• paidia poly epeigon

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12666  από βικυ
 Σάβ Δεκ 05, 2009 11:34 am
Lena δεν γνωριζω τιποτα για το φαρμακο.
Οσο για τις κηλες μην βιαστεις για χειρουργειο πριν βεβαιωθεις πως δεν υπαρχει αλλη λυση.
Μην βιαστεις.
Ξερω πολλους με κηλες στον αυχενα που ειναι καλα με φυσικοθεραπειες και ασκηση.
Υπομονη μπορα ειναι και θα περασει!
 #12669  από elena
 Σάβ Δεκ 05, 2009 12:03 pm
Σας γράφω τι αναφέρει η μαγνητική του αυχένα σχετικά με τις κήλες:
Α5-Α6 επανελέγχεται ικανού βαθμού οπισθοπλάγια αριστερή προβολή του μεσοσπονδύλιου δίσκου,
συνοδευόμενη από τοπικά οστεόφυτα ,με πίεση επί του νωτιαίου σάκκου και επί του νωτιαίου μυελού,και με στένωση της αριστερής μοίρας του νωτιαίου σωλήνα και της εισόδου του αριστερού
μεσοσπονδύλιου τμήματος.
στην πρόθια μοίρα του αυχενικού νωτιαίου μυελού στο ύψος της ανώτερης μοίρας Α3,αλλοίωση διαμέτρου 2χιλ.
αιμαγγείωμα 11χιλ.στο σώμα του Α7....

με λίγα λόγια ....βιονική γυναίκα έχουν υπόψιν στα πειράματα? :D :D :D
 #12670  από ahilleas
 Σάβ Δεκ 05, 2009 12:08 pm
Λένα ,ξεκινησα με AVONEX,για 2 χρόνια και τώρα συνεχίζω με BETAFERONE.
 #12678  από Κατερίνα
 Σάβ Δεκ 05, 2009 4:09 pm
Λένα μου,δεν θα σου πω κάτι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά,
μην πανικοβάλεσαι και μην αγχώνεσαι!Ούτε εγω συμφωνώ με
την επέμβαση αφού μπορεί να αντιμετωπιστεί κι αλλιώς!
Είμαστε εδώ για να μοιράζεσαι ότι θες!Η Έλενα έχει απόλυτο δίκιο!
φιλάκια πολλά!
 #12682  από sofi
 Σάβ Δεκ 05, 2009 5:10 pm
:? ΛΕΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ,ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ...
:? ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
 #12692  από Lena
 Σάβ Δεκ 05, 2009 6:35 pm
Kalispera paidia k sas efxaristw! Pws n min anysyxw na trellathw kontevw. Aorate den xerei pia kliniki eikona i gynaika sou kai to pairnei Xairomai parepimptwntws pou milas yia veltiwsi-alla yiati thelei na me xekinisei ap afto to farmako afou i kliniki m eikona einai aristi? Afto einai pou den mporw na katalavw..
 #12697  από LL--MM
 Σάβ Δεκ 05, 2009 7:25 pm
PΩTA TON!!! και μη δεχτείς να το πάρεις δίχως λογική απάντηση... :evil:
 #12700  από Lena
 Σάβ Δεκ 05, 2009 7:31 pm
sto katw katw yiati na min symvoyleftw k allon? I loyiki tou apantisi tha einai afou i to MRI sou tha mou pei einai xalia mavra:(
 #12701  από Maria77
 Σάβ Δεκ 05, 2009 7:38 pm
Lena, θα συμφωνήσω και εγώ με την LL--MM, να τον ρωτήσεις γιατί θέλει να σε ξεκινήσει απο αυτήν και όχι απο τις ιντερφερόνες και να σου δώσει περισσότερες εξηγήσεις!
Αν δεις πως δεν σε ικανοποιεί η απάντησή του, τότε να πάρεις γνώμη και απο τους άλλον γιατρό που λέγαμε...αλλά πρώτα συζήτησε μαζί του!
Εμένα ο δικός μου, με έβαλε στο Tysabri γιατί όπως μου είπε απο την στιγμή που το Avonex δεν με προστάτεψε ιδιαίτερα δεν ήθελε να χάσουμε άλλο χρόνο δοκιμάζοντας και τις άλλες ιντερφερόνες.

Κανόνισε ραντεβού μαζί του την Δευτέρα να μιλήσετε και μετά βλέπεις αναλόγως...
Ηρέμησε και προσπάθησε να κάνεις μερικά άλλα πράγματα το υπόλοιπο Σαββατοκυρίακο να ξεχαστείς λίγο, μην το σκέφτεσαι συνέχεια!
Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε :)
 #12702  από Maria77
 Σάβ Δεκ 05, 2009 7:42 pm
Γιατί Λένα μου, το MRI σου είναι χάλια μαύρα?? Μην σκέφτεσαι έτσι...και εγώ έχω πολλές εστίες, σταμάτησα να τις μετρώ! Σημασία έχει ότι η κλινική σου εικόνα είναι καλή και να σκέφτεσαι πως θα ξεκινήσεις την θεραπεία για να παραμείνει η κλινική σου εικόνα καλή!