• Πειτε τα ολα!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11215  από ΡΕΝΑ
 Παρ Νοέμ 06, 2009 12:00 pm
Να σαι πάντα καλά ΓΙΩΡΓΟ και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και την γυναικούλα σου!!!! :D :D :D
 #11219  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Παρ Νοέμ 06, 2009 12:28 pm
Μπραβο για το topic !
Ας βγαλω και εγω τα σωψυχα μου λοιπον !
Κατ'αρχας αν πρπσεξατε ειμαι εδω με ονοματεπωνυμο κατ'επιλογη, χωρις να κατηγορω οποιον ειναι με προσωνυμιο. Προς Θεου δεν κριτικαρω ποτέ αλλους. Δικη μου επιλογη, αλλα επιλογη με νοημα και για εμενα
Ειμαι 46 χρονων, αποτομα διαγνωσθεις (εννοω χωρις χρόνιες καταστασεις, αρα αποτομα) εδω και περιπου εναμισυ χρονο. Φυσικα μου ηρθε κεραμιδα, οχι τοσο για την ασθενεια, για την οποια ετσι και αλλιως δεν μπορω να κανω κατι, αλλα επειδη μου αφησε αποτομα κουσουριμ κινησης στο αριστερο χερι και ποδι, που ναι μεν το νοιωθω μονον εγω και οχι αλλοι, αλλα μυ εκοψε το μπασκετ και την αθληση που καθημερινα εκανα για σχεδον 30 χρονια και ειχε γινει τροπος ζωης. Ενας ανθρωπος 1,90 και 110 κιλα (οχι απο παχος αλλα απο καθημερινη γυμναστκη και βαρη), που κουραζεται απο το πρωτο ξυπνημα και δεν μπορει να κανει αυτα που εκανε απο παιδι, δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα και παλι τα βρισκω με τον εαυτο μου
Με ενα πραγμα ομως δεν μπορω να συμβιβαστω, ενοχλουμαι και πρεπει να αντιμετωπισω
Την γυναικα μου επι 18 χρονια
Οταν δηλωνω κουρασμενος (γιατι ετσι νοιωθω και δεν υπεκφευγω) ειμαι κηφηνας (ξαφνικα στα 46 μου), οταν σπρωχνω να βγω απο το αυτοκινητο "αργω" και οταν λεω για παραδειγμα "δεν παω γηπεδο γιατι αισθανομαι κουρασμενος" εχω παρατησει την ζωη και περιμενω ποτε θα πεθανω
Ε οχι ρε πουστη
Βεβαια εχω κορη τριτη λυκειου που διαβαζει για πανελληνιες, οποτε ......... υπομονη Γιαννακη, κανε τον Μ@Λ@Κ@ (οχι πως δεν ειμαι, ολα τα αγορακια ειμαστε απο γραμμαρια εως τονους) και εχει ο Θεος
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξαλαφρωσα :roll:
 #11223  από βικυ
 Παρ Νοέμ 06, 2009 12:53 pm
ΠΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :mrgreen:
 #11234  από βικυ
 Παρ Νοέμ 06, 2009 2:57 pm
φουλ του ασσου :D
 #11246  από litsa
 Παρ Νοέμ 06, 2009 4:12 pm
άντε να ξαναπω και εγώ τον καημό μου.. (άμα δεν θέλετε πειτε το μου να το ...αποσύρω...σνιφ!!)
ξέρετε τι είναι να δουλευεις να δουλευεις..να τρέχεις .. να τρέχεις.. και πάνω που λές άντε και έφτασα μερικά απο αυτά που ήθελα..τσουπ μπουμ ντουκ!!#$%#$%^%$&^^%&^*&^(%$^#$^

αντι να πεσεις πάνω στο πτυχίο ή στην ησυχία σου τεσπα ή στην δουλειά που επιθυμούσες... πέφτεις πάνω στην φίλη σου την ΣΚΠ :o :o :o :( :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock:

μετά τα πολλά σοκ και τους πανικούς όμως ...ήρθε η ΑΝΟΙΞΗ...
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?? και μη χειρότερα!!

