• Εχω ΣΚΠ;;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #117692  από ΝΤΙΑΝΑ
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:52 am
Μπορώ να σου προτείνω για Λάρισα και Θεσ/νίκη μόνο, εξαιρετικούς επιστήμονες!Όταν λέω ειδίκευση εννοώ να ασχολούνται κυρίως με σκπ ,να κάνουν μελέτες και έρευνα σχετικά
:emojis-3:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΤΙΑΝΑ την Πέμ Ιουν 16, 2016 2:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #117693  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:55 am
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Μπορώ να σου προτείνω για Λάρισα και Θεσ/νίκη μόνο, εξαιρετικούς επιστήμονες!
:emojis-3:
Έπιασες Πειραιώτισσα και πέφτουν λίγο μακριά. Σε υπέρ-ευχαριστώ για την προθυμότητα σου :emojis-1:
 #117694  από agathan
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:57 am
Ντιανα μίλησες και μου έπεσε το internet... :emojis-11:
 #117695  από ΝΤΙΑΝΑ
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:59 am
Τι υπονοείς, μικρέ μου;;;;
 #117696  από agathan
 Πέμ Ιουν 16, 2016 3:00 am
οτι κανεις παταγο :emojis-9:
 #117697  από ΝΤΙΑΝΑ
 Πέμ Ιουν 16, 2016 3:01 am
Γνωστόν τοις πασι! :emojis-32:
 #117699  από greekinholland
 Πέμ Ιουν 16, 2016 8:42 am
Καλημέρα κι από εμένα, επειδή αρκετοί έχουμε ταλαιπωρηθεί χρόνια από άσχετους γιατρούς, μέχρι να μάθουμε τι έχουμε, ψάξε το. Η νοοτροπία των γιατρών και η εύκολη λύση έχεις άγχος, είναι ψυχοσωματικά θα περάσει, πάρε και ένα αντικαταθλιπτικό για καλό και για κακό είναι ανοησίες. Βρες ένα νευρολόγο ειδικευμένο στη ΣΚΠ, να μπορείς να του μιλήσεις και να επικοινωνήσεις μαζί του. Κάνε μια μαγνητική εγκεφάλου και αυχενικής μοίρας και μην ακούς τίποτα. Κάνε αυτό που πρέπει και όλα καλά θα πάνε. :emojis-9: :emojis-9: :emojis-9:
 #117710  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 11:27 am
greekinholland έγραψε:Καλημέρα κι από εμένα, επειδή αρκετοί έχουμε ταλαιπωρηθεί χρόνια από άσχετους γιατρούς, μέχρι να μάθουμε τι έχουμε, ψάξε το. Η νοοτροπία των γιατρών και η εύκολη λύση έχεις άγχος, είναι ψυχοσωματικά θα περάσει, πάρε και ένα αντικαταθλιπτικό για καλό και για κακό είναι ανοησίες. Βρες ένα νευρολόγο ειδικευμένο στη ΣΚΠ, να μπορείς να του μιλήσεις και να επικοινωνήσεις μαζί του. Κάνε μια μαγνητική εγκεφάλου και αυχενικής μοίρας και μην ακούς τίποτα. Κάνε αυτό που πρέπει και όλα καλά θα πάνε. :emojis-9: :emojis-9: :emojis-9:

Έλα μου ντε. Λες και θα βουλιάξει απο μια μαγνητική το ηδη χρεοκοπημένο ΙΚΑ.. Έκλεισα ραντεβού για αυριο μαζί με σκιαγραφικό. Για παραδειγμα πέραν του οτι κοιμήθηκα 5 τα ξημερώματα ειχα 2 τινάγματα λες και μου κάνανε ηλεκτροσόκ & πανικοβλήθηκα. Σημερα ξύπνησα με μια παράξενη αίσθηση στο χέρι σαν να ειναι αφυδατωμένο το δέρμα και νιώθεις μια περίεργη αίσθηση τραβήγματος νεύρων. Πσσσς καλα ε; Τι κατατοπιστική περιγραφη έκανα!!!
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, θα τις ακολουθήσω και μακάρι να μην χρειαστεί ο νευρολόγος αλλα ποτε δεν ξέρεις :emojis-8:
 #117713  από greekinholland
 Πέμ Ιουν 16, 2016 12:13 pm
Μια συμβουλή ακόμα, μετά τη μαγνητική αφού θα είναι με σκιαγραφικό, πάρα πολύ νερό να φύγει από τον οργανισμό σου. Ξεχνάνε πάντα να το πουν :emojis-9: :emojis-9:
 #117714  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 12:22 pm
greekinholland έγραψε:Μια συμβουλή ακόμα, μετά τη μαγνητική αφού θα είναι με σκιαγραφικό, πάρα πολύ νερό να φύγει από τον οργανισμό σου. Ξεχνάνε πάντα να το πουν :emojis-9: :emojis-9:

Ωχ σοβαρά; Δεν το ειχα σκεφτεί αυτο. Θεέ μου πως θα περάσουν οι ώρες; Το σκέφτομαι συνεχεια. Και αν εχω; Θα αλλάξει η ποιότητα ζωής μου; Και αν δεν εχω; Όλα οφείλονται στο άγχος; Πφφφ :emojis-22: