• ΕΠΙΔΟΜΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #244  από ΙΩΑΝΝΑ
 Σάβ Οκτ 04, 2008 10:55 am
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Γίνομαι ίσως χαζός λέγοντας τα ίδια και τα ίδια . Λοιπόν για τη χορήγηση του επιδόματοες απαιτείται γνωμάτευση διευθυντή Νευρολογικής κλινικής δημόαιου νοασοκομείου . Η δική μου ΓΝΩΜΆΤΕΥΣΗ ΕΊΝΑΙ ΤΗς ΚΥΡΊΑς ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ .
Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει το να έχεις ΜS . Τα υπόλοιπα είναι περιτά .
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ το λέω αυτ'ό γιατί είμαι ο ίδιος εν ενεργεία δικηγόρος .
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ;ΕΓΩ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΙΟΥΛΙΟ.ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΕΝΣΗΜΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ;POIES PRODIAGRAFES YPARXOYN;ΤΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ;;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;;TEΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ SORRY ΑΝ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ.
 #259  από MANOS
 Δευ Οκτ 06, 2008 9:38 am
eime se thesi na sas pw pws meta thn teleytea enstasi pou eixa kanei to kalokeri kai to kabgadaki poy tous ekana eki stin epitropi me piran til prin mia ebdomada kai mou eipan na paw na parw thn apofasi apo to ika.den ithela na paw mexri pou mou eipe pos prepei na krataw kai tin tautotita mou gia na parw kapia prokataboli.
paidia...dikeothika gia to diastima 6/2006 eos 6/2008. den to pisteva..moy edosan mia epitagi 14000e kai tha parw kai giro sta 2 akoma...ante tora tha palepsw gia thn paratasi poy einai apo to 2008 ews 10 .kali dinami se olous poy to paleboyn
 #261  από butterfly-
 Δευ Οκτ 06, 2008 10:28 am
Μπράβο Μάνο, σε καλή μεριά.

Με τους ασφαλισμένους του ΤΕΒΕ ξέρει κανείς τί γίνεται;
Εγώ έχω ασφάλεια 4 χρόνια ΙΚΑ και 7 χρόνια περίπου ΤΕΒΕ.
Σε κάποια στιγμή ρώτησα στο ΤΕΒΕ αλλά μου είπαν
οτι δεν δικαιούμαι τίποτα και δεν το ξαναέψαξα.
Μια ομοιοπαθούσα σπου γνώρισα τυχαία μέσα στο Νοσοκομείο
μου είπε να το ψάξω και οτι δικαιούμαι εξωιδρυματικό επίδομα.
Ξέρει κανείς τί γίνεται μ' αυτό το ταμείο;;
 #262  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Οκτ 06, 2008 10:52 am
Η χορήγηση του επιδόματος γίνεται ανεξάρτητα από το αν εργάζεσαι ή όχι . Για να γίνει πρέπει να σε κρίνει υγιονομική επιτροπή του Ι.Κ.Α. ανάπηρη 67& και πάνω με κινητικά προδλήματα . Χρειάζεται επίσης γνωμάτευση ιατρού νευρολόγου διευθυντή κρατικού νοσοκομείου για την πάθηση και το ποσοστό αναπηρίας .
 #264  από butterfly-
 Δευ Οκτ 06, 2008 12:05 pm
ευχαριστώ Γιώργο.

Ολα τα ταμεία περνάνε από την υγειονομική επιτροπή του ΙΚΑ;;
 #267  από ioanna papantoni
 Δευ Οκτ 06, 2008 1:18 pm
oxi den pernane ola apo thn epitropi tou ika egw eimai dhmosio k perasa apo e[pitropi dhmosiou enas filos einai tebe k perase apo tou tebe to kathe tameio exei thn epitropi tou
 #268  από MANOS
 Δευ Οκτ 06, 2008 2:21 pm
TO EPIDOMA AYTO DEN ME XALAEI KATHOLOU. APLOS O APOTEROS STOXOS MOU EINAI NA PARW ATOKO DANEIO APO TON OEK KAI AUTO TO XARTI EINAI TO EISITIRIO GIA TO ATOKO DANEIO.TO EIPA ETSI GIA NA TO KSEROUN OSOI DEN TO EXOUN STA YPOPSIN TOUS. :P
 #269  από thanos
 Δευ Οκτ 06, 2008 2:30 pm
Δεν εχω καταλαβει ποτε δικαιουται καποιος το επιδομα. Εγω που προς το παρον δεν εχω κινητικα προβληματα μπορω να το διεκδικησω; Το γεγονος οτι πασχω απο ΣΚΠ ειναι αρκετο απο μονο του ωστε να μπω στην διαδικασια για να παρω το επιδομα; Ή μηπως πρεπει να εχω καποια συγκεκριμενα προβληματα απο την ασθενεια;
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8