• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5142  από LL--MM
 Πέμ Ιουν 04, 2009 1:19 am
Βρέ παιδιά, εννοούσα τα ψψψψψ παυ είδαμε δίπλα... και ακόμα και να μήν έχουν "αστυνομική ισχύ", ή να υπάρχουν κάποιοι μελλοντικοί μημητές του είδους, ας μή δίνουμε και λαβές... :x Ας αφήνουμε να μας διαβάζουν, μια και δε μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, αλλά τα προσωπικά είναι για προφορικά κατ' ίδίαν ή έστω, από το τηλέφωνο :x . Η αφεντιά της τί θα μας δώσει; Τιποτα. Γιατί να της δίνουμε εμείς; :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Ιουν 05, 2009 2:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #5163  από mary_d_ath
 Πέμ Ιουν 04, 2009 1:25 pm
Ξέρει κανείς να μου πει αν έχει ομιλία σήμερα ο Παπανδρέου; Γιατί χθες μιλούσε η Παπαρήγα και μου έσπασε τα νεύρα, γιατί είχαν κλείσει έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους για την αφεντιά της!!
Δεν θα το αντέξω αν πάλι σήμερα μιλάει κάποιος!! Άντε μην τους βρίσω όλους τώρα που θέλουν τον ψήφο μας, εγώ στην παραλία θα ψηφίσω!!
Έτσι και τολμήσουν να ξανακλείσουν δρόμο σήμερα, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!!
Τα νεύρα μου... Άντε να έρθει το Σαββατοκύριακο να την κάνω...
 #5166  από mary_d_ath
 Πέμ Ιουν 04, 2009 1:38 pm
Φτου γ*μ* την γκαντεμιά μου και σήμερα!!
Αν μιλάει στο πεδίον του Άρεως όπως χθες η Παπαρήγα, δε βρίσκω το λόγο να κλείνουν την Πατησίων!!
Ηλίθιοι όλοι τους!!
 #5172  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Ιουν 04, 2009 2:31 pm
Σαν πολλές γυναίκες δε μαζευτήκαμε :lol: Εκτός από τον babi δεν είδα κανέναν άλλο :o Είμαστε του πολύ μπλα-μπλα εμείς :roll: OK Λοιπόν καλό μεσημέρι :P Πολλές ευχές στην elena :lol: Να είσαι πάντα γερή :lol: Τις ενεσούλες μάλλον θα τις σταματήσω κι ο θεός να βάλει το χέρι του :roll: Από χτες είμαι κομμάτια... πήγα για φυσικοθεραπείες το πρωί και με είδε ο φυσικοθεραπευτής κι έπαθε πλάκα :!: :!:
 #5173  από elena
 Πέμ Ιουν 04, 2009 2:41 pm
γιατί ΓιούληΚ έτσι ξαφνικά?οι ενέσεις σε πειράζουν?
ότι και να είναι,καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσεις να κάνεις...και μην ξεχνάς,
ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ,ναι?
 #5175  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Πέμ Ιουν 04, 2009 2:56 pm
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ;)

ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΧΑΖΙ :!: 8-) . ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η MS ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΛΩΝΕΙ 8-) . ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ;) 8-) :!: .

ΕΛΕΝΑ ΕΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΟ ΕΑΠ.........ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ :o :oops: :x .ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ;) ;)
 #5176  από LL--MM
 Πέμ Ιουν 04, 2009 3:03 pm
Συγγνώμη για την άγνοια, τι είναι το ΕΑΠ; Εχω κάτι οδηγίες που χτησιμοποιούνται, αν μου πεις περίπου τι έιναι, να σου τις στείλω...
 #5181  από αλεξανδρος1
 Πέμ Ιουν 04, 2009 3:22 pm
mary_d_ath έγραψε:Ξέρει κανείς να μου πει αν έχει ομιλία σήμερα ο Παπανδρέου; Γιατί χθες μιλούσε η Παπαρήγα και μου έσπασε τα νεύρα, γιατί είχαν κλείσει έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους για την αφεντιά της!!
Δεν θα το αντέξω αν πάλι σήμερα μιλάει κάποιος!! Άντε μην τους βρίσω όλους τώρα που θέλουν τον ψήφο μας, εγώ στην παραλία θα ψηφίσω!!
Έτσι και τολμήσουν να ξανακλείσουν δρόμο σήμερα, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!!
Τα νεύρα μου... Άντε να έρθει το Σαββατοκύριακο να την κάνω...
Σήμερα ο παπανδρέου και αύριο ο καραμανλής οπότε καταλαβαίνεις τι θα γίνεται στο κέντρο αυτές τις ημέρες.
 #5182  από Γιούλη Κ.
 Πέμ Ιουν 04, 2009 3:44 pm
Βρε... βρε... καλώς τους :lol: Βασίλη γιατί να μας βάλει κάτω; Κι ακόμα κι αν κάποιες στιγμές είναι δύσκολες :evil: τα δύσκολα είναι για να τα ξεπερνάμε :roll: Αλέξανδρε έχεις το όνομα του μικρού μου γιου :lol: οπότε δεν μπορώ παρά να σε συμπαθήσω, ακόμα κι αν δε σε ξέρω :roll: Για πείτε μας κι εσείς λοιπόν τις εμπειρίες σας από τη φοβερή και τρομερή ΣΚΠ :roll: αν θέλετε φυσικά :roll: Καλό μεσημέρι :P
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 24