• Τι συμβαίνει τελικά?

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #29899  από Maraki28
 Παρ Ιουν 11, 2010 3:18 pm
Λοιπόν παιδιά ακούστε τι μου είπε ο άλλος γιατρός που πήγα χθες στον Ερυθρό Σταυρό, απο τον οποίο να σημειώσω ότι έμεινα πιο πολύ ευχαριστημένη και όταν του είπα ότι ο άλλος με έστειλε σε ψυχίατρο γέλαγε.

Λοιπόν βλέποντας τις εξετάσεις μου είπε ότι φαίνεται για μια άτυπη σκλύρηνση κατά πλάκας λόγω του σημείου που είναι οι εστίες και ότι τα συμπτώματα που έχω είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά της σκλύρηνσης. Εκεί λοιπόν που μου έλεγε να μην ανησυχώ γιατί είμαστε στην αρχή και όλα θα πάνε καλά και ετοιμαζόταν να μου δώσει φαρμακευτική αγωγή μου λέει όλο φυσικότητα.
Αντισυλληπτικά φυσικά δεν έχεις πάρει ποτέ :!: :!:
Έπαιρνα του λέω για αρκετά χρόνια :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :?:
Γιατί :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Για να μη σας κουράζω μου είπε ο ανθρωπος ότι όλη η ζημιά έχει προέλθει απο τα αντισυλληπτικά.

Ότι δηλαδή μου δημιουργήσανε μια μόνιμη βλαβη στον εγκέφαλο όπου τα συμπτώματα είναι ίδια με αυτά της ΣΚΠ. :roll:

Μου έδωσε φάρμακα για την κόπωση και μου είπε να τον ενημερώνω.
Παρεπιπτόντως τα φάρμακα αυτά δεν είναι αντικαταθλιπτικά αλλά φάρμακα για τη χρόνια κόπωση τα οποία έχουν πάρει και άλλοι άνθρωποι που ξέρω που έχουν όμως ΣΚΠ και μου είπαν ότι είναι πολύ καλά φάρμακα. :) :) :) :)

Τον ρώτησα αν είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για σκλύρηνση και μου είπε ότι είναι σίγουρος 99%. :lol:

Θα αφήσουμε μου λέει ένα ελάχιστο περιθώριο γιατί δεν είμαι θεος γιατρός είμαι, θα ξανακάνεις μαγνητική σε ένα χρόνο γιατί 6 μήνες είναι μικρό διάστημα και βλέπουμε. :? :? Και φυσικά μου είπε ότι όλα θα εξαρτηθούν απο την απο δω και πέρα κλινική μου εικόνα.

Φυσικά έπαθα μεγάλο ταράκουλο όταν διαπίστωσα ότι δημιούργησα μόνη μου μια τόσο σοβαρή βλάβη στο κεφάλι μου αλλά απο την άλλη ησύχασα προς το παρόν που δεν είναι ΣΚΠ.

Αυτά προς το παρόν εσείς έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο??
 #29906  από Νικος
 Παρ Ιουν 11, 2010 3:34 pm
Αυτα ειναι νεα :D . Μαρια ξερω κοπελα που επαθε εγκεφαλικο στα 25 της και μαλλον ο φταίχτης ηταν τα αντισυλληπτικά, τωρα δεν ξερω αν συσχετιζονται τα 2 περιστατικα
 #29907  από soulla
 Παρ Ιουν 11, 2010 3:38 pm
OYTE EΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ .ΕΥΤΥΧΩς ΟΜΩς ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soulla την Παρ Ιουν 11, 2010 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #29909  από kate2002
 Παρ Ιουν 11, 2010 4:15 pm
πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο, ομως δεν ειμαι γιατρος ουτε κατι παρομοιο...
μακαρι να σου πανε ολα καλα!
 #29939  από Vasso
 Παρ Ιουν 11, 2010 10:19 pm
Τώρα αρχίζω να φοβάμαι γιατί κι εγώ παίρνω αντισυλληπτικά.
 #29943  από litsa
 Παρ Ιουν 11, 2010 10:42 pm
εγώ ξερω μια φίλη που το έπαθα απο τις εξωσωματικές... τι να πω ??
ότι θελουν λένε στην αρχή
το πα εγώ οτι πρωτα πρεπει να πανε οι νευρολόγοι για ψυχοθεραπεία και μετά οι ασθενείς ...

οι καημένοι οι ψυχοθεραπευτές τι τραβάνε ...
πιστεύω οτι βοηθάει η αυτογνωσία στην σκπ για πολλούς και διάφορους λόγους...

αλλά όχι με τον τροπο που το παρουσιάζουν οι νευρολογοι...
 #29956  από Maraki28
 Παρ Ιουν 11, 2010 11:59 pm
κωστας έγραψε:αλλο ενα καλο το να εισαι αντρας(πλακα κανω)!
Εμ γιατί ψέματα είναι??

Όλα εμείς τα τραβάμε :lol: :!: :!: :!: :!:
 #105337  από freedom
 Δευ Αύγ 18, 2014 6:41 pm
Πριν 4 χρονια αντιμετωπιζωτα ιδια θεματα...ατυπη μορφη σκπ με "φλοιωδης"εστιες...κ γω επαιρνα για 2 μηνες τα yasmin κ επαθα ολα αυτα...μππρω να σε ρωτησω τι προβληματα ορασης ειχες?? Εμενα μου εδωσε ιντερφερονη κ πιστευω οτι 4 χρονια την παιρνω αδικα...βλεπω οτι η δημοσιευση εχει γινει το 10 ακριβως την ιδια περιοδο με μενα...κ ξερω οτι ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να παρω απαντηση απο σενα Μαρακι... αλλα το ρισκαρω :-P
 #113295  από Poil
 Πέμ Οκτ 08, 2015 4:50 pm
Όσο λιγότερες εστίες τόσο το καλύτερο. Εγώ έχω 15 ενεργές τώρα δεν έχω ακόμα διάγνωση βέβαια. Με έχουν πλακώσει από παντού! Οσοι ξέρω με ΣΚΠ έχουν πόνους. Μπορεί να είναι από τις αγωγές ομως.
Ενδιαφέρον αυτό που είπε ο γιατρός. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο γιατί κι εγώ έχω καταπονηθεί με πολλές ορμόνες. Σχεδόν δύο χρόνια τώρα αρχικά έκανα arvecap παύσης ορμονών 3 στη σειρά κάθε 20 μέρες. μετά qlaira αντισυλληπτικο για 6 μηνες, χειρουργείο κ μολις βγηκα άλλους 6 μήνες arvecap και από Απρίλιο μέχρι τώρα yasminelle. Το Σεπτέμβρη ξεκίνησαν μουδιάσματα έχω δηλαδή ένα μήνα τωρα. Πριν τις ορμόνες δεν είχα θέματα. Δύο μήνες μετά τις πρώτες ενέσεις ένα χαλί. Κούραση νεύρα πόνοι στα κόκαλα. Και στην εξωσωματική ενέσεις κάνουν. Σε 4 νευρολογους που έχω πάει τα αγνοούν. Ίσως δεν είναι και τόσο αθώα ομως. Σε όλα από πίσω είναι η Bayer. Σκανδαλώδης εταιρεία. Έχει πληρώσει δις για διακανονισμό αγωγών.
Ειναι καλο που δε σου εχουν πει για φαρμακευτική προληπτική αγωγή. Προσοχή στην ανασφάλεια του αγνωστου αρρωσταίνει χειρότερο.
Περαστικά εύχομαι και να πάνε όλα καλά.