• Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΥ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #34680  από maria E
 Παρ Ιούλ 23, 2010 8:53 pm
Συγκρατησου κι αλλο!!!!!Λυπησου με!!!!!
 #34681  από Νικος
 Παρ Ιούλ 23, 2010 9:00 pm
:angelic-cyan: δεν το κανω :angelic-cyan: , δεν ειναι και δικαιο για τα κακόμοιρα τα εντομα αν το διαβασεις νομιζεις οτι ειναι μια απο τις 7 πληγες του φαραω
 #35037  από Nick
 Τετ Ιούλ 28, 2010 3:48 pm
Γιατί ρε παιδιά αναρτήσατε θέμα για τις κατσαρίδες?
Τις συχαμένες, βρωμερές, που κουβαλάνε χίλιες δυο αρώστιες και είναι το νούμερο ένα αλεργιογόνο έντομο? Και δεν μιλάω για την ψυχολογική αλεργία που ούτως ή άλλως προκαλούν, αλλά για το γνωστό σε όλους μας αλλεργικό άσθμα, αναφυλαξίες κλπ. Όλη μέρα χέζουν ενώ περπατάνε.
Λένε δε ότι για κάθε μία κατσαρίδα που θα δεις υπάρχουν άλλες 150. Επίσης λένε ότι αν δεις κατσαρίδα την ημέρα, αυτό σημαίνει ότι η φωλιά της είναι γεμάτη και την διώξανε.
Όταν ήμουν μικρή και ατρόμητη έκοψα μια μεγάλη μαύρη κατσαρίδα στη μέση για να τη σκοτώσω υποτίθεται. Αντί να ψοφήσει, τα δύο κομμάτια της συνέχισαν να περπατάνε και μάλιστα προς την ίδια κατεύθυνση :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked:
Θα ήθελα δε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απεντόμωση. Πώς γίνεται, τί γίνεται κλπ.
 #35062  από maria E
 Τετ Ιούλ 28, 2010 8:06 pm
Ειλικρινα σ'ευχαριστω που ενιωσες την αναγκη να μοιραστεις μαζι μας αυτην την ιδιαιτερη εικονα της κατσαριδας-zobie.Να εισαι σιγουρη οτι θα συμβαλλει τα μεγιστα στην αμεση αντιμετωπιση της αυπνιας που αντιμετωπιζω...Πλεον δε θα κοιμαμαι καθολου...

