άντε να ξαναπω και εγώ τον καημό μου.. (άμα δεν θέλετε πειτε το μου να το ...αποσύρω...σνιφ!!)
ξέρετε τι είναι να δουλευεις να δουλευεις..να τρέχεις .. να τρέχεις.. και πάνω που λές άντε και έφτασα μερικά απο αυτά που ήθελα..τσουπ μπουμ ντουκ!!#$%#$%^%$&^^%&^*&^(%$^#$^
αντι να πεσεις πάνω στο πτυχίο ή στην ησυχία σου τεσπα ή στην δουλειά που επιθυμούσες... πέφτεις πάνω στην φίλη σου την ΣΚΠ
μετά τα πολλά σοκ και τους πανικούς όμως ...ήρθε η ΑΝΟΙΞΗ...
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?? και μη χειρότερα!!
σχεδιάζω ταξίδια μοναχά για πάρτη μου και τους αγαπημένους μου ... άφησα τα περισσότερα που με τρώγανε πίσω μου και άφησα σε αυτούς
- που όλα τα χρόνια ή με απορριπτανε ή με φοβόντουσαν και μου δημιουργούσαν χιλια προβλήματα (γιατί έτσι ειναι ο κόσμος) ή τα ξέρανε όλα και καλύτερα ή δεν με ενδιαφέρει πλέον τι ...-
....να φτιάξουν τον κόσμο καλυτερα .... απο εμένα!! πειράζει???

:- )
Δεν νομίζω...
Να τα πω όλα δεν θέλετε?? Λοιπόν, αισθάνομαι και δικαιωμένη μετά από δύο χρόνια, για τις προσωπικές μου κρίσεις για όλους αυτούς που με πλήγωναν.. (μη φανταστείτε δεν είναι και στρατός!!

) γιατί όπως είπα κάποτε..
Ο καθένας στο τέλος πάει εκεί που του αξίζει..
Εγώ ναι έχω ΣΚΠ (σκλήρυνση κατά πλάκας- έτσι για να το διαβάζουμε κιόλας)
αλλά αν μας δείτε ... μια χαρά θα είμαι εγώ η άρρωστη... και εκείνοι αληθινοί κακόμοιροι..
ουφ !! τα πα!!!
βρήκα ένα καταπληκτικό φόρουμ με ταξίδια και εμπειρίες από άτομα που ταξιδεύουν ... ομολογώ ότι και που δεν ταξιδεύω μόνο που τους διαβάζω ... ειναι σαν να έχω παει ήδη σε όλους αυτούς τους προορισμούς....
Τέλεια δεν είναι ...??? θα ανοίξω θέμα και με αυτό!!
μαιρυ νταθ τέλειο το κομμάτι χαλαρα!!