• Nευροανάδραση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #41253  από kiriakidouchr
 Πέμ Οκτ 07, 2010 11:49 pm
Γιάννης έγραψε:
ο λογος που εγραψα αυτο το περιεργο μυνημα και σχολιασε καπως ειρωνικα ο φιλος μας ο Γιαννης οτι η συζητηση ηταν για βραβειο
Δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο kiriakidouchr, απλά ο διάλογος με τα εικονίδια με άφησε με την εντύπωση (ίσως λανθασμένη) οτι ο Κώστας δεν είχε καλυφθεί από τα γραφόμενα... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: έχω και την πόρνη τη σκλήρυνση... αν με βλέπατε τι γέλιο έκανα... είχα δακρύσει... μιλάμε για πολύ γέλιο...
ΑΣΧΕΤΟ, η σκλήρυνση, υπάρχει περίπτωση να μου προκαλεί ΚΑΙ ηλιθιότητα;

Τοτε με συγχωρεις εμενα Γιαννη μου και χαιρομαι πολυ που σε καναμε και γελασες :greetings-clappingyellow: (χωρις παρεξηγηση τωρα)
Πραγματικα ειχα τοσο εντονο πονοκεφαλο που ηθελα απλα να αφησω την εντυπωση πτι δν σας ξεχασα :happy-cheerleadersmileygirl:
Τωρα οσο αναφορα την σκπ κανεναν δν κανει ηλιθιο ΙΣΑ ΙΣΑ που μας κανει πιο ξεχωριστους ανθρωπους πραγματικα και πρεπει να ειμαστε περηφανοι για τον εαυτο μας!!!! :eusa-dance:
Αλλωστε αυτη μας βρηκε οχι εμεις...........Χαιρετω και παλι συγνωμη για το λαθος συμπερασμα!
 #41278  από Νικος
 Παρ Οκτ 08, 2010 11:02 am
χμμ κάτι τέτοιο ίσως?
Εικόνα
από ότι είδα γύρω στις 20 συνεδρίες συνιστούν Χρυσάνθη , σου είπαν τίποτα πάνω σε αυτό?
 #41293  από Γιάννης
 Παρ Οκτ 08, 2010 1:56 pm
kiriakidouchr έγραψε:Τωρα οσο αναφορα την σκπ κανεναν δν κανει ηλιθιο ΙΣΑ ΙΣΑ που μας κανει πιο ξεχωριστους ανθρωπους πραγματικα και πρεπει να ειμαστε περηφανοι για τον εαυτο μας!
Αν και κατά Ντοστογιέφσκι "η ηλιθιότητα είναι αμάρτημα" εμένα πολλές φορές μ' αρέσει να είμαι λίγο ηλίθιος :lol:
 #41303  από kiriakidouchr
 Παρ Οκτ 08, 2010 4:11 pm
Νικος έγραψε:χμμ κάτι τέτοιο ίσως?
από ότι είδα γύρω στις 20 συνεδρίες συνιστούν Χρυσάνθη , σου είπαν τίποτα πάνω σε αυτό?
Ναι Νικο μου ακριβως ετσι οσο αναφορα τα καλωδια στο κεφαλι αλλα η σταση τελειως διαφορετικα!!!
Εισαι ξαπλα και βλεπεις μια οθονη tft και εχει την οθονη που εχω ανεβασει σε προηγουμενο Post.
Ουσιαστικα στη δικια μου περιπτωση ισως ειναι να εισαι ηρεμηηηηη οσο παει..................
Οσο για τις συνεδριες πραγαματι Νικο τοσες μου ειπαν και εμενα οτι θα χρειαστουν και βλεποντας και κανοντας στην συνεχεια!!!!
 #41305  από kiriakidouchr
 Παρ Οκτ 08, 2010 4:16 pm
Νταν νταν νταν!!!!!!!!!!!!
Φερνω λοιπον νεα και απο τη 2η επισκεψη!!!!
Οφειλω να ομολογησω οτι σημερα πονοκεφαλο δν εχω :teasing-neener:
Ειμαι παρα πολυ καλα 2 μερες τωρα φτου μου φτου μου!!!
Οσο αναφορα τωρα τη χθεσινη επισκεψη κουραστικα ομως λιγο.....θα ελεγα!!!
Ηταν πιο δυσκολο απο τη πρωτη φορα και δν μπορουσα να κρατησω τοσο ευκολα το αυτοκινητακι στα δεξια και μου ξεφευγε με αποτελεσμα να χανω ποντους αλλα οχι :eusa-naughty: δν το βαζω κατω την επομενη θα δωσω ρεσιταλ :teasing-nutkick:
 #41348  από maraki12
 Σάβ Οκτ 09, 2010 4:07 pm
sou έγραψε: Το θέμα "cognitive impairment" σηκώνει πολλή κουβέντα...
Θα μπορούσε ρε γαμώτο να επηρεάζει ακόμα και τις γνωσιακές λειτουργίες μας να τις πω?

