• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79340  από sofia13
 Δευ Οκτ 15, 2012 8:50 pm
Αθηνούλα πρι λίγο σου έγραφα πόσο χάρηκα με τα χθεσινά σου νέα, όχι για τα καρεκλοπόδαρα που έριξε, αλλά γιατί περπάτησες χωρίς μπαστούνι. :banana-stoner: :banana-dreads: Και άλλα σου έγραψα αλλά πάλι στο γάμο του καραγκιόζη πήγε το μήνυμα. Αθηνούλα κάνε εμφάνιση πουλάκι μου, λείπεις απ΄την ομάδα, άντε :romance-kisscheek:
 #79352  από sofia13
 Δευ Οκτ 15, 2012 10:44 pm
Εντελώς του γιατρού όμως!!! Κι' εσύ ΚΑΤΕΡΙΝΑ; Γι' αυτό τόσο πολύ στο δόσιμο και τόσο σκόρπισμα για όλους και τόση επίθεση καμιά φορά κατα πάντων. Κορ'ιτσι μου είδες; Απο την αρχή έλεγα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ε, αποδεικνείεται και επιστημονικά πιά. Χαχαχα. Μεσω ζωδίων, ε ρε γλέντι. Σίγουρα οι πιο πολλοί είμασστε Τοξοτες και Λιοντάρια. Και πώς τη βγάζεις καθαρή Κατερίνα μόνο εσύ ξέρεις. Τρελή αισιοδοξία απ΄το πουθενά, ξέρω. Νάσαι πάντα καλά και πιο καλά...Και ευχαριστώ..... :romance-kisscheek:
 #79353  από litsa
 Δευ Οκτ 15, 2012 10:46 pm
έχουμε και πολλούς δίδυμους... αλλα΄τώρα έχουν εξαφανιστεί!!!!!!!!!!!
 #79360  από billios
 Δευ Οκτ 15, 2012 11:17 pm
- Λιοντάρια μας κόβω πολλούς εδω μέσα με την τρέλα που κουβαλάμε. -

Παρων :roll:
 #79361  από Ιωάννα
 Δευ Οκτ 15, 2012 11:56 pm
ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΟΥΣΑ Κ................. ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance:
 #79365  από sofia13
 Τρί Οκτ 16, 2012 1:32 am
Βρε παιδια, πάμε καλά; Αντε κατι Αιγόκεροι μείναν απ' εξω -δύσκολοι χαρακτήρες λέω- , κάτι νερουλάδες Υδροχόοι, κάτια άλλα ψιλά και σχεδόν έκλεισε το μαγαζί. Τρελάθηκα εντελώς ..... Παμε καλά;;; Κοίτα τι παθαμε !!!!
 #79372  από αθηνα47
 Τρί Οκτ 16, 2012 11:31 am
διδυμαρα και πασης ελλαδος.Δυπλη τρελα και στο τετραγονο μουρλα.Αν και δεν τα ποληπιστευω αλλα τη να κανουμε τα εχουμε.Εκανα κοριτσια χτες μαγνητικες και βιοχημηχηκες και ειμαι κοματια.Οπονος ειναι στο ορια της τρελας.Δεν με εχουν πιασει ουτε παυσηπονα ουτε χαδια ουτε φιλακια.Ειμαι με καφεδες και τσιγαρα ολη νυχτα και ταινειες του τυπου ο μανιακος με το τσεκουρι και ο τρελος βγηκε παγανια.Οχι τιποτα αλλο απλα να βλεπω οτι πονανε και αλλοι μαζι μου και ας ειναι ηρωες του κιλου.Ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωω ποναω η σκατο :character-oldtimer: λες και μου τραβανε τα κοκαλα.Αλλα εκει εγω καφεδακι και τρελα δεν βαριεσε θα περασει λεω και ολο χαρχαλεβωμε στον νικολακι μου και αυτος ο φουκαρας ολο αγκαλια και χαδια ειναι.Εχει παει τωρα να μου φτιαξει κανενα τοστ για να γουρουνιασω και να παρω αλλο ενα παυσηπονο.Απο περπατημα ομως απτοητη κοπελες.Μονη και χωρης το τρεντη μου μπαστουνι.Δεν μπορω να το καταλαβω.Την προηγουμενη βδομαδα ελεγα οτι δε εχει αλλο πρεπει να ειμαι μονο με αυτο και τελος και τωρα μονη και μια χαρα.Αγνωστε οι βουλες του κυριου.
 #79381  από sofia13
 Τρί Οκτ 16, 2012 1:09 pm
Αθηνούλα γύρισες απ΄το κρύο; Ολοι εδω μέσα για τα πανηγύρια είμαστε αλλά αντέχουμε και πως δεν ξέρω, αντέχουμε όμως. Γιατί έκανες μαγνητική; Υποτροπίασες; Για τους μεγάλους πόνους ανακάλυψα ορισμένα tips. Ενα που βοηθάει πολύ είναι η γρανίτα.Αν δεν έχεις πρόβλημα χοληστερίνης κ.λ.π και με παγωτάκι καλύτερα. deron και μετά ένα κουβά παγωτάκι. depon εννοούσα. Μουδιάζει μέχρι και η ψυχή του γείτονα. Ο Ιταλός που έχει το καλύτερο παγωτό στην πόλη μου , με θεωρεί κολητή του. Δεν ξέρει για την ms ο άνθρωπος και νομίζει οτι έχω βίτσιο με άγλυκα παγωτοειδή χωρίς γάλατα και αυγά. Ειδικά το χειμώνα που σκίζει χασέδες αυτή η μην τη πώ... μ΄ενα κουβά γρανίτα λεμόνι η φράουλα είμαι κάθε μέρα. Δοκίμασε, μπορεί να σε βοηθήσει. Ειδες τελικά ιστορία με το μπαστούνι; Τις πιο πολλές φορές απο φόβο μη σαβουριαστούμε το σέρνουμε μαζί μας. Ενας γνωστός που με είδε μια μέρα , με ρώτησε που τοφαγα το ποδι. Νόμισε ότι αναρώνω από κάταγμα.Αυτό τον άφησα να νομίζει. Διδυμάκι ε; Ενας απ΄τους κουμπάρους μου είναι [ οπα ρε Μητσοτάκη πόσους έχεις;] και σκοτονώμαστε όποτε βρισκόμαστε. Χοντρό ανακάτεμα ο μέσα κόσμος σας ε; Αλλά εσύ είσαι η ΑΘΗΝΟΎΛΑ και είσαι αλλοιώς. Η Αθηνούλα μας... Περαστικά γρήγορα, τα λέμε........
 #79433  από αθηνα47
 Τετ Οκτ 17, 2012 2:15 am
ευχαρηστω σοφια μου.Μολης ξηπνησα και ειμαι καπως καλητερα.Της μαγνητηκες τις ζητησε ο γιατρος μου γιατι εχω πονους στην σπονδηληκη στηλη.Τις βιοχημηκες γιατι δεν ειχε τι αλλο να κανει.Το παγωτοιδη δεν τα τρωω.Ποτε δεν μου αρεσαν τα παγωτα.Γενικος δεν τρωω τιποτα αν δεν εχει μεσα ξηροκαρπιο.Οτι και αν ειναι αυτο που θα μου δωσεις να εχει τιγκα στο ξηροκαρπιοτοτε θα το φαω.Θημαμε στο παλιο μου σπιτι στα σεπολια καθε βραδυ που ερχωταν ο νικος απο την δουλεια οτι ωρα και αν ηταν μου εφερνε ενα παγωτο απο εναν τυπο κοντα στην δουλεια του.Ηταν παρφεσοκολατα αλλα ειχε μεσα οτι ξηροκαρπιο θες σκετη τρελα ηταν.Σοκολατα ναι να μου κανει καλο και απο χοληστερινη δεν ξερω τη ειναι αυτο.Απο κιλα ξερω ξερω απο τις ενεσης και μετα ξερω καλα .Εχω κανει γαμωτο μου την νυχτα μερα.Κοιμαμε αστατες ωρες και ολη νυχτα το παιζω σεληνιασμενη.εχω κανει και τον νικο ετσι.Ευτηχως που τα παιδια μου ειναι νορμαλ [Καταμας] και δεν εχουν θεμα.
 #79450  από sofia13
 Τετ Οκτ 17, 2012 1:30 pm
Αθηνά καλημέρα. Πώς είσαι σήμερα; Ελπίζω καλύτερα ρε Αθηνά . Ο Νίκος σου; Χθές το απόγευμα εκεί που καθόμουν στη βεράντα , με πιάσαν τέτοια γέλια ακατάσχετα ενώ σε θυμόμουν, που ο αρμενιστής - δακοκτόνος ρωτούσε τι εγινε ξαφνικά. Είπα μερικά απ' τα δικά μας και ξεκαρδίστηκε ο άνθρωπος. Εισαι ωραίο άτομο Αθηνούλα και πολύ αθυρόστομη ρε σύ. Πίσω για λίγο στις ταινίες... Μήπως έτυχε να δείς την '' Αγέλαστος Πέτρα'' ; Κάτι μεταξύ ταινίας και ντοκυμαντέρ είναι. Σημάδι μέσα μου κι΄αυτή, μαζι με κάποιες άλλες ταινίες π.χ '' Ολα τα μεθυσμένα άλογα'' , ''Εκει που είναι η καρδιά'' , πες μου και συ κάποιες. Δεν μπορεί,τα παντελόνια μας λιώσαμε στους σινεμάδες. Το '' Παιχνίδι των Λυγμών'' του Νιλ Τζορνταν;Το ομότιτλο τραγούδι σκόνη μ΄εκανε.Λατρεύω σταθερα΄τον Ντάνιελ Ντε'ι' Λουις[ νομίζω ο πιο όμορφος άντρας του πλανήτη] και τον Γάλλο τον jean Reno.Tα φυστικοτέτοια που σου αρέσουν, μόνο σπίτι τα τρώω-λίγα όμως-. εξω που να πλύνεις τα δοντ'ακια σου καλέ; Τρελό βίτσιο έχω με τα δόντια. Παλιά μου λέγαν οι φίλες '' κοίτα ρε τι ματάρες εχει οτύπος'' κι΄εγω έλεγα, ''ναί αλλά δεν προσέχει τα δόντια του''. Αντρα ή άλογο κοιτάς μου λέγαν και τελικά κατέληξα με τον αρμενιστή που τα δοντάκια του χρωστούμενα όλα. Τα γρανιτοπαγοτοειδή τα ειπα σαν ανακούφιση των συμπτωμάτων μας, οχι σαν ευχαρίστηση μόνο.! Και επιμένω. Μην τρως πολύ. Μη γουρουνιάζεις σαβούρες. Το οτι έβαλες κιλά με τις ιντερφερόνες , ο.κ , αλλά μόνο τον πρώτο καιρό. Μετά επανερχόμαστε στις παλιές καλές συνήθειες. Εντάξει; Αντε Αθηνά σύνελθε γρήγορα γιατί απο βδομάδα πάω και γώ για '' φλασιές'' κορτιζόνης και θάμαι μέρα-νύχτα στην τσίτα. Αγάπη και φιλιά.... :romance-kisscheek:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 38