Γιάννης έγραψε:Αδερφέ, το πρώτο πράγμα που πρέπει να λύσει ένας άνθρωπος σε ψυχολογικό επίπεδο, είναι τα συναισθήματα που πηγάζουν από συμπεριφορές όπως η προδοσία και η απόρριψη, πόσο μάλλον εμείς που δεν επιλέξαμε την αναπηρία μας (αλήθεια, σε τι κατάσταση είσαι;). Δυστυχώς, συνεχώς διαπιστώνω ότι ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τη σκλήρυνση και γιατί άλλωστε είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει; Προσωπικά με έχουν πληγώσει άνθρωποι οι οποίοι, αν και έχουν πρόσβαση στην πληροφορία, δεν μπήκαν καν στον κόπο να κοιτάξουν τι μορφές και επιπτώσεις έχει αυτή η ασθένεια, με αποτέλεσμα να διακρίνω στο βλέμμα τους μια αμφισβήτηση της σοβαρότητας των προβλημάτων μου και καμμία διάθεση υποστήριξης, έστω με ένα τηλέφωνο. Στον αντίποδα, δεν θα ξεχάσω ποτέ το νευρολόγο του ΙΚΑ ο οποίος με πρωτοέστειλε για μαγνητικές. Την ώρα που τις κοίταζε του ξέφυγε μια χριστοπαναγία την οποία εξέλαβα (θέλησα να εκλάβω) ως αντίδραση θυμού απέναντι σε μια ασθένεια βασανιστική.Γιαννη !!!..Μεσα στο μυαλο μου εισαι....!!!Δεν ενδιαφερονται ,φιλε μου, τα παχυδερμα...σε αποφευγουν..γιατι φοβουνται μηπως τους ζητησεις καμια βοηθεια....ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ...που ''δεν δινουν τ'αγγελου τους νερο'' ,οπως ελεγε και ο πατερας μου....
Μην επιλέξεις τη μοναξιά, προσπάθησε για σχέσεις δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό και να θυμάσαι ότι τα κατά συνθήκη ψεύδη, πολλές φορές είναι θεμιτά.
Α, και σ'αυτούς που σε απορρίπτουν, απλά βγάζε τη γλώσσα.

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!