• ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9536  από dina
 Σάβ Οκτ 03, 2009 3:29 pm
Κι εγω δεν πρεπει να παραπονιεμαι .Με την πρωτη με πηραν υγρο :!: :idea: Μεχρι να ολοκληρωσουν την διαδικασια με ρωτουσαν διαφορα οπως για πχ για το νησι μου ετσι για να χαλαρωσω.Με συμβουλεψαν ομως να μεινω ακινητη για το υπολοιπο της ημερας για να μην εχω ζαλαδες κι πονολεφαλο.Ολα καλααααααααααααααααααα...... :)

εχω ακουσει κατι τρελα απο αλλους που εχουν κανει παρακεντηση οχι ομως 12 φορες.....
 #9538  από nick1981
 Σάβ Οκτ 03, 2009 5:14 pm
eleos.egw xtes ekana, to piran me tin prwti xwris katholou pono xwris topikh anaisthisia k piran k arketo.ipia apeira igra mou evalan k oro k ola kala.vevaia den vazw k... katw k etsi simera kata diastimata ligo ponokefalo.
 #9551  από giorgos-sf
 Σάβ Οκτ 03, 2009 9:57 pm
ti na po vre paidia eiste poli tixeroi ego mallon epesa se xasapides ......exo to rekor me 12 kai elpizo na sinehiso na to exo giati den thelo kaneis na perasei ayto to martirio pou perasa kai kata ti diarkia ala kai gia mia vdomada meta me tous tromerous ponokefalous alla kai me ton pono sta kokala mou........kalo vradi se olous
 #9553  από yuli
 Σάβ Οκτ 03, 2009 10:24 pm
Κοινώς σου "έφεξε" giorgos-sf!
Κι εμένα με την πρώτη το πέτυχαν και μετά ήμουν ξάπλα όλη μέρα.
Δεν μπορώ να πω...κι ο γιατρός κι οι νοσοκόμες ήταν καλοί και βοήθησαν.
 #9569  από kkelly
 Κυρ Οκτ 04, 2009 4:13 pm
κι εμενα με την πρωτη και με ειχε προετοιμασει ψυχολογικα οτι θα εχω πονοκεφαλο και γιαυτο πρεπει να πιω τουλ 3 λιτρα νερο κλπ αλλα παλι 2 εβδομαδες ιλιγγο ειχα. σκεψου οτι επι ενα χρονο προσπαθουσε να αποφιγει την παρακεντηση γιατι μου ελεγε ειναι επιπονη και καποιες φορες επικινδυνη
 #9580  από Lena
 Κυρ Οκτ 04, 2009 10:45 pm
παιδια καλησπερα!!!Γιατι χρειαζεται η παρακεντηση?
 #9595  από Μαριάννα
 Δευ Οκτ 05, 2009 5:07 pm
Η παρακεντηση δειχνει οτι εχεις ΣΚΠ αν τα ολιγοκλωνικά βγουν θετικά Αν δεν έχεις ομως ώση τοτε βγαινει αρνητική
Τα λεω σωστά παιδιά?
 #9621  από Lena
 Τρί Οκτ 06, 2009 10:37 pm
DEN POLYKATALAVA.SAN EGW POU DIAGNWSTIKA XWRIS NA TIN KANW THA PREPEI SE KAPIA FASI THS ZWIS M NA TIN KANW?
 #9643  από manos81
 Τετ Οκτ 07, 2009 11:25 am
PISTEVW OTI YPARXOUN POLES NEUROLOGIKES PATHISEIS ME PAROMIA SIMPTOMATA GIAUTO KANOUN STIN ARXI ME TI DIAGNOSI TIN PARAKENTISI...GIA TIN EPIVEVEOSI...

THIMAME PRIN 10 XRONIA OTI PERIMENA TA APOTELESMATA TIS PARAKENTISIS GIA NA MOU POUN OTI EXW APOMIELINOTIKI NOSO :o
 #9671  από αλεξανδρος1
 Τετ Οκτ 07, 2009 5:26 pm
Με την παρακέντηση αποκλείουν άλλες ασθένειες για να είναι 100% σίγουροι οτι είναι σκπ και όχι κάτι αλλο με τα ίδια συμπτώματα. Θυμάμαι οτι ο γιατρός μου είχε πεί οτι το υγρό που μας πέρνουν περιέχει πληροφορίες για όλες τις ασθένειες που έχεις περάσει.