σχεδιάζω ταξίδια μοναχά για πάρτη μου και τους αγαπημένους μου ... άφησα τα περισσότερα που με τρώγανε πίσω μου και άφησα σε αυτούς
- που όλα τα χρόνια ή με απορριπτανε ή με φοβόντουσαν και μου δημιουργούσαν χιλια προβλήματα (γιατί έτσι ειναι ο κόσμος) ή τα ξέρανε όλα και καλύτερα ή δεν με ενδιαφέρει πλέον τι ...-
....να φτιάξουν τον κόσμο καλυτερα .... απο εμένα!! πειράζει??? :) :- )
Δεν νομίζω...
Να τα πω όλα δεν θέλετε?? Λοιπόν, αισθάνομαι και δικαιωμένη μετά από δύο χρόνια, για τις προσωπικές μου κρίσεις για όλους αυτούς που με πλήγωναν.. (μη φανταστείτε δεν είναι και στρατός!! :D ) γιατί όπως είπα κάποτε..
Ο καθένας στο τέλος πάει εκεί που του αξίζει..
Εγώ ναι έχω ΣΚΠ (σκλήρυνση κατά πλάκας- έτσι για να το διαβάζουμε κιόλας)
αλλά αν μας δείτε ... μια χαρά θα είμαι εγώ η άρρωστη... και εκείνοι αληθινοί κακόμοιροι..
ουφ !! τα πα!!!
:D :D
βρήκα ένα καταπληκτικό φόρουμ με ταξίδια και εμπειρίες από άτομα που ταξιδεύουν ... ομολογώ ότι και που δεν ταξιδεύω μόνο που τους διαβάζω ... ειναι σαν να έχω παει ήδη σε όλους αυτούς τους προορισμούς....
Τέλεια δεν είναι ...??? θα ανοίξω θέμα και με αυτό!!

μαιρυ νταθ τέλειο το κομμάτι χαλαρα!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Παρ Νοέμ 06, 2009 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #11250  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Παρ Νοέμ 06, 2009 4:29 pm
Μια χαρα σε βρισκω Λιτσακι ! ;)
Ψαγμενη και κατασταλαγμενη !!!!!!! :P
Κριμα που ειμαι παντρεμενος :shock:
Πλακα κανω, ετσι, γιατι το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου, το παραπαν ουκ καν ανδρος :o
 #11256  από petros
 Παρ Νοέμ 06, 2009 4:59 pm
Τωρα που ειπες για γαμο ρε γιαννη. Εχουμε ή ειχαμε κανενα ειδηλιο αναμεσα μας? Στο φορουμ εννοω. Ελατε αν εχετε βγαλτε το και αυτο σωψυχο ειναι...χιχιχιχιχιχι.....Να χαρουμε και οι υπολοιποι. Ξερετε να κανουμε κανενα μπατσελορ και μετα γλεντι στο γαμο.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 #11267  από LL--MM
 Παρ Νοέμ 06, 2009 8:02 pm
Παιδιά, για μια πρόταση που έκανα σε μερικούς από σας που αφορά ένα απαράδεκτο άτομο το οποίο έχει γίνει και επίκουρη νευρολογίας στο ΑΠΘ και έλεγε ότι είναι σαν εμας για να τσιμπάει πελατεία, προφανώς, όπως είπε και ο σοφός μας ο Αόρατος, ας μην το δημοσιεύσουμε. Σας το στέλνω προσωπικά, βέβαια, άν θέλετε, αλλά να μήν λέμε ονόματα μη βρούμε και κάνα μπελά. Δεν έίμαι σίγουρη ότι είναι τόσο απαγορευμένο όσο λέει, αλλά καλού κακού... Χαίρετε...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7