Οσο για την απεντομωση,δοκιμασε τη δικη μου μεθοδο...οπου την δεις ψεκαζεις η πατας.(μπρουταλ το ξερω).Αν προκειται για περιπτωση οπως των παιδικων σου χρονων,εφαρμοζεις και τις ΔΥΟ μεθοδους μαζι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
 #35067  από litsa
 Τετ Ιούλ 28, 2010 10:45 pm
υπα΄ρχει ένα φαρμακο - το πουλανε στα γεωπονικά κτλ
που ριχνεις μια ταπα στην τουαλετα , τραβας το καζανάκι και γεια σας κατσαριδες ..
αν ερχονται απο τον υπονομο ...αλλιώς
παιρνεις τηλ την απεντομωτική .. :eusa-dance: :eusa-dance:
 #35231  από Στέφη
 Παρ Ιούλ 30, 2010 1:58 pm
Παιδιά, τι θέμα είναι αυτό που ανοίξατε! Κατααηδίασα (υπάρχει τέτοια λέξη;).
Όταν ήμουν φοιτήτρια, άλλαξα σπίτι χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν διαπίστωσα ότι εμφανίστηκαν κατσαρίδες. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να τις καταπολεμήσω με οποιονδήποτε τρόπο! Μετακόμισα κατευθείαν!
Τώρα τα βλέπω με άλλη οπτική τα πράγματα... εδώ δε φοβηθήκαμε τη σκλήρυνση, θα φοβηθούμε μια κατσαρίδα!! Αν είναι δυνατόν, δε θέλω να ακούω τέτοια!
Βέβαια δεν ξέρω και για ποιό είδος μιλάτε, εμείς εδώ έχουμε τις μικρές ξανθιές (κούκλες, μπροστά στις άλλες... ξέρετε.. τις μαύρες μεγάλες).
Μα τι καθόμαστε και συζητάμε!! Έλεος, φτάνει!!!
 #35242  από petros
 Παρ Ιούλ 30, 2010 5:23 pm
Εμενα μου αρεσει αυτο που λενε ολοι που φοβουνται τις κατσαριδες οτι και καλα δεν φοβαμαι αλλα σιχαινομαι. Δεν σας αμφισβιτω αλλα ειμαι σιγουρος οτι 9 στις δεκα γυναικες που ισχυριζονται οτι μονο σιχαινονται αν τις εβαζες στο αστεροσκοπιο αθηνων και η κατσαριδα ηταν στο φεγγαρι θα ακουγες απο Πεντελη μερια...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......και να σας πω και κατι αλλο γιατι δεν το ξερετε!? οι κατσαριδες μοιριζονται το φοβο σας και εμφανιζονται πιο συχνα σε αυτους που τις φοβουνται και πρωτη παθουσα ειναι η μανα μου η οποια μια φορα ηρθε να μεινει στο σπιτι μου και βρηκε κατσαριδα εκει που εγω εδω και 4 χρονια δεν εχω δει ουτε μυγα! φυσικα για να την ηρεμισω καταφερα και την επεισα οτι η κατσαριδα και η οικογενεια της ειχαν οργανωμενο σχεδιο εκφοβισμου της επειδη εχει σκοτωσει με το τεζα καμια 50 τερεζες. "κρυφτηκε στην βαλιτσα σου και ταξιδεψε μαζι σου" της λεω "εδω δεν εχουμε κατσαριδες"....
αλλα για να ειμαι ειλικρινης και εγω εχω φοβηθει. οχι ομως την κατσαριδα αλλα τον κατσαριδο buster την μανα μου οταν μεσα στο σκοταδι κατα τις 2 το βραδυ εσκασε μυτη απο το δωματιο της με ενα τεζα στο χερι και μια παντοφλα στο αλλο. :scared-eek: ...ρε μπραβο οι διαρηκτες εξελιξη!πρωτα σε ζαλιζουν :confusion-seeingstars: και μετα σε πλακωνουν :violence-hammer: με την παντοφλα! ωσπου ακουσα το καζανακι και ηρεμισα.... :whistle:
 #37880  από maria E
 Δευ Σεπ 06, 2010 5:00 pm
Αγαπητε Κωστα,

ΠΡΩΤΟΝ-Αν και σε συμπαθω ιδιαιτερα θα ηθελα να σε διαβεβαιωσω οτι δε θα σε συγχωρησω ΠΟΤΕ!!! για την φωτογραφια που αντικρισαν ξαφνικα τα αθωα και ανυποψιαστα ματακια μου...Να εισαι σιγουρος οτι το στομαχι μου δε θα δεχτει τροφη για 2 μερες τουλαχιστον...(χωρις να θελω να σου δημιουργησω οποιοδηποτε αισθημα τυψεων βεβαιως βεβαιως...)

ΔΕΥΤΕΡΟΝ-Θα ηθελα να καταγραφει,και μιλαω πολυ σοβαρα(οπως παντα) οτι αν για καποιο λογο επρεπε οπωσδηποτε να επιλεξω αναμεσα στο να καταπιω την κατσαριδοαντιβιωση η να φαγωθω ζωντανη κομματακι κομματακι απο την ανθρωποφαγο φυλη Μπιου-Μπιου στα βαθη των τροπικων δασων του Αμαζονιου ως θυσια προς το Θεο Ηλιο,θα αρχιζα μονη μου να στρωνω τα σερβιτσια στο τραπεζι πριν ψιλοκοψω το κρεμμυδακι για να αυτοτσιγαριστω.
Καποια πραγματα ρε παιδια ειναι αυτονοητα,εγω πρεπει να τα λεω???
 #37896  από chryssa
 Δευ Σεπ 06, 2010 8:06 pm
τι θεμα κι αυτο :scared-eek:
ομως θα συνεχισω :violence-uzi: :violence-uzi: με το baygon :bow-yellow: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
:think: και η ειρωνια της τυχης ....ενω εχω κινητικο προβλημα εξοντωνω τον αντιπαλο με παραλυση....τι ψυχη θα παραδωσω ;;;;; :evil: :angry-devil:

(νομιζω πως οι κατσαριδες στη foto δεν ειναι ελληνικες ...εχουν αλλα φτερα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chryssa την Παρ Σεπ 10, 2010 12:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.