Καλημέρα σε όλους.
Σχετικά με το θέμα σχέσεων,έχω να πω πως ναι,είναι δύσκολο πολύ να βρεις έναν άνθρωπο να είναι δίπλα σου σε όοοοοολο αυτό που περνάμε όλοι μας,ο καθένας με τα δικά του,αλλά κάποια στιγμή όλοι τον βρίσκουμε τον άνθρωπό μας.Κι αν πραγματικά σε νοιάζεται κάποιος,είναι δίπλα σου στα ΠΑΝΤΑ!!!!Εγώ πιστεύω άλλωστε πως όντως η ζωή μας ξαφνικά αλλάζει εντελώς μόλις γνωρίσουμε την σκπ αλλά παντα σκέφτομαι ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερες παθήσεις και καταστάσεις και έτσι παίρνω κουράγιο να συνεχίσω.Και το λέω αυτό γιατί ειδικά στις αρχές που έμαθα τι έχω και ξεκίνησα κορτιζόνες και ενέσεις,η ψυχολογία μου ήταν χάλια και ακόμα κι αν υπήρχε ένας άνθρωπος να με στηρίξει
(που υπήρχε) όχι μόνο δεν το έβλεπα αλλά δεν άφηνα περιθώρια ούτε στον εαυτό μου,να το δω αλλιώς, αλλά ούτε και στους άλλους να μου το δείξουν ή να μου το πουν γιατί δεν έβγαινα από το σπίτι αφενός άρα που να με δουν και αφετέρου γιατί δεν πίστευα κι εγώ ότι θα με θέλει-αντέξει-υπομένει κάποιος όταν μάθει τι παίζει με την υγεία μου.
Η ψυχολογία μας παίζει σημαντικό ρόλο και το ξέρουμε.Ας την έχουμε εμείς στα ύψη με θετικές σκέψεις και ΧΑΜΟΓΕΛΑ και όλα θα γίνουν.Και είμαι σίγουρη πως όσοι από εσάς είναι μόνοι τους,θα βρείτε έναν άνθρωπο να σας πει ότι μου είπε και μένα ο άνθρωπός μου.
"Θέλω να είμαι δίπλα σου,ακόμα κι αν χρειαστεί να σε κουβαλάω στον ώμο για μια ζωή"
Γιατί η ζωή είναι σαν ένα παιχνίδι με τράπουλα.Δεν έχει τόση σημασία τι χαρτιά παίρνεις στο μοίρασμα,αλλά ο τρόπος που επιλέγεις να παίξεις με αυτά(όπως λέει και κάποιος γνωστός)