• Καλημερα!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #64317  από Γιάννης
 Τρί Νοέμ 22, 2011 11:20 am
kate2002 έγραψε:δεν ανοιγει στη θεσσαλονικη μας αποτεφρωτηριο βρε;
Λες να το εγκαινιάσω; :teasing-neener:
Δημητρης24 έγραψε:Ελληνικο εντεχνο-ροκ.. Ενδιαφερεσαι??
Μόνο να σας ακούσω. Παίζει κανένα demo;
 #64318  από kate2002
 Τρί Νοέμ 22, 2011 11:29 am
oxi re γιαννη!!!
εχεις μπροστα σου αλλα... μη σου πω και 50 χρονια!!!! αν αφαιρεσεις τα αμεσως επομενα 10 της κρισης, εχεις μπροστα σου, ά-νε-τα, 40 χρονια ομορφα!!! ξερεις που θα εχει φτασει η επιστημη σε 40 χρονια;;;; δε θα γινεται διανυξη φλεβων στις υπαρχουσες, θα μας περναν καινουρια σωληνακια!!!! του κουτιου θα γινουμε!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: και δε θελω...παρερμηνευσεις και χαζους χλευασμους!
 #64320  από Δημητρης24
 Τρί Νοέμ 22, 2011 11:35 am
Γιάννης έγραψε:
kate2002 έγραψε:δεν ανοιγει στη θεσσαλονικη μας αποτεφρωτηριο βρε;
Λες να το εγκαινιάσω; :teasing-neener:
Δημητρης24 έγραψε:Ελληνικο εντεχνο-ροκ.. Ενδιαφερεσαι??
Μόνο να σας ακούσω. Παίζει κανένα demo;

Οχι ακομα.. Βασικα ειμαστε στημενοι μονο 2 βδομαδες.. Επαιζα σολο και τραγουδουσα σ'ενα μαγαζι ωσπου μου ζητησαν αλλη μια κιθαρα.. Οποτε τωρα παμε να κανουμε κατι με το παιδι που βρηκα..
 #64322  από Γιάννης
 Τρί Νοέμ 22, 2011 11:38 am
kate2002 έγραψε:και δε θελω...παρερμηνευσεις και χαζους χλευασμους!
Είμαι του black humor

Εικόνα
 #64325  από Γιάννης
 Τρί Νοέμ 22, 2011 11:47 am
Δημητρης24 έγραψε:Οχι ακομα.. Βασικα ειμαστε στημενοι μονο 2 βδομαδες.. Επαιζα σολο και τραγουδουσα σ'ενα μαγαζι ωσπου μου ζητησαν αλλη μια κιθαρα.. Οποτε τωρα παμε να κανουμε κατι με το παιδι που βρηκα..
Δύο κιθάρες; Ελαφρύ για τα γούστα μου, εκτός κι αν είναι...

[youtube]K5ht976rNNQ[/youtube]

Συμβουλή
Βάλτε το στο πρόγραμμα, θα καταπλήξετε!!! Σπαρακτικό κομμάτι
 #64328  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 22, 2011 11:54 am
Γιάννης έγραψε:
Δημητρης24 έγραψε:Γιαννη μας λειπει ενας ντραμερ! οταν οργανωσουμε συναυλια θα σε προτιμησω!!!!!
Τι παίζετε δεν μας έχεις πει
kate2002 έγραψε:το καλοκαιρι, εκει που εσκαβε, ζαλιστηκε
Εγώ ζαλίζομαι κάθε μέρα και δε μπορώ να σκάψω ούτε το λάκκο μου.
ΓΙΑΝΝΗ !!!!!!!!Σηκω......!!!!!!Και λες εμενα, γκρινιαρα :o ΑΛΛΗ εχει τ'ονομα κι ΑΛΛΟΣ τη...χαρη!!!! Σηκω !!!! Ειπα !!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
 #64331  από Γιάννης
 Τρί Νοέμ 22, 2011 12:03 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ !!!!!!!!Σηκω......!!!!!!Και λες εμενα, γκρινιαρα ΑΛΛΗ εχει τ'ονομα κι ΑΛΛΟΣ τη...χαρη!!!! Σηκω !!!! Ειπα !!!!!!!!!
Που ήσουν τόση ώρα; Τώρα είναι αργά, το δηλητήριο ήδη κυλάει στη φλέβα
 #64334  από Γιάννης
 Τρί Νοέμ 22, 2011 12:11 pm
Γιάννης έγραψε:Που ήσουν τόση ώρα; Τώρα είναι αργά, το δηλητήριο ήδη κυλάει στη φλέβα
Τι έγινε ρε γαμώτο; Πάλι μούφα μου έδωσε ο grave digger;
 #64335  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 22, 2011 12:17 pm
Γιάννης έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ !!!!!!!!Σηκω......!!!!!!Και λες εμενα, γκρινιαρα ΑΛΛΗ εχει τ'ονομα κι ΑΛΛΟΣ τη...χαρη!!!! Σηκω !!!! Ειπα !!!!!!!!!
Που ήσουν τόση ώρα; Τώρα είναι αργά, το δηλητήριο ήδη κυλάει στη φλέβα
Πού ημουν ????? :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: Εσπαγα το κεφαλι μου...να βρω.....πώς θα τη ''βγαλω'' ολο το μηνα με τα 644.50....!!!!(αν τα εχουν καταθεσει) :angry-banghead: Τα μαθηματικα...σηκωσαν τα χερια και ....τα...ποδια ψηλα !!!! Θα σκισω το πτυχιο μου !!!!!! :angry-banghead: Πού ημουν???Σιχτιριζα την τυχη μου...που δεν μπορεσα να παω στη ΔΕΗ...να διαμαρτυρηθω για το χαρατσι, μαζι με αλλους....γειτονους :angry-cussing: .....Η ορθοστασια...παλευεται...στην αναγκη, καθομαι...καταχαμα...!!!!! Η...επιτακτικη....ομως....ΟΧΙ..... :violence-hammer: Ομως...ξαναλεω....ΣΗΚΩΩΩΩΩΩ......
 #64392  από Δημητρης24
 Τετ Νοέμ 23, 2011 8:34 am
Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: