Να μαι και εγώ πίσω στα πάτρια εδάφη!!!!
Πτώμα στην κούραση - να δώ πως θα συνεφέρω την μέση τώρα!! Αλλά ήταν τόσο καταπληκτικά που άξιζε τον κόπο!!
Μην ξεχνάτε ότι είναι το πρώτο ταξίδι απο τον 9/08 που διαγνώστηκα χωρίς να κουβαλάω 10 κιλά μαγνητικες...μαζί μου!
Εγώ θα ευχαριστήσω όλους όσους ήταν στην συνάντηση και ιδιαίτερα το αφεντικό που με το ταλέντο του δημιούργησε αυτή την ιστοσελίδα και εχουμε καταφέρει να μαζευτούμε, να βοηθιόμαστε και να βοηθάμε και άλλους όσο γίνεται κάθε φορά!!!
Να μπω και εγώ στην διαδικασία της ¨Ελενας με μπλέ γράμματα τα δικά μου:
litsaM-η cool της παρέας -στυλ του έλα μωρέ τι έγινε? συμφωνώ όλο χαμόγελα...ήταν, και λίγο μακριά μου και δεν την άκουσα πολύ! την επόμενη θα είμαι δίπλα της!!!
LL-MM -με πολλές γνώσεις ,και μην πιστεύετε που λέει τον εαυτό της granny...πολύ νέα!
η συντονίστρια της παρέας! Τέλεια!! έχει παιδιά κάτι γνώσεις!!! απίστευτες!!
θά τη βάλουμε να μας βγάλει λόγο την επόμενη φορά! κούκλα και ποια γιαγιά?? μάλλον τα λέει η ίδια...!για να τι ....θα το βρώ την άλλη φορά! χιχι!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΓΙΕΡΟΣ απίστευτο γέλιο(θεωρήτε ο σοβαρός )ναι καλά κόντευα να πνιγώ! Γιώργο είσαι καταπληκτικός - με ωραίο χιούμορ!! ΜΠΡάβο! και νομίζω γλυκό φάγαμε μόνο εμείς οι δύο??!! σσσσσςςςςςς!! και εγώ δίαιτα κάνω..
mistersix πολύ καλό παιδί -γλυκύτατο Αστέρι!! συμφωνώ!
Στάθης ,το αφεντικό ,καταρτισμένος,κοινωνικός ευχαριστούμε αφεντικό! προετοιμάσου για εκδηλώσεις!
αλέξανδρος1 ,ήρεμος,cool,μια χαρά!! συμφωνώ!
MIMIKA ουάου ,άνετη ακριβώς όπως γράφει καλά άστε την αυτή!! τι έχει λέει σκπ?? μπα! για τον αρκούδο της θα μας έλεγε τόσο καιρό! Δεν έχει λέει και ψυχολογία? καλά και η Μιμίκα: Αστέρι! Ευχαριστούμε για την φιλοξενία! πες πως μας φιλοξένησες όλους στο σπιτικό σου..
litsa SUPER COOL ,αν και ψάχνει την ms Αυτή είμαι εγώ!! τι να κάνω? να κλαίω τη μοίρα μου? όχι!! cool και ψάχνω ώσπου που θα πάει ...θα βαρεθεί όλους η σκπ και θα φύγει!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ευχαριστώ!
Τώρα για όσους θέλουν επόμενη συνάντηση : έχω προτάσεις!!
Θεσσαλονίκη ανεβαίνω τον επόμενο μήνα 27/5 έως 1/6 και ...ξανά
Αθήνα 19/6 έως 23/6. Αυτά αν είμαι καλά !! μια που ξεκίνησαμε τόσο καλά, ας το συνεχίσουμε!!
και προς Θεού μην παρεξηγηθώ! αν είναι να οργανώσετε οτιδήποτε άλλο προχωράτε, απλά σας λέω πότε θα είμαι που από τώρα για να συναντηθούμε όσοι μπορέσουμε ....
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»