• ΦΑΓΟΥΡΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΦΑΓΟΥΡΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #84206  από sofia13
 Τρί Ιαν 15, 2013 9:42 pm
Δεν πίνω καφέ, δεν αντέχω, γυρίζει το στομάχι μου !
Γιατί έχω τρελή φαγούρα ; Αμάν κι΄όποτε με πιάνει, μέχρι και τα φρύδια μου ξύνω.
Μόνο με παγάκια ( επιθέματα) συνέρχομαι.
Περαστικά μας. ( ξηροδερμία κανείς δεν παρατήρησε;)
 #84208  από giannis
 Τρί Ιαν 15, 2013 10:12 pm
Ξηροδερμία μπόλικη.

Το χειμώνα τα χέρια τρέχουν αίμα. Το καλοκαίρι κάνω τον Ινδιάνο. Και δεν μπορώ και τις κρέμες. Πως τις αντέχετε οι γυναίκες;
 #84214  από sofia13
 Τρί Ιαν 15, 2013 10:57 pm
Δεν τις αντέχουμε . Εδώ μια Lierac μου δώσαν στο φαρμακείο ( μάνα μου λιπαρή, μπλιάχ),
για την ξηροδερμία , αλλά δεν....
Λίγο ελαιόλαδο ταμποναριστό με βαμβακάκι και πολύ είναι...
Και φαγούρα και ξηροδερμία και χίλια δυό άλλα ... τελικά νούμερα για τσίρκο είμαστε ζωή
νάχουμε ....
 #84244  από eleni POL
 Τετ Ιαν 16, 2013 12:25 pm
A! για την ξηροδερμία ξέρω το haed & shoulders το κλασσικό .Γιατρός δερματολόγος το σύστησε σε ασθενή στην Αμερική ,για όλο το σώμα.Και δουλεύει!

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #84246  από eleni POL
 Τετ Ιαν 16, 2013 12:40 pm
Σοφία και όποιος το δοκιμάσει ,προσπάθησε να αφήνεις δυο λεπτα τον αφρό ,ισχύει για όλα τα αφρόλουτρα ή σαμπουάν ,θέλει κι αυτό την ώρα του.Και μαλακά ,με αγάπη, μη τρίβετε με μανία ,αν σε λούζει κάποιος άλλος είναι πιο εύκολο.
 #84266  από Dimitris-56
 Τετ Ιαν 16, 2013 9:44 pm
Ευχαριστώ ρε παιδιά που μου λύσατε την απορία για την φαγούρα νόμιζα ότι
έφταιγαν τα αφρόλουτρα και πήρα πράσινο σαπούνι και έχω βελτιωθεί λίγο από
την φαγούρα τουλάχιστον έτσι νομίζω Όσο για την ξηροδερμία στα πόδια την
έχω συνέχεια ..
 #84267  από litsa
 Τετ Ιαν 16, 2013 10:01 pm
φαγούρα όχι
ξηροδερμία ναι!
βέβαια έχω και ψωρίαση, που όποτε το θυμηθεί εμφανίζεται αναλόγως διαθέσεως, αλλά πάντα μένει η ξηροδερμία!!

τώρα δεν το έχω μαζί μου αλλά όταν επιστρέψω στο νησί, θα σας πω ένα που δεν είναι λιπαρό και κάνει δουλειά...

αχαχαχα!!! μνήμη γιοκ!!!!!!!!!!!!!!! :confusion-seeingstars: