• ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77192  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 07, 2012 6:10 pm
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Χρηστο !!!! Εισαι...ψυχαρα, βρε !!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Συνεχισε να κανεις ο,τι σε ευχαριστει και ...μη το βαζεις κατω !!!!!! Εμεις....εδω ειμαστε !!!!!!!!!!! :romance-grouphug:
 #77199  από χριστος λεβ
 Παρ Σεπ 07, 2012 8:57 pm
:teasing-tease: Sister Άννα δεν το βάζω κάτω , ούτε ντρέπομαι να λέω τι έχω γιατί απλά δεν το κόλλησα ούτε το αγόρασα απλά είμαι από τους τυχερούς και όλα καλά . Δεν μπορώ να εργαστώ πια πέρασα από το ΚΑΠΑ με 67% αναπηρία την ενεργητικότητα μου την έχω ρίξει στην μαγειρική και όλα καλά. Επίσης έχω και την βαφτιστήρα μου που την υπέρ αγαπώ και εντάξει καλά πάμε ασφαλώς βρήκα τής νέους φίλους μου εσάς δηλαδή τα αδέρφισα μου, όποτε το να λες κάποιον ψυχάρα είναι υπερβολή , εγώ απλό ανθρωπάκι του θεού περιμένω νέα σου να είσαι καλά .
 #77205  από Μιμικαμ
 Παρ Σεπ 07, 2012 10:06 pm
Χριστάκο,

Χαίρομαι πολύ που σε βρίσκω έτσι ανεβασμένο ψυχικά.....συνέχισε να μαγειρεύεις και αφού όπως λες είσαι και μικρούλης, που ξέρεις μπορεί να εξελιχτείς και σε τέλειο μάγειρα κάποια στιγμή και να πάρεις και το χρυσό σκούφο.... :-D :-D :-D :-D :-D

Να χαίρεσαι και την βαφτιστήρα σου, δεν υπάρχει πιο γνήσια αγάπη απ'αυτήν των μικρών παιδιών......α και φιλιά στα πανέμορφα Χανιά....τυχερούλι.... κατοικείς σε μια απ'τις ωραιοτερες ελληνικές πόλεις:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77210  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 07, 2012 11:43 pm
χριστος λεβ έγραψε::teasing-tease: Sister Άννα δεν το βάζω κάτω , ούτε ντρέπομαι να λέω τι έχω γιατί απλά δεν το κόλλησα ούτε το αγόρασα απλά είμαι από τους τυχερούς και όλα καλά . Δεν μπορώ να εργαστώ πια πέρασα από το ΚΑΠΑ με 67% αναπηρία την ενεργητικότητα μου την έχω ρίξει στην μαγειρική και όλα καλά. Επίσης έχω και την βαφτιστήρα μου που την υπέρ αγαπώ και εντάξει καλά πάμε ασφαλώς βρήκα τής νέους φίλους μου εσάς δηλαδή τα αδέρφισα μου, όποτε το να λες κάποιον ψυχάρα είναι υπερβολή , εγώ απλό ανθρωπάκι του θεού περιμένω νέα σου να είσαι καλά .
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77212  από Κώστας
 Σάβ Σεπ 08, 2012 12:31 am
Χρίστο είδες που ανησυχούσες;!
Βλέπεις πόσο γρήγορα άρχισαν κι΄ έρχονται οι φίλοι!
Ελπίζω να σε γνωρίσουμε κι΄ από κοντά σε κάποια μελλοντική συνάντησή μας.
Παρεπιπτόντως!
Τι γίνεται, δε θα τα πούμε από κοντά;!
Το mall παραμένει πάντα στη θέση του!
 #77214  από Gorge
 Σάβ Σεπ 08, 2012 12:39 am
για σου χριστο και γω χανια ειμε αλα παλιοχωρα πιγενω νοσοκομειο χανιων ευχομε να εισε καλα
 #77216  από χριστος λεβ
 Σάβ Σεπ 08, 2012 7:03 am
:romance-adore: Μήνυμα προς την αδέρφη Μιμικάμ < Μικρούλης ήμουν πριν 34 χρόνια το μονό που έχει μείνει τώρα που περνούν τα χρόνια είναι το μυαλό παιδιού και οι σκάνταλες όλα τα αλλά τα φυσιολογικά έχουν ερθει.Και εγώ έχω δυο παΐδια όπως έχει στην Φώτο σου . Το ένα η Φρίντα τον Οκτώβριο θα μπει στα αφτί και η άλλη η Ροξη τον Απρίλιο στα τέσσερα .Εσένα είναι σαλονιού εμένα είναι κυνηγόσκυλα για λαγό.
 #77218  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Σεπ 08, 2012 8:04 am
Κώστας έγραψε:Χρίστο είδες που ανησυχούσες;!
Βλέπεις πόσο γρήγορα άρχισαν κι΄ έρχονται οι φίλοι!
Ελπίζω να σε γνωρίσουμε κι΄ από κοντά σε κάποια μελλοντική συνάντησή μας.
Παρεπιπτόντως!
Τι γίνεται, δε θα τα πούμε από κοντά;!
Το mall παραμένει πάντα στη θέση του!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: Αν....περασουν τα ...νεα μετρα και γινουν περικοπες....ΠΑΝΤΟΥ......, δεν θα μπορουμε να πληρωσουμε ....ουτε ενα καφεδακι , σε καντινα νοσοκομειου και ...το Mall....θα το βλεπουμε...μονο στα...ονειρα μας !!!!!!!!!! Ας βρεθουμε, λοιπον, στο Συνταγμα , στις 12 Σεπτεμβρη .....και , μια αλλη μερα, παμε και στο mall!!!!!!!!!!!!!!!! :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #77221  από Μιμικαμ
 Σάβ Σεπ 08, 2012 9:23 am
χριστος λεβ έγραψε::romance-adore: Μήνυμα προς την αδέρφη Μιμικάμ < Μικρούλης ήμουν πριν 34 χρόνια το μονό που έχει μείνει τώρα που περνούν τα χρόνια είναι το μυαλό παιδιού και οι σκάνταλες όλα τα αλλά τα φυσιολογικά έχουν ερθει.Και εγώ έχω δυο παΐδια όπως έχει στην Φώτο σου . Το ένα η Φρίντα τον Οκτώβριο θα μπει στα αφτί και η άλλη η Ροξη τον Απρίλιο στα τέσσερα .Εσένα είναι σαλονιού εμένα είναι κυνηγόσκυλα για λαγό.
Βρ'ισκεσαι στη καλύτερη και δημιουργικότερη φάση της ζωής σου, ζήσε κάθε της στιγμή, και τί παραπονιέσαι βρε????? και σκυλάκια φίλους διαβάζω, γενικά σε βρίσκω αρκετά πλούσιο ψυχικά....συνέχισε να παραμένεις ενα μικρό παιδί....και οι φίλοι βλέπεις βρίσκονται....καλή καρδιά να υπάρχει.....καλημέρα και καλο Σ.Κ. σου εύχομαι... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77235  από χριστος λεβ
 Σάβ Σεπ 08, 2012 8:10 pm
:teasing-tease: Αδερφη Αννα εγω σας ηπα μενω Χανια εχω φτιαξει ενα σπιτακι με στεγαστικο δανειο οταν ειμουν δυνατος και δουλευα εσαι απο που εισαι να λετε αφου θελετε να βρεφουμε την περιοχη σας περιμενω νεα σας