• Χαιρετίσματα πολλά απο Βάσω, Πόπη...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79418  από Μιμικαμ
 Τρί Οκτ 16, 2012 11:08 pm
Billako, καταλαβαίνω πολυ καλά το σκεπτικό σου και σ'ευχαριστώ.....

Το τελευταίο διάστημα, αφού πέρασα πολύ χοντρό ψυχολογικό ζόρι, και με το δεδομένο οτι εχω παραμείνει ακάλυπτη φαρμακευτικά πάνω απο 2 χρόνια, το σκεφτόμουν πολύ έντονα να το συζητήσω με τον γιατρό μου για μια πιθανή αγωγή.....απέκλεισα ολα τ'αλλα, και εγώ του πρότεινα για το χάπι....φυσικά καταχάρηκε δεν το συζητώ.....όμως του είπα δοκιμαστικά...και αν προκείψει το παραμικρό να το διακόψω μαχαίρι, αφου με διαβεβαίωσε οτι δεν θα εχω κάποιο reboud effect, ;ή οτιδήποτε αλλο...

Βέβαια μέχρι να φτάσει αυτή η ώρα να το πάρω στα χέρια μου, πολλά μπορεί ν'αλλάξουν, ήδη και μόνο ολες αυτές οι εξετάσεις που πρέπει να προηγηθούν, με προβληματίζουν πολύ.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #79420  από Gia1982
 Τρί Οκτ 16, 2012 11:17 pm
Κ εγώ με σκεπτικό πως το ξεκινάω κ οτιδήποτε δω το σταματω κ μετά έχει ο Θεός. Αλλά κ ο ίδιος ο γιατρός μου με ενημέρωσε για όλες τις τυχόν παρενέργειες κ μου είπε οτιδήποτε δω να τον ενημερώσω αμέσως...Τι να πω βρε μιμίκαμ, μπίλιο, σοφία κ όλα τα παιδιά είναι τόσο άσχημη η ψυχολογική κατάσταση κ η δική που ΕΛΠΙΖΩ για ένα καλύτερο αύριο....Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε οπότε το ίδιο προσπαθώ να κοιτάξω κ εγώ για να μην γίνω χειρότερα... Πάω να ταίσω κ να κοιμήσω το μπουμπούκι μου...σας καληνυχτίζω όλους....
 #79422  από Μιμικαμ
 Τρί Οκτ 16, 2012 11:56 pm
Gia μου και μόνο που έχεις να περιποιηθείς και να φροντίσεις το μπουνπουκάκι σου οπως πολύ σωστα το αποκαλείς.....υπάρχει βρε κουτό μεγαλύτερη πηγή αντλησης δύναμης και χαράς???

Απ'την οικογένειά σου να αντλείς κουράγιο....και θα δείς οτι σε περιμένουν πολλές φωτεινές και γεμάτες ημέρες και χρόνια.....καλό βράδυ και σε σένα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #79424  από Μιμικαμ
 Τετ Οκτ 17, 2012 12:01 am
Αχ πως κοιμούνται βρε παιδάκια......μεσάνυχτα και το μάτι γαρίδα.....φεύγω πάω να μετρήσω προβατάκια, αστεράκια, και οτι αλλο βρεθεί στο δρόμο μου, μήπως και κλείσει το ρημάδι.... :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:
 #79430  από Κώστας
 Τετ Οκτ 17, 2012 12:48 am
Μίμικαμ, το φάρμακο για την πίκρα είναι ένα. Η σοκολατόπιτα της Κατερίνας!!!!!!!!!
Σου εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα και παρ΄ όλες τις πολύ καλές και εξυπηρετικές κοπέλες του "Γεννηματά", εσύ να μη χρειαστεί να ξαναπατήσεις ποτέ το πόδι σου εκεί!
 #79434  από Μιμικαμ
 Τετ Οκτ 17, 2012 8:30 am
Thanks, Κώστα μου για τις ευχές σου.....αυτο φυσικά ισχύει για όλους μας....να είμαστε οσο γίνεται καλύτερα..... :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress:

Οσο για τις σοκολοτάπιτες της Κατερίνας.....συμφωνώ....αλλά εμαθα οτι φτιάχνει τέλεια τσουρεκάκια που είναι και η αδυναμία μου.....μου υποσχέθηκε οτι η επόμενη συνάντηση μας, θα γλυκαθεί απ'τα χεράκια της....ελπίζω να μην κάνει την κινέζα και να μας τα φέρει.....
Κατερινάκι ακούς?????? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #79435  από κατερινα 55
 Τετ Οκτ 17, 2012 8:59 am
Εικόνα
Ακούει,ακούει!!!!!! :laughing-rolling:

:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress:
 #79482  από billios
 Τετ Οκτ 17, 2012 9:51 pm
Εγω θα σου φερω ενα κοτοπουλακι να μας φτιαξεις στην επομενη συναντηση μπας και σπληνωση το αντερακι μου :eusa-dance: :happy-partydance:
 #79485  από κατερινα 55
 Τετ Οκτ 17, 2012 9:59 pm
billio σε ποιόν θα φέρεις κοτοπουλάκι;σε μένα ή στην Μιμικαμ;Έτσι για να ετοιμάζουμε τις ποδιές του σεφ :teasing-neener: :teasing-neener:

Εικόνα
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7