΠΑΚΙΑΚΩΝ ΝΕΩΝ αυτό που σου άρεσε, αλλά η αφίσα της συνάντησης.
 #90016  από Γιάννης
 Τετ Μάιος 15, 2013 9:45 am
Κώστας έγραψε:αλλά μόλις είδα τον τύπο με τα μανταλάκια στα μάγουλα με πιάσανε τα γέλια σε ότι αφορά το "συντελέσει σ΄ αυτό" που έγραφε το απόφθεγμα.
Η αλήθεια είναι ότι τα μανταλάκια χωρούσαν πολλαπλές αναγνώσεις.

billios έγραψε:Το flo cafe κ.πατησια ειναι μια περιπτωση,εχει χωρο οξω με πρασιναδες και ειναι φατσα στο μετρο.Αχαρνων και στρ.καλλαρη γωνια απεναντι απο τα goddys,θα περασω αυριο μια τσαρκα για να τσεκαρω εμπεριεστατωμενα τον χωρο αν ψηνεσται.
Στο γαλατσι επισης το zepellin [αν υπαρχει ακομα,αλλιως ειναι και μια αλλη πιο διπλα που υπαρχει σιγουρα] με απεριωριστη θεα απο τα τουρκοβουνια.
Βεβαια αν ειναι ρουχλες αυτα που λεω,υπαρχει παντα το σιγουρακι του μολ
Δερβίση μου, για να πάμε σε νέο μαγαζί πρέπει πρώτα να τσεκαριστεί η προσβασιμότητά του από όσους έχουμε έντονα κινητικά προβλήματα και κυρίως όσους κινούνται με αμαξίδιο.
Το θέμα είναι ότι έχουμε μόνο ένα δεκαήμερο για τη συνάντηση και δε νομίζω ότι προλαβαίνουμε να κάνουμε τις απαραίτητες διαβουλεύσεις.
Μην το απλώνουμε πολύ γιατί δε μας παίρνει να το αναβάλλουμε, περιμένουμε και τα κορίτσια από μακριά.
 #90018  από Κώστας
 Τετ Μάιος 15, 2013 10:04 am
Μην πει μετά κανείς ότι δεν το θυμήθηκε ή έκανε λάθος στην ημερομηνία!
gourme burger Kitchen.jpg
gourme burger Kitchen.jpg (56.46 KiB) Προβλήθηκε 572 φορές
 #90020  από Γιάννης
 Τετ Μάιος 15, 2013 10:57 am
Επαναλαμβάνω και σας ειδοποιάω, να είστε ακριβείς στην προσέλευση (11 - 11.30) γιατί την τελευταία φορά μου κάνανε κολπάκια για τα τραπέζια.
Κωνσταντίνα έγραψε: υγ ένα τραπέζι που να μην μας κουδουνιάσει ο ήλιος
Όσο πιο νωρίς έλθει ο καθένας μας, τόσο πιο σίγουρος θα είναι για σκιά. Η φορά της σειράς των τραπεζιών είναι κάθετη που σημαίναι ότι όποιος αργήσει μπορεί να κάτσει στον ήλιο.

ΥΓ. Καπάκι μετά τη συνάντηση θα μπει θέμα αλλαγής στεκιού.
 #90022  από βικυ
 Τετ Μάιος 15, 2013 11:11 am
Γιάννης έγραψε:ΥΓ. Καπάκι μετά τη συνάντηση θα μπει θέμα αλλαγής στεκιού.
Προτεινω στεκι συναντησης την πολη μου. :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Και επειδη ειμαι καλος και δημοκρατικος ανθρωπος :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: σας αφηνω να διαλεξετε εσεις την ακριβη τοποθεσια :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
υ.γ.φωτορεπορτερ Σοφια και Κατερινα,κανονιστε να δω φωτο :romance-kisscheek:
 #90023  από Κώστας
 Τετ Μάιος 15, 2013 11:14 am
Ένσταση!
Δηλαδή όποιος αργήσει πχ 5 λεπτά θα πρέπει να κάτσει στον ήλιο;! Αυτό είναι άδικο και δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό. Αν μας ζορίσει ο ήλιος θα κάτσουμε μέσα. Σιγά τον κόσμο που θάχει ώστε να μη περισσεύουν τραπέζια. Ασε που άμα μεσημεριάσει τα χάμπουργκερ θα πηγαίνουν και θα έρχονται, οπότε το μαγαζί θα τρίβει τα χέρια του. Στην ανάγκη τους δείχνουμε την αφίσα και τους ζητάμε να γίνουν χορηγοί!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17