• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #10885  από princeofathens2004
 Παρ Οκτ 30, 2009 2:54 am
Ο Δαίμων του internet
Διόρθωση (το αριστερά αντικαθίσταται από το ΔΕΞΙΑ γιατί αν πάτε αριστερά ούτε θα μας βρείτε αλλά ούτε και θα φάτε).

"........Με το που μπείτε στη Λασκαρίδου το δεύτερο-τρίτο μαγαζί ΔΕΞΙΑ σας είναι ο Νικηφόρος."
 #10899  από Εύη Ξ
 Παρ Οκτ 30, 2009 11:55 am
Καλημέρα!
Θα ηθελα και εγώ πολύ να σας γνωρίσω αλλά αυτό τον καιρό είμαι σε υποτροπή και μόνο με συνοδό μπορώ να βγώ έξω λόγο,οδήγησης και βάδισης.Ίσως την επόμενη φορά.Καλά να περάσετε.
 #10900  από aoratos
 Παρ Οκτ 30, 2009 12:12 pm
Καλημέρα σας.

Καλά να περάσετε παιδιά, ελπίζω σε μια μελλοντική συνάντηση να καταφέρω να γνωρίσω κάποια άτομα.
 #10901  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Παρ Οκτ 30, 2009 12:22 pm
Καλημερα και απο μενα παιδια
Ειναι κλειστο meeting? αν ερθω, θα φαω ξυλο ?? :shock:
Παντως αν ειναι ανοικτο, απο Σαββατο θα ειμαι Δελφους, θα προσπαθησω να τα καταφερω να ερθω συντομωτερα ετσι ωστε να γνωριστουμε απο κοντα ;)
 #10904  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Οκτ 30, 2009 12:31 pm
Απάντηση για να μην παρεξηγηθουμε , Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΌΠΟΙΟ ΜΈΛΟς ΘΈΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ .
Να φαντασθείτε ότι και οι κιτρινόμαυροι γίνονται αποδεκτοί
 #10907  από elena
 Παρ Οκτ 30, 2009 12:36 pm
καλά να περάσετε!!!την επόμενη φορά να κανονίσετε Σάββατο,εντάξει?
όταν γυρίσετε να μας γράψετε αναλυτικά τι φάγατε,τι είπατε και όλα τα σχετικά!!!
μην ξεχαστείτε...ζηλεύω που δεν έρχομαι :shock: :D
 #10909  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Παρ Οκτ 30, 2009 12:38 pm
Μετα και απο την χθεσινη σφαλιαρα, αρχιζω εγω να μην γινομαι αποδεκτος απο τον "κιτρινομαυρο" εαυτο μου :shock:
Ευχαριστω Γιωργο, θα προσπαθησω τα μεγιστα να ειμαι εκει, εκτος αν με γραψουν οι "τροχαιοι" την Κυριακη το πρωι στην Εθνικη :(
 #10913  από elena
 Παρ Οκτ 30, 2009 12:59 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Ελενα κορίτσι μας κρίμα που δεν έρχεσαι , και έχει κάτι γλυκά το μαγαζί . ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ .
λοιπόν Γιώργο ,αυτή την φορά φάε εσύ για μένα και την επόμενη θα τα παραγγέλνουμε δύο-δύο
εντάξει?