kate2002 έγραψε:δεν ανοιγει στη θεσσαλονικη μας αποτεφρωτηριο βρε;Λες να το εγκαινιάσω;
Δημητρης24 έγραψε:Ελληνικο εντεχνο-ροκ.. Ενδιαφερεσαι??Μόνο να σας ακούσω. Παίζει κανένα demo;
Σκλήρυνση κατά πλάκας
kate2002 έγραψε:δεν ανοιγει στη θεσσαλονικη μας αποτεφρωτηριο βρε;Λες να το εγκαινιάσω;
Δημητρης24 έγραψε:Ελληνικο εντεχνο-ροκ.. Ενδιαφερεσαι??Μόνο να σας ακούσω. Παίζει κανένα demo;
Γιάννης έγραψε:kate2002 έγραψε:δεν ανοιγει στη θεσσαλονικη μας αποτεφρωτηριο βρε;Λες να το εγκαινιάσω;![]()
kate2002 έγραψε:και δε θελω...παρερμηνευσεις και χαζους χλευασμους!Είμαι του black humor
Δημητρης24 έγραψε:Οχι ακομα.. Βασικα ειμαστε στημενοι μονο 2 βδομαδες.. Επαιζα σολο και τραγουδουσα σ'ενα μαγαζι ωσπου μου ζητησαν αλλη μια κιθαρα.. Οποτε τωρα παμε να κανουμε κατι με το παιδι που βρηκα..Δύο κιθάρες; Ελαφρύ για τα γούστα μου, εκτός κι αν είναι...
Γιάννης έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ !!!!!!!!Σηκω......!!!!!!Και λες εμενα, γκρινιαραΔημητρης24 έγραψε:Γιαννη μας λειπει ενας ντραμερ! οταν οργανωσουμε συναυλια θα σε προτιμησω!!!!!Τι παίζετε δεν μας έχεις πει
kate2002 έγραψε:το καλοκαιρι, εκει που εσκαβε, ζαλιστηκεΕγώ ζαλίζομαι κάθε μέρα και δε μπορώ να σκάψω ούτε το λάκκο μου.
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ !!!!!!!!Σηκω......!!!!!!Και λες εμενα, γκρινιαρα ΑΛΛΗ εχει τ'ονομα κι ΑΛΛΟΣ τη...χαρη!!!! Σηκω !!!! Ειπα !!!!!!!!!Που ήσουν τόση ώρα; Τώρα είναι αργά, το δηλητήριο ήδη κυλάει στη φλέβα
Γιάννης έγραψε:Που ήσουν τόση ώρα; Τώρα είναι αργά, το δηλητήριο ήδη κυλάει στη φλέβαΤι έγινε ρε γαμώτο; Πάλι μούφα μου έδωσε ο grave digger;
Γιάννης έγραψε:Πού ημουν ?????ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ !!!!!!!!Σηκω......!!!!!!Και λες εμενα, γκρινιαρα ΑΛΛΗ εχει τ'ονομα κι ΑΛΛΟΣ τη...χαρη!!!! Σηκω !!!! Ειπα !!!!!!!!!Που ήσουν τόση ώρα; Τώρα είναι αργά, το δηλητήριο ήδη κυλάει στη φλέβα