LL--MM έγραψε:Γεγονός είναι ότι ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΠ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΠ ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΎΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ... ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΣΠΑΝΙΑ... Το ότι δεν μπορούν να ξέρουν τα παντα κατανοητό, όμως όταν η ΕΝΕΕ (Η δικιά τους η εταιρία) βγάζει οδηγίες, είναι απαράδεκτο να τις αγνοούν και να αναγκαζόμαστε εμείς να τις ξέρουμε απ'έξω ή περιπου: Ακόμα και τότε γίνονται επιθετικοί, (πως τολμάει ο αναπηρος ν'αμφισβητήσει τη σοφία τους...)Δεν εχεις καθολου αδικο απλα επειδη εγω ετυχα σε "καλους" (στα ματια μου τουλαχιστον) γιατρους ειδα και την αλλα πλευρα του νομισματος..
Υ.Γ.: Και για μένα οι σκάλες είναι πρόβλημα, ιδίως οι γυριστές, και η εσωτερική λαβή δε βοηθάει καθόλου. Αν υπάρχει εξωτερική, κάτι πάει κι έρχεται...
Οσο για τα πιο πρακτικα μια που λες για τις σκαλες, εχεις και προβλημα στην κατηφορα?? Εγω δεν μπορω να περπατησω καθολου σε κατηφορα εστω και μικρης κλισης.. Μονο αν πιανομαι απο καπου και παλι...