• ΕΝΤΟΝΗ ΚΟΠΩΣΗ!!!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #4947  από elena
 Σάβ Μάιος 30, 2009 10:53 pm
καλή δύναμη και σε εσένα Λένα και σε εσένα Maria77!!!
καλά θα τα πας,να μας σκέφτεσαι καλά κάνεις!!!να σκέφτεσαι όλα αυτά που λέμε εδώ για να γελάμε(κοτσάνες-ξεκοτσάνες)αυτά μας κρατάνε τελικά!!!και μην ξεχνάς σε σκεφτόμαστε και εμείς!! :D :D :D και τις δυό σας!!!από περιέργεια αφού είστε και οι δύο από Κύπρο ,δεν θα συναντηθείτε?
 #4949  από Maria77
 Σάβ Μάιος 30, 2009 11:07 pm
Ακριβώς αυτό της έστειλα τώρα Έλενα μου, της Λένας αλλά σε προσωπικό μήνυμα ;) Να βρεθούμε απο κοντά να γνωριστούμε!
Ξέρεις Ελενά εδώ τα πράγματα δεν είναι και πολύ ευνοϊκά όταν έχεις μία σοβαρή ασθένεια! Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει και εκεί αυτή η κατάσταση... απλά εδώ ο κόσμος είναι πιό λίγος και οι περισσότεροι γνωρίζονται μεταξύ τους.Το περασμένο χρόνο ήθελα να παρακολουθήσω ένα συνέδριο που γινόταν στην Κύπρο για την ΣΚΠ και όλοι οι φίλοι μου και οι γονείς μου, ήταν ενάντια σ' αυτό γιατί μου λέγανε πως μπορεί να συναντήσω γνωστούς εκεί και να με ρωτάνε διάφορα και αν είμαι και εγώ ασθενής, κτλ... Τελικά τσακώθηκα με όλους αλλά πήγα :lol: Ο κόσμος ήταν ελάχιστος που παρεβρέθηκε εκεί και το παρακολούθησε γιατί πιστεύω όλοι λίγο πολύ σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο!
 #4950  από Lena
 Σάβ Μάιος 30, 2009 11:11 pm
ΜΑ ΠΙΟΣ ΝΑΡΘΕΙ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ? Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ Η Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΦΕΡΝΕΙ?
 #4951  από Maria77
 Σάβ Μάιος 30, 2009 11:18 pm
Κατάλαβα, δύσκολη κατάσταση. Θα τα πούμε απο κοντά όταν θα συναντηθούμε!!! Τουλάχιστον τα μουδιάσματα σου περάσανε? Ξέχασα να σε ρωτήσω τόσες μέρες.
 #4952  από Lena
 Σάβ Μάιος 30, 2009 11:19 pm
ΣΧΕΔΟΝ. ΕΙΣΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?
 #4953  από elena
 Σάβ Μάιος 30, 2009 11:25 pm
το καταλαβαίνω αυτό που μου λες...μερικοί άνθρωποι είναι όντως στενόμυαλοι και γεμάτοι προκαταλήψεις.Αλλά τελικά απλά δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία...
Τώρα για το αν και εδώ είναι το ίδιο,τι να σου πω?στον κύκλο της εργασίας ,όπως έχεις διαβάσει και από τους υπόλοιπους ,υπάρχει σοβαρό θέμα,για τον υπόλοιπο περίγυρο όμως, εγώ προσωπικά δεν δίνω φράγκο,και εγώ πέρυσι είχα πάει στο συνέδριο που είχε γίνει στο Μέγαρο Μουσικής...
και να σου πω και την αλήθεια,πάω όπου θέλω ,και ποτέ δε δίνω σημασία γύρω μου...να είναι και κάποιος γνωστός κάπου ,απλά δεν τον βλέπω!!! :D :D
 #4955  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 31, 2009 12:35 am
Στην "ηπειρωτική" Ελλάδα, προτιμάν να μας κρατάν μέσα για τα πενθήμερα σχήματα, χαζομάρα τους, βέβαια, πεταμένα λεφτά είναι. Και με συγκινεί :oops: και με τιμάει ιδιαίτερα ότι η Μαρία αισθάνθηκε τουλάχιστον λιγότερο δυσάρεστα με ότι της είπα, έτσι αισθάνομαι ότι οι επιπτώσεις της σκπ είναι λιγότερο αξεπέραστες για όλους μας! Περαστικά σου και πάλι, Μαράκι, και δίνε μας τα νέα σου!

Α, για το παρκινσον δε μπορεί να δινόταν το modiodal, οι ασθενείς αυτοί πάσχουν ήδη από τόσο σοβαρή σπαστικότητα, που αν το έπαιρναν, μάλλον θα πήγαιναν το γιατρό στο δικαστήριο…

Φιλιά και περαστικά σε όλες...
 #5059  από elena
 Τρί Ιουν 02, 2009 9:27 pm
Maria77 πως πας με την κορτιζόνη?όλα καλά ?ελπίζω ναι!!!
είδες διαφορά?
 #5061  από LL--MM
 Τρί Ιουν 02, 2009 10:33 pm
Άλλες δυό φορές είναι μόνο, και μετά μόνο ...τουαλέτα και ξεκούραση! (και δεν είναι και αντιβίωση, μια δόση υπομονή είναι χρήσιμη!) Περαστικά σου :) θα αποβληθεί και η φλεγμονή με την ώρα της :roll:
 #5074  από Maria77
 Τετ Ιουν 03, 2009 10:33 am
Καλή σας μέρα! Νομίζω είμαι αρκετά καλύτερα...τουλάχιστον υποχώρησαν οι πόνοι στις κινήσεις του ματιού (ευτυχώς!) Μίλησα μόλις τώρα και με τον γιατρό μου και είπε να δώσω ακόμη λίγες μέρες περιθώριο στην κορτιζόνη να δράσει!!! Εύχομαι να περάσουν όλα αυτά τα συμπτώματα γιατί πραγματικά με κούρασαν πολύ!
Φιλιά σε όλους και εύχομαι να είστε και εσείς όσο καλύτερα γίνεται ;)