Κι εμένα μου αρέσει που η iris μπήκε στην παρέα μας για να εκφράσει τις ανησυχίες της, αυτό που δεν μπου αρέσει όμως είναι η ιδέα ενός ανθρώπου που του είπαν ότι έχει ΣΚΠ και αντί να δέχεται ψυχολογική υποστήριξη και δύναμη από το οικείο του περιβάλλον, να κάθεται και να υπομένει την αδυναμία μιάς γυναίκας που ενώ θέλει να τον παντρευτεί, όπως λέει, φοβάται μήπως θα έχει παντρευτεί έναν ανάπηρο - ανήμπορο τον οποίο θα πρέπει να συντηρεί.
Δηλαδή σήμερα έχεις κοπέλα και πιστεύεις πως θα την παντρευτείς.
Αύριο, σου λέει ο γιατρός σου πως έχεις ΣΚΠ, αλλά θα το παλέψεις κλπ, κλπ, αυτά που λένε σε όλους, ξέρετε.
Και καπάκι σου έρχεται η κοπέλα σου και σου λέει πως είσαι ένα βάρος που η ίδια φοβάται πως αδυνατεί να σηκώσει, αλλά και που στενοχωριέται πως αν δεν το σηκώσει αυτή, τότε ποιός θα το κάνει, και είναι σε δίλλημα πώς θα σε παρατήσει.
Είναι όντως δύσκολο το να υπερβεί κάποιος τους φόβους, τις αγωνίες και εν τέλει τις δυνάμεις που πιστεύει ότι έχει, αλλά καλό είναι αυτή τη μάχη να τη δώσει μέσα της αυτή και ο εαυτός της, και να μην επιβαρύνει άτομα και καταστάσεις.
Δεν έχω κάτι εναντίον σου iris, αλλά εγώ από τα γραφόμενά σου, αυτά "διαβάζω". Επειδή τα έχω ζήσει, γι'αυτό σου το λέω, πως αν ήσουν από αυτές που μπορούν να μείνουν, δεν θα του έλεγες τίποτα από όλα αυτά. Απλά θα ήσουν δίπλα του, όχι δίπλα.