• skp h oxi?? mallon nai.....

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14299  από michaelz21789
 Δευ Ιαν 04, 2010 3:45 am
LL--MM έγραψε:Γεγονός είναι ότι ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΠ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΠ ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΎΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ... ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΣΠΑΝΙΑ... Το ότι δεν μπορούν να ξέρουν τα παντα κατανοητό, όμως όταν η ΕΝΕΕ (Η δικιά τους η εταιρία) βγάζει οδηγίες, είναι απαράδεκτο να τις αγνοούν και να αναγκαζόμαστε εμείς να τις ξέρουμε απ'έξω ή περιπου: Ακόμα και τότε γίνονται επιθετικοί, (πως τολμάει ο αναπηρος ν'αμφισβητήσει τη σοφία τους...)

Υ.Γ.: Και για μένα οι σκάλες είναι πρόβλημα, ιδίως οι γυριστές, και η εσωτερική λαβή δε βοηθάει καθόλου. Αν υπάρχει εξωτερική, κάτι πάει κι έρχεται... :evil:
Δεν εχεις καθολου αδικο απλα επειδη εγω ετυχα σε "καλους" (στα ματια μου τουλαχιστον) γιατρους ειδα και την αλλα πλευρα του νομισματος..

Οσο για τα πιο πρακτικα μια που λες για τις σκαλες, εχεις και προβλημα στην κατηφορα?? Εγω δεν μπορω να περπατησω καθολου σε κατηφορα εστω και μικρης κλισης.. Μονο αν πιανομαι απο καπου και παλι... :cry:
 #14306  από LL--MM
 Δευ Ιαν 04, 2010 11:01 am
Απλά δε χρειάζεται να με ρωτήσεις γιατί δεν κατεβαίνω απ' τον Αη-Δημήτρη στην παραλία με τα πόδια... :shock: :mrgreen: :cry: Όσο θυμάμαι οτι μικρή το έκανα με περισσή χαρά...

:!: :!: :!: :!: :!: Εννοείται ότι το λέω έτσι για λόγους... ευφημισμού, αμα δεν αντέχω καμιά φορα πλατεία Αριστοτέλους μέχρι το Χόντο... (άσε που η είσοδος του ασανσέρ τους είναι εφιάλτης, ζαλίζομαι μόνο που κοιτάω κάτω...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Ιαν 10, 2010 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #14319  από michaelz21789
 Δευ Ιαν 04, 2010 2:18 pm
LL--MM έγραψε:Απλά δε χρειάζεται να με ρωτήσεις γιατί δεν κατεβαίνω απ' τον Αη-Δημήτρη στην παραλία με τα πόδια... :shock: :mrgreen: :cry: Όσο θυμάμαι οτι μικρή το έκανα με περισσή χαρά...
Αη-Δημητρης παραλια??? Εγω ειμαι ακομα στο ιασωνιδου-καμαρα... :|
 #14321  από STELLA GEN
 Δευ Ιαν 04, 2010 4:32 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΙΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!καταρχην be cool οπως λενε και στο χωριο μου.εμενα μου ανακοινωσαν τα μαντατα τα χριστουγεννα του 2008.για την ιστορια να σου πω οτι νοσηλευτικα την ημερα που ειχε γενεθλια ο αντρας μου,με μωρο 10μην.στο σπιτι χωρις να εχω καποιος να μου το κρατησει (γιαγιαδες η παπουδες),μια βδομαδα πριν τα χριστουγεννα,κανοντας καθε μερα εξετασεις των εξετασεων και χωρις να εχω ξεκαθαρες απαντησεις τελικα για το τι εχω .οι γιατροι βεβαια με το δικιο τους δεν μπορουσαν να μου απαντησουν πριν εχουν ολοκληρωμενη εικονα.οταν τελικα ακουσα και απο τους γιατρους αυτο που υποψιαζομουν ειπα αυτο ηταν η ζωη μου καταστραφηκε,δεν θα μπορω να πια να εχω μια φυσιολογικη ζωη οπως ολοι.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.εδω και ενα χρονο που εχω ΣΚΠ κανω τη θεραπεια μου και ελαχιστα πραγματα εχουν αλλαξει στη καθημερινοτητα μου απλα τωρα προσεχω περισσοτερο τον εαυτο μου γιατι η αληθεια ειναι οτι τον ειχα παραμελησει αρκετα.ολα αυτα στα εγραψα απλα για να σου πω οτι καταλαβαινω πως νιωθεις.καθε προβλημα εχει τη λυση του ετσι δε λενε;τερμα λοιπον τα δακρυα.να πας και σε αλλο νευρολογο.quote="NTIA"]geia sas paidia..eimai 20 etwn k foititria..prin ena xrono ksipnisa ksafnika me moudiasma sto aristero xeri..piga sto giatro k ekana mia magnitiki..profanws o anthrwpos thorivithike..en telei apeuthinthika se kathigiti nevrologo o opoios eide ti magnitiki,me eksetase k apofanthike pws den itan skp..h deuterh eksetasi edeikse esties alloiwmenes stin paregkefaliga..alla k pali kaneis den itan sigouros..ftasame sto paron opou edw kai 3 vdomades eixa pali ena elafry moudiasma sto deksi xeri..alla kai aisthisi kapsimatos sto deksi podi....skeftomai na ksanathorivisw tous dikous mou gt kati mou leei pws dustuxws den glitwsa tin kolloarwstia..esei apo tin peira sas,ti lete??? ug.exw riksei apeiro klama..an einai telika skp den kserw pws tha to antimetwpisw........euxaristw gia ton xrono sas..[/quote]