Η άμεση "συναισθηματική" απάντηση που μου 'ρχεται και που θα θελα να ισχύει είναι όχι. Αλλά αμέσως μετά έρχεται και η λογική απαντηση που λέει ότι αφού επηρεάζονται ένα σωρό αλλά πράγματα, γιατι όχι και αυτο? :confusion-seeingstars:
 #41362  από LL--MM
 Σάβ Οκτ 09, 2010 7:38 pm
Φίλοι μου, απ'ότι φαινεται από τις περιλήψεις,τα φάρμακα δίνονται κατά κόρον για τις ασθένειες αυτές... Σε περίπτωση που περάσω από καμια βιβλιοθήκη ιατρικής, θα σας δημοσιεύσω, ελπίζω, κάποια πιό ουσιαστική περίληψη...
:teasing-tease:
 #42051  από kiriakidouchr
 Τετ Οκτ 20, 2010 7:28 pm
Αγαπητοι φιλοι τι κανετε?
Σας γραφω νεα!!!!!
Σημερα, μαλλον απο εχθες για να ειμαι ακριβης με επιασε ημικρανια μετα απο 3 εβδομαδες!
Το θεωρω σχετικα θετικο αν εξαιρεσω το πονο μου :lol: και το γεγονος οτι μεσα σε μια εβδομαδα ειχα σιγουρα 2 ημικρανιες!!!!
Επισης, μου αλλαξαν παιχνιδακι αλλα δυστηχως δν το βρισκω πουθενα για να μπορεσω να σας το ανεβασω και να σας το δειξω :|
Κατα τα αλλα ολα καλα και ευχομαι να εισαστε ολοι καλααααα :banana-stoner:
Φιλακια πολλα :romance-kisscheek:
 #42054  από Ειρήνη Κοκκίνου
 Τετ Οκτ 20, 2010 8:16 pm
Καλησπέρα !!!

Μήπως μπορείς να μου πείς τι εννοείς με τις ημικρανίες ???? Μάλλον παίζει κάποιο ρόλο με την αγωγή που κάνουμε ???? Διαφωτίστε με και μένα !!!! :oops:

:text-thankyouyellow:

Γράψε λάθος μόλις διάβασα τα προηγούμενα που είχες γράψει !!!

Ακόμα δεν το χειρίζομαι καλά το όλο θέμα και διαβάζω τα μισά.
 #42061  από kiriakidouchr
 Τετ Οκτ 20, 2010 11:31 pm
Ειρήνη Κοκκίνου έγραψε:
Γράψε λάθος μόλις διάβασα τα προηγούμενα που είχες γράψει !!!

Ακόμα δεν το χειρίζομαι καλά το όλο θέμα και διαβάζω τα μισά.
Eλα καλησπερα Ειρηνη μου....εφοσον καταλαβες δν εχω κατι αλλο να προσθεσω!!!
Ο,τι αλλο χρειαστεις εδω ειμαι :happy-cheerleadersmileygirl: