• ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ.....

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #14976  από soag
 Παρ Ιαν 15, 2010 12:03 pm
θεώνη καλημέρα!με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου.
Γέννησα και γω πριν 13 μήνες.Ο νευρολόγος μου μου είχε πει πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την επισκληρείδιο,όμως ο γυναικολόγος μου φοβόταν να την προτιμήσει και έτσι γέννησα με καισαρική με ολική αναισθησία.Οσο για τον θηλασμό δεν τα κατάφερα γιατί δεν κατέβασα γάλα σε ικανοποιητική ποσότητα οπότε το παιδί τράφηκε με ξένο.
Θα ζήσεις Θεώνη μου τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου.Και ας γεννήσεις με όποιον τρόπο γίνει.δεν έχει σημασία.Κι ας μην θηλάσεις.Πάλι δεν έχει σημασία.
Σου εύχομαι ότι καλύτερο στην όμορφη οικογενειακή σου ζωή.
 #14978  από RENAKI 09
 Παρ Ιαν 15, 2010 12:30 pm
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΡΕΝΑΚΙ 09 ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΔΩΣΕ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
 #14981  από kate2002
 Παρ Ιαν 15, 2010 1:04 pm
H ωρα η καλή κι απο μένα...όλα θα πανε καλά.
Καλή επιτυχια λοιπόν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kate2002 την Σάβ Ιούλ 28, 2012 11:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #14988  από theoni
 Παρ Ιαν 15, 2010 3:00 pm
Δε ξέρετε πόση δύναμη μου δώσατε με τις απαντήσεις σας...Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα να νιώθω ότι ΕΣΕΙΣ είστε κοντά μου σ'αυτό το τόσο μεγάλο βήμα στη ζωή μου...Το ήθελα τόσο πολύ αυτό το μωρό και το περιμένουμε με τεράστια χαρά και αγωνία....Και ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε και άλλα παιδάκια....Νιώθω ότι με καταλαβαίνετε ΑΠΟΛΥΤΑ κι ας μην έχουμε ειδωθεί ποτέ....
Θα σας ενημερώσω και θα σας βάλω και φωτογραφίες του απόγονου....
Η ζωή είναι πολύ ωραία φίλοι μου...Ακόμα και με την ms....
Υ.Γ: Ρένα θα χαρώ να τα πούμε ξανά πριν γεννήσω, αν θες μπες msn...
 #14990  από soag
 Παρ Ιαν 15, 2010 3:06 pm
Επίσης θα σου πω οτι στη λοχεία δεν παρουσιάστηκε απολύτως κανένα πρόβλημα!!!!Ετσι...για να διαψεύσουμε τις στατιστικές και τιςπιθανότητες.Ετσι θα είναι και σε σένα.
Η σκέψη μου είναι κοντά σου.Και πάλι με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοο :D :D :D :D :D :D :D
 #15074  από ioanna_melina
 Σάβ Ιαν 16, 2010 4:04 pm
Θεώνη, καλώς να τον υποδεχτείς τον μπέμπη σου και με έναν πόνο! :D
Συνέχεια σε ανέφερα στους γονείς μου,οτι μια φίλη από το φόρουμ περιμένει μπεμπάκι και έχεις και από αυτούς ευχές! :D
Όλοι εμείς εδώ δε θα μπορέσουμε να είμαστε εκεί,όμως χαιρόμαστε πραγματικά για εσένα και όταν με το καλό θα πας στο σπίτι σου με ένα επιπλέον μέλος στην οικογένεια, περιμένουμε να μας πεις νέα, συναισθήματα και μία φωτογραφία να τον καμαρώσουμε! :D
 #15101  από costas
 Σάβ Ιαν 16, 2010 6:52 pm
και εγώ γέννησα δύο χωρίς κανένα πρόβλημα!!!!

ΥΓ : Μη ξεχνάτε ο άντρας γεννάει !!!! :lol:
 #15198  από Maria77
 Κυρ Ιαν 17, 2010 10:35 am
Θεώνη μου, πολύ χαίρομαι για σένα! :D Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να καμαρώνεις τον μπέμπη σου στην αγκαλιά σου! :D
Πολλές ευχές για κάθε καλό! Θα περιμένουμε νέα σου!!!
 #17709  από theoni
 Τρί Φεβ 16, 2010 10:43 am
Φίλοι μου καλημέρα...
Στις 27 Γενάρη, στις 12:05 έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 3640 γρ.!!!Όλα πήγαν τέλεια, γέννησα με ολική νάρκωση τελικά, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και τώρα είμαι σπίτι με τον πρίγκηπα μου δίπλα....Όντως ζω τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου...Ο νευρολόγος μου είπε θα τα ξαναπούμε σε "μερικά μηνάκια" , εννοώντας να ξαναρχίσω τις ιντερφερόνες, κάτι που το αποφεύγω..Είμαι χωρίς θεραπεία κοντά 1,5 χρόνο και χτύπα ξύλο, δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα...Φτου φτου μη με ματιάξω...Μόλις σαραντήσουμε βέβαια θα πάω να με δει και βλέπουμε....
Συνημμένα
parents.jpg
parents.jpg (22.24 KiB) Προβλήθηκε 2316 φορές