• καλησπερα και απο εμενα!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #123298  από Nikoskk
 Κυρ Δεκ 11, 2016 3:52 pm
για τον κοσμο δεν με ενδιαφερει πλεον τη θα πουν
 #123301  από Ελιζα
 Κυρ Δεκ 11, 2016 4:10 pm
Ε ναι! Οχι τα ωμα!
 #123302  από MARINA21
 Κυρ Δεκ 11, 2016 4:12 pm
Νικό κι από μένα καλώς ορισες και να έχεις την καλύτερη δυνατή πορεία!Κι εγω στο tecfidera είμαι και μέχρι τώρα πολύ ευχαριστημένη.Εννοειται παίρνω και d3 και πολυβιταμινες! εννοείται κομμένο το κάπνισμα, τακτική άσκηση, περπάτημα κλπ, όχι ξενύχτια παρά μονο σε ιδιαίτερες περιστάσεις (βλέπεις ήδη καταπονω πολύ τον οργανισμό μου με πολλές ώρες δουλειάς), ηρεμια και προσευχή, πολύ προσευχη!οσο για τη διατροφή, εγώ είμαι της άποψης, ότι πριν τη Walls τα είπε όλα ο Ιπποκρατης! ισορροπία στο διαιτολόγιό μας, πολλά φρούτα, λαχανικά και βέβαια όχι επεξεργασμένες τροφές και συντηρητικά, αγνές τροφές όσο γίνεται, ψάρι δύο φορές τη βδομάδα αν γίνεται, κρέας μία και ενίοτε και δυο, κατά προτίμηση κοτόπουλο και εμένα ή διαιτολόγος που ρώτησε μου ειπε κόκκινο κρέας κάθε 15 μέρες!όχι αλάτι ή ελάχιστο αλάτι, όχι ζάχαρη, αλλά που και που αν φας κάτι, μία στο τόσο δεν έγινε κάτι!είναι πολύ πιο επικίνδυνο να κοβεις τροφές και συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός!όλα τα χρειάζεται.Το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν βρίσκεις πράγματι αγνές τροφές!όλα έχουν φάρμακα και τοξίνες και δηλητήρια και ορμόνες...αλλά και να μην τρως τίποτα δεν γίνεται...το ώμο βέβαια και βλαπτει σε μια τέτοια περίπτωση!αν ήταν αγνά τα αβγα, το κρέας κλπ, θα ήταν αλλιώς!εξάλλου ποια συστατικά να μην χαθούν?δεν έχετε καταλάβει ότι από τα τόσα χημικα, ήδη καταστρέφονται βιταμίνες κλπ και γι αυτό έχουμε αναγκη πλέον όλοι από συμπληρώματα?όσο για τους γιατρούς και τα φάρμακα που μας δίνουν, εντάξει βρε παιδιά, ολα μην τα ισοπεδωνουμε!δεν εχω σχέση με γιατρους, με την έννοια ότι δεν εχω κανέναν συγγενη να υποστηριξω, αλλά δεν μου αρέσει να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβαλι και δεν μου αρέσει να μιλάμε έτσι για επιστήμονες ανθρώπους!πασχουμε από μία σοβαρη νόσο κι αυτοί έχουν αυτα τα φάρμακα στο οπλοστάσιο τους!αν νομίζουμε ότι μπορούμε να τα λύσουμε όλα μόνοι μας, ας το κάνουμε χωρίς να τρέχουμε στους γιατρούς!αν πιστεύουμε πράγματι οτι αυτοί τίποτα δεν ξέρουν και τα ξέρουμε όλα εμείς, ας μην ψάχνουμε για γιατρό κι ας περιμένουν από τα φορούμ και το διαδίκτυο να μας θεραπεύσουν κι από το τι λέει ο καθένας!!!αν ήμασταν καλά δεν θα πηγαίναμε στο γιατρο και δεν θα παίρνανε φάρμακα.Το ότι έχει αυξηθεί το προσδόκιμο ζωής στις μέρες μας, έχουν μειωθεί τα ποσοστά αναπηρίας κλπ, παρ'ολες τις γκρινιες, μήπως οφείλεται παρά τα παραπάνω προβλήματα στην εξέλιξη της ιατρικής και των " κακών" φαρμάκων? αναρωτιέμαι... :smile-thinking: όσο για το τι εννουσες παραπάνω Ελιζα, οντως κι εγώ δε βγάζω νόημα... :smile-dull:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MARINA21 την Κυρ Δεκ 11, 2016 5:12 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #123307  από Nikoskk
