• Γειά σας!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #115252  από MARINA21
 Παρ Φεβ 26, 2016 11:37 pm
Λίτσα γέλασα πολύ με την περιγραφή σου! Έτσι ακριβώς! Μόλις ξεχαστω και...ζορισω λίγο παραπάνω το μηχάνημα, ...δηλ. το σωμα μου που αρνειται να ακολουθει τις ταχυτητες της ψυχης (ετσι το νιωθω εγώ) πάρε μια ντουπ κάτω να συνέλθεις...που με τσιτωσες... :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
 #115258  από litsa
 Σάβ Φεβ 27, 2016 10:56 am
έτσι ακριβώς Μαρινα21!!!
η ιστορία ξεκινάει τουλάχιστον 10 χρόνια πριν, και παραπάνω!!

το ντουπ το είδα πολλές φορές...!!!
άπειρες... πολλές απο αυτές... άκρως απογοητευτικό!!

και καλά να νιώθω, η κυρία καριολάιν με θέλει με ύφος αριστοκρατικό, και καμιά δεκαριά να με ... υπηρετούν!!! που λέει ο λόγος!!!

αστα... οπως τα λες είναι!!!!
δεν συμβαδίζει το σωμα με την ψυχή!!!

αχχχχχχχχχχχχ :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-32:
 #115263  από MARINA21
 Σάβ Φεβ 27, 2016 3:59 pm
Εγώ είμαι στον 3ο χρονο απο τότε που εκδηλώθηκε η κυρία (να την πει ο Θεός δηλ. "κυρία"...). Αλλά το " ποίημα " το κατάλαβα για τα καλά... Αν και πιστεύω οτι απο τα 20 μου χρόνια ήδη είχα ενα πρωτο ήπιο κρούσμα και κάποια άλλα παράξενα ανεξήγητα κατα διαστήματα, που πιστεύω συσχετίζονται. Είχα για 15 μέρες και βάλε, μην πω μήνα (έχασα ολόκληρη εξεταστική στο πανεπιστήμιο), που είχα κάτι απότομες και ανεξήγητες ζαλάδες και δεν μπορουσα να στρωθω να διαβαζω...Γενική αίματος,ζάχαρο και πίεση όλα καλά και μου παν οι γιατροί, φάε κρέας κοκκινο (ήμουν σχεδόν χορτοφάγος και...τρελά φρουτοφαγος και γυμναζομουν παρα πολλές ώρες και διάβαζα και πολύ) και ξεκουρασου... Ουτε μαγνητικες, ουτε τιποτα.Τελικά μια μέρα μετα απο έντονη προσευχή ...(δεν ήξερε παρα μονο η κολλητή μου οτι έχω θέμα υγειας-το εκρυβα), συνηλθα ξαφνικά! Μετα απο 2 χρονια επαθα αγκυλωση στοματος.Δεν μπορουσα να το ανοιξω παρα ελαχιστα.Περασε μετα απο μερες μονο του.Η ακτινογραφια δεν εδειξε τιποτα.Μετα ανεξηγητες ουρολοιμωξεις ειδικα τα καλοκαιρια και μια υπεΡκοπωση οπως το χαρακτηρησαν οι γιατροι,στα 23.Ακολούθησε μια 17ετια περιπου, όπου αυτό που μου κανει τώρα η κα καριολαιν, όπως λες, μου το κάναν οι ημικρανίες. Όλο και χειρότερες και πιο "εκδικητικές" (εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος, δεν είναι περίεργο?) όσο μεγάλωναν οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες σε ολους τους τομείς... ήξερα οτι αν πιεστω πολύ, θα περάσω μια πολύ οδυνηρή μέρα στο κρεβάτι και ενίοτε και στην τουαλέτα με εμετούς... Χάλια.. Ντουπ κατω για να μαθεις...Δεν μαθαινα ομως.Δεν εμαθα και με τσιτωνα κι αλλο μεχρι που με αγνοουσα πια...Κι ύστερα ήρθε η MS... :emojis-32: :emojis-34: :emojis-19: :emojis-20: Ακόμη δεν ξέρω αν ηταν "τιμωρία" ή ενα είδος "δώρου" σε εναν άνθρωπο που ξέχασε να φροντίζει τον εαυτό του...ξέχασε να τον "αφουγκραζεται"...ποτε δεν είναι αργά όμως :character-oldtimer: δεν ξέρω γιατί μ έπιασε αυτή η διάθεση για αναδρομη στα παλιά... Τα φιλια μου... :smile-kiss:
 #115269  από Αρτεμις
 Σάβ Φεβ 27, 2016 10:13 pm
:teasing-poke: :teasing-poke: έτσι ακριβώς Μαρινα. Κι εγώ τίποτα για τον εαυτό μου!!! Μου αρέσει πολυ πάντως ο χαρακτηρισμός καριολαιν!!! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #115278  από litsa
 Κυρ Φεβ 28, 2016 1:18 pm
και εγώ τιποτις για μένα...
υποφέρω ...
και όχι μόνο...

το χειρότερο είναι ότι με ρίχνει πολύ... η κ. καριολάιν.. μα πάρα πολύ!!!!

στην ουσία, με κα΄νει ότι θέλει... και εγώ τιτανοαγωνιζόμαι,.. κάθε μέρα... οπως και όλοι μας βέβαια, ο καθένας απο το δικό του μετεριζι και με τα δικά του θέματα..

αισιοδοξία όμως και αγάπη!!!!
 #115375  από doska
 Πέμ Μαρ 03, 2016 10:34 pm
Μαρια.Δ. έγραψε:doska θα ηθελα να με ενημερώσεις για το χάπι αν για παράδειγμα πρέπει να υπάρχει παραπληγία και πότε σου το πρότεινε γιατί μετά από rebif 44 έχω κουραστεί και θα ήθελα να κάνω την μετάβαση σε χαπι.να σημειώσω ότι δεν έχω κάποιο κινητικό πρόβλημα τουλάχιστον προς το παρόν απλά όπως είπες και εσύ έχω κουραστεί.... :smile-flower:
Μαρια, οχι δεν εχω καποιο αλλο προβλημα περα απο μουδιασματα. Ειμαι στην τριτη μερα χρησης του χαπιου σημερα. Καλα παω απλα νιωθω πολυ πεσμενη τη διαθεση μου..... Εμενα με πηγε στο χαπι γιατι δεν ειναι καλη η εξεταση μου. Θεωρειται φαρμακο δευτερης γραμμης και δεν σε πανε ευκολα. Εγω ημουν 18!!!!!!!!!!!!! χρονια με το avonex! :emojis-35: