• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5504  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 12, 2009 12:57 pm
Επέστρεψα :lol: Γιώργο ευχαριστώ για τις ευχές :D :D Εντάξει με το εκλογικό κέντρο; ή σε ταλαιπώρησαν;
Μαρία ειδες πως άλλαξα θέμα; ;)
Το ζητούμενο λοιπόν είναι να υπάρχει ένας τρόπος επικοινωνίας συγκεκριμένος :roll: Να ανταλλάσσουμε απόψεις... να λέμε τις μπούρδες μας... να λέμε και τα σοβαρά μας... :roll: Αυτό προσπάθησα να κάνω ανοίγοντας ένα θέμα :roll: αυτό με τις παραμέτρους :roll: Μ' αρέσει η διαδικτυακή επικοινωνία :roll: Εσάς;
Καλό μεσημέρι σε όλους :lol: Τ λέμε το απόγευμα ;)
 #5505  από elena
 Παρ Ιουν 12, 2009 1:21 pm
καλημέρα σας :D :D :D μαζεύεστε βλέπω,ένας-ένας δειλά-δειλά....χρυσά μου....
Γιώργο ,γιατί πρέπει να γράφεις στα άσχετα σημεία,άσχετα πράγματα?υπάρχει ειδικό θέμα,για τα γενέθλια της Γιούλης...για οργανώσου καλύτερα...!!!εδώ είναι του μπλα-μπλα ή αλλιώς ...μπούρου-μπούρου... :D :D

Μaria77 ποιός μίλησε για ms...εδώ τουλάχιστον ,όχι...εκτός αν έγινε αναφορά απέξω -απέξω...
την κοπανήσατε όλοι εχτές...να θέλει να μιλήσει ένας άνθρωπος...να μην υπάρχει ψυχή...και μετά της 12 μαζεύεσται σαν τα φαντάζματα :D :D

και μπουγάδα έβαλα...και πλυμένα ξαναέπλυνα... :D :D τι να κάνω?

Γιούλη ,πρέπει να πάρετε και άλλον υπολογιστή ...και εγώ το ίδιο :D
συνολικά έχουμε 4...δύο στο γραφείο και δύο στο σπίτι..αλλά έρχονται στιγμές που δεν υπάρχει κανένας διαθέσιμος...
Για τον κουμπάρο τι ήθελες να μας πεις?αυτό που λένε ο κουμπάρος την κουμπάρα ....κτλ...κτλ?
έλα καλέ!!!για όνομα του θεού!!! ποιός το σκέφτηκε αυτό το πράγμα? :D :D :D
αύριο είμαστε καλεσμένοι σε γάμο...βαριέμαι και ζεσταίνομαι αφόρητα....δεν ξέρω και τι να φορέσω... :? θα σκεφτώ το απόγευμα :idea:

Σήμερα δεν έχω κοιμηθεί καθόλου...κουτουλάω...και δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ ,ούτε να γράψω...ευτυχώς έφυγα νωρίς από την δουλειά... :!:

τι λέει η πρόγνωση του καιρού για Σαββατοκύριακο?εν τω μεταξύ η ΔΕΗ έχει αρχίσει στην περιοχή μας διακοπές ρεύματος... :evil: μέσα στον καύσωνα ...αυτοί του...τον χαβά :roll:

ελπίζω τα βραδάκι να υπάρχει κανείς!!!
Αλέξανδρε βάλε τις υπηρεσίες που είπαμε :arrow: εμένα 8-11 το βράδυ με βολεύει ;)
 #5506  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιουν 12, 2009 1:39 pm
Καλημέρα σε όλοι την παρέα. Τέλος η κορτιζόνη σήμερα πήρα και την αδειούλα μου, 30 μερούλες, και άντε να δροσίσει λίγο να πάμε για κανένα μπάνιο απο δευτέρα. Βλέπω το πήρατε ζεστά το θέμα με τις υπηρεσίες όποτε απο αύριο θα οργανωθούμε καλά. Έλενα εάν έμενες αμπελόκηπους δεν θα είχες πρόβλημα με το ρεύμα. Έχουμε την ΓΑΔΑ και δύο νοσοκομεία οπότε καταλαβαίνεις ότι εδώ πρέπει να γίνει χαμός για να το κόψουν.
 #5508  από elena
 Παρ Ιουν 12, 2009 1:54 pm
Αλέξανδρε σιδερένιος,και καλή ανάρρωση :D :D :!:
καλά μπάνια!!! :D η μικρούλα δεν ξεκίνησε ακόμα τα μπάνια?της αρέσει η θάλασσα?
:idea: εφόσον έχεις άδεια είναι καλή ευκαιρία για τις καλοκαιρινές διακοπές σας,τώρα που δεν έχει κόσμο :!: για τις υπηρεσίες ,και εγώ σοβαρά μιλάω :D
 #5509  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιουν 12, 2009 2:08 pm
Μπάνια έχει ξεκινήσει η μικρή και τρελένεται με την θάλασσα. Όσο για τις διακοπές καλά θα ήτανε να πάμε τώρα αλλά να συνέλθω πρώτα γιατί η κέρκυρα μου πέφτει λίγο μακρία με το αυτοκίνητο αυτήν την περίοδο. Και χωρίς αυτοκίνητο δεν λέει γιατί η θάλασσα είναι 10 χιλιόμετρα απο το σπίτι και άντε να κάνεις καλά την μικρή εάν δεν την πάς.
 #5510  από mary_d_ath
 Παρ Ιουν 12, 2009 2:25 pm
Καλημέρα-καλησπέρα-καληνύχτα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους όλες! :lol:
Τι γκαντέμικη ημέρα που είναι μέχρι στιγμής η σημερινή...
Το αποκορύφωμα της γκαντεμιάς βέβαια είναι που δεν βρήκα εισιτήρια για τη συναυλία της Αλεξίου... :(
Όλα τ' άλλα τα παραβλέπω, αλλά αυτό παραπάει... :evil:

Αλέξανδρε, τελείωσες με την κορτιζόνη απ' ότι διάβασα, σιδερένιος και καλή ξεκούραση!!
Καλή ανάρρωση και σε όσους/όσες τους ταλαιπωρεί η MS αυτό το διάστημα!
Καλές διακοπές σε όλους/όλες!!
Καλά μπάνια!!
Και τέλος καλή εξεταστική σε όσους/όσες από εμάς έχουμε μπλεχτεί στους ιστούς του ελληνικού πανεπιστημίου, καλό μας κουράγιο!!
 #5512  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 12, 2009 3:20 pm
Καλό μεσημέρι παιδιά ;)
Έλενα τι να κάνω που ο κουμπάρος έχει αναλάβει τα θέματα που έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές μας; Λόγω δουλειάς βεβαίως βεβαίως ;)
Αλέξανδρε περαστικά και κοίτα να ξεκουραστείς αυτές τις μέρες της άδειας σου :lol: Και για τις υπηρεσίες... όπως κατάλαβες σοβαρά μιλάμε :lol: :lol: Σημείωσε πως εγώ είμαι πρωινός τύπος :roll: γιατί το βραδάκι γίνεται συνωστισμός :roll:
Μary_d_ath έχεις μπλεχτεί με εξεταστικές :roll: Αν ναι καλή σου επιτυχία :lol:
Τελειώνοντας σας ανακοινώνω με μεγάλη χαρά πως σταμάτησα την ιντερφερόνη :lol: :lol: :lol: Για να δούμε τι θα δούμε :roll: Πάντως αισθάνομαι πως έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου :lol: :lol: :lol: Άντε να κάνουμε τη μεσημεριανή σιέστα μας :lol: :lol: :lol:
 #5513  από princeofathens2004
 Παρ Ιουν 12, 2009 3:24 pm
Καλησπέρα σε όλους -ες.

Αλέξανδρε μη παίρνεις όρκο για τη Γ.Α.Δ.Α. γιατί κι εκεί έχει πέσει και πέφτει αρκετές φορές το ρεύμα. Βέβαια αρκετά σπάνια και για μικρό διάστημα αλλά γίνεται.
Είπες για Κέρκυρα. Κέρκυρα θα είσαι με την άδεια; Γιατί πρόκειται να ανέβω με τη γυναίκα μου από 24 έως 28/06. Θα είμαι στο Kontokali Bay. Από εκεί είσαι κοντά; Να πιούμε κανένα καφεδάκι έλεγα αν το ήθελες κι εσύ.
Αναμένω νέα σου.

Μάνος
 #5514  από princeofathens2004
 Παρ Ιουν 12, 2009 3:27 pm
Γιούλη Κ.

Τα συγχαρητήριά μου. Ξαλάφρωσες.
Τι εννοείς όμως ότι σταμάτησες την ιντερφερόνη; Έκανες για αρκετό διάστημα και για πόσο τη σταματάς; Μπορείς να μου δώσεις λεπτομέρειες του stop; Εγώ βέβαια κάνω περίπου 9 μήνες οπότε λογικά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Αλλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε.

Τα λέμε.
 #5515  από LL--MM
 Παρ Ιουν 12, 2009 3:38 pm
Γιούλη, καλό κουράγιο, καλη επιτυχία, ελπίζω να σου δώσουν κάτι πιο αποτελεσματικό... Φιλακια πολλα και πρόσεχε, εγώ τωρα τόσα χρόνια φοβάμαι να τη σταματήσω (βέβαια, κανένας δεν τόλμησε να μου το προτείνει ανοιχτά...
Πολλά φιλιά
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24