 Κυρ Δεκ 11, 2016 5:23 pm
καλως σας βρηκα ,γεια σου Μαρινα !!
καλα τα λες παραπανω , ο Ιπποκρατης οντως τα ειπε πρωτος απλως τοτε δεν υπηρχαν ολες αυτες οι επεξεργασμενες τροφες και η Wahls τα εφερε στα μετρα μας στην εποχη που ζουμε,και εγω παιρνω βιταμινες και d για να καλυψω τις απαιτησεις του οργανισμου αν και βρισκω αρκετα ντοπια προιοντα και αυγα απο δικες μας κοτες! ζω σε ενα μικρο νησι και ειναι διαφορετικα απο την πολη και στους γιατρους ειδα διαφορα ατομα αλλα ηταν για να προτινουν φαρμακα αυτοι ειναι αλλωστε και η δουλεια τους! δεν λεω χρειαζεται η κλασικη ιατρικη πρωτα απο ολα για να κανει διαγνωση.οταν τους ρωτησα για διατροφη και βιταμινες ηταν λες και ειχα κανει καποιο εγκλημα! ισως αν βοηθουσαν λιγο και αυτοι δεν θα υπηρχαν γκρινιες!! το προσδόκιμο ζωής εχει αυξηθει αλλα σε πολλες περιπτωσεις με ενα καρο φαρμακα βεβαια φταιει και ο συγχρονος τροπος ζωης.
Μονο το tecfidera εχω παρει και παιρνω και σε σχεση με καποια ατομα που γνωριζω που αλλαζουν συνεχεια αγωγες εμενα μου ταιριαξε,αν και στην αρχη γινομουν κατακοκκινος λες και με ειχε καψει ο ηλιος!!!
 #123308  από MARINA21
 Κυρ Δεκ 11, 2016 5:28 pm
Σχετικά με τους γιατρούς από τη μια και τους κάθε είδους αγύρτες απο την αλλη, που βγάζουν χρήμα από τον πόνο του άλλου και επιπλέον, κάνουν και το μαύρο άσπρο και σου βγάζουν αγύρτη τον επιστήμονα γιατρό και τη εαυτό τους,...Καθηγητή!!! :emojis-11: τα είπε όλα ή κυρά μας ή μαμή!!! :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MARINA21 την Κυρ Δεκ 11, 2016 5:35 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #123310  από Nikoskk
 Κυρ Δεκ 11, 2016 5:34 pm
χαχαχαχαχα :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:
να εισαι καλα μου φτιαξες την διαθεση
 #123312  από MARINA21
 Κυρ Δεκ 11, 2016 5:40 pm
MARINA21 έγραψε:Σχετικά με τους γιατρούς από τη μια και τους κάθε είδους αγύρτες απο την αλλη, που βγάζουν χρήμα από τον πόνο του άλλου και επιπλέον, κάνουν και το μαύρο άσπρο και σου βγάζουν αγύρτη τον επιστήμονα γιατρό και τη εαυτό τους,...Καθηγητή!!! :emojis-11: τα είπε όλα ή κυρά μας ή μαμή!!! :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19:

Ενημερωμένο....με περισσότερο γέλιο...!!!!
 #123313  από tom80
 Κυρ Δεκ 11, 2016 5:43 pm
Nikoskk καλωσόρισες
Ελιζα έγραψε: Τα αυγα να τρως ωμα...αξιζουν! Και δεν χανεις ουτε ενα θρεπτικο συστατικο!!
Φουλ πρωτεινη!!!
Τα ωμά αυγά είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για σαλμονέλωση. Οι κοτούλες απεκκρίνουν από την ίδια οδό που γενούν τα αβγουλάκια τους!!!
Αν κάποιος πάθει σαλμονέλωση η Salmonella, ζει στο έντερο του για πολλά χρόνια και δεν μπορεί να εργαστεί σε οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων διότι υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της Σαλμονέλας στο τρόφιμο.

Το πόσο επικίνδυνη είναι η ωμοφαγία στα έγραψα εδώ

viewtopic.php?f=10&t=5937