Αθηνά καλημέρα. Πώς είσαι σήμερα; Ελπίζω καλύτερα ρε Αθηνά . Ο Νίκος σου; Χθές το απόγευμα εκεί που καθόμουν στη βεράντα , με πιάσαν τέτοια γέλια ακατάσχετα ενώ σε θυμόμουν, που ο αρμενιστής - δακοκτόνος ρωτούσε τι εγινε ξαφνικά. Είπα μερικά απ' τα δικά μας και ξεκαρδίστηκε ο άνθρωπος. Εισαι ωραίο άτομο Αθηνούλα και πολύ αθυρόστομη ρε σύ. Πίσω για λίγο στις ταινίες... Μήπως έτυχε να δείς την '' Αγέλαστος Πέτρα'' ; Κάτι μεταξύ ταινίας και ντοκυμαντέρ είναι. Σημάδι μέσα μου κι΄αυτή, μαζι με κάποιες άλλες ταινίες π.χ '' Ολα τα μεθυσμένα άλογα'' , ''Εκει που είναι η καρδιά'' , πες μου και συ κάποιες. Δεν μπορεί,τα παντελόνια μας λιώσαμε στους σινεμάδες. Το '' Παιχνίδι των Λυγμών'' του Νιλ Τζορνταν;Το ομότιτλο τραγούδι σκόνη μ΄εκανε.Λατρεύω σταθερα΄τον Ντάνιελ Ντε'ι' Λουις[ νομίζω ο πιο όμορφος άντρας του πλανήτη] και τον Γάλλο τον jean Reno.Tα φυστικοτέτοια που σου αρέσουν, μόνο σπίτι τα τρώω-λίγα όμως-. εξω που να πλύνεις τα δοντ'ακια σου καλέ; Τρελό βίτσιο έχω με τα δόντια. Παλιά μου λέγαν οι φίλες '' κοίτα ρε τι ματάρες εχει οτύπος'' κι΄εγω έλεγα, ''ναί αλλά δεν προσέχει τα δόντια του''. Αντρα ή άλογο κοιτάς μου λέγαν και τελικά κατέληξα με τον αρμενιστή που τα δοντάκια του χρωστούμενα όλα. Τα γρανιτοπαγοτοειδή τα ειπα σαν ανακούφιση των συμπτωμάτων μας, οχι σαν ευχαρίστηση μόνο.! Και επιμένω. Μην τρως πολύ. Μη γουρουνιάζεις σαβούρες. Το οτι έβαλες κιλά με τις ιντερφερόνες , ο.κ , αλλά μόνο τον πρώτο καιρό. Μετά επανερχόμαστε στις παλιές καλές συνήθειες. Εντάξει; Αντε Αθηνά σύνελθε γρήγορα γιατί απο βδομάδα πάω και γώ για '' φλασιές'' κορτιζόνης και θάμαι μέρα-νύχτα στην τσίτα. Αγάπη και φιλιά....