• ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #108487  από LL--MM
 Τρί Ιαν 06, 2015 1:05 am
Εσύ κάνεις ότι θες, στα'παν κι άλλοι, οπότε καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται... Κι ότι σου έγραψα, με ΠΜ ή δημόσια, θα το ξανάγραφα, εγώ. Αυτό που έσβησες, δε χαρακτηρίστηκε μόνο από μένα: Όσο για τους όρκους... φαίνεται πόσο τους τηρείς.
 #108488  από anastasis
 Τρί Ιαν 06, 2015 1:28 am
:obscene-smokingweed: :obscene-smokingweed: :obscene-smokingweed: Κασσανδρα πες μου οτι ΔΕΝ πιστεψες οτι η κανναβη κανει καλο στη ΣΚΠ. Αντε, καλο βραδυ βρε, φιλια και καλη χρονια!!!
 #108489  από LL--MM
 Τρί Ιαν 06, 2015 2:08 am
anastasis έγραψε: :obscene-smokingweed: :obscene-smokingweed: :obscene-smokingweed: Κασσανδρα πες μου οτι ΔΕΝ πιστεψες οτι η κανναβη κανει καλο στη ΣΚΠ. Αντε, καλο βραδυ βρε, φιλια και καλη χρονια!!!
Είπα κάτι τέτοιο; σε σχέση με τί; ως σπασμολυτικό; :think: ΑΝ ανακούφιζε οποιονδήποτε απο μας, να είσαι βέβαιος ότι θα παίρναμε τη νόμιμη εκδοχή που έχει κυκλοφορήσει, νομίζω, και θα βρισκόταν κι αναφορά στα φαρμακευτικά-ιατρικά νέα.

Αλλά που κολλάει αυτό το άσχετο εδώ; Κανένας δε σου ειπε "πως τα πάει", δεν αναρωτήθηκες καν γιατί; Πάντως, δε φαίνεται να παίρνει κανένας τζούρες... Όμως αν παίρνεις εσύ, θα εξηγούνταν έτσι τέτοια ερώτηση σε φόρουμ με σκπ... ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Φεβ 02, 2015 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #108492  από Γιάννης
 Τρί Ιαν 06, 2015 10:24 am
Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνεις μικρέ γιατί σου έλεγα τότε να φύγεις τρέχοντας
 #108493  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Ιαν 06, 2015 11:42 am
Κανένας , σε αυτό το site δεν υποχρεώνεται να μείνει ή να φύγει , πόσο μάλλον να συμμετέχει στις διάφορες συζητήσεις , αλλά ας μην ξεχνάμε και τα προβλήματα της ΣΚΠ .
 #108497  από billios
 Τρί Ιαν 06, 2015 3:02 pm
Μπορω να καταλαβω το γιατι εχει δημιουργηθει αυτο το σκηνικο,αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν πεφτει η αυλαια ακομα.
Η Σοφια και ο Γιωργος εχουν το τεραστιο δικιο τους και διακριτικα μας θυμιζουν οτι υπαρχουν και αυτες οι καταστασεις που σου ξεσκιζει τις σαρκες απ'τα κοκαλα αυτη η πουτ@ν@.
Κι εμενα η οικογενεια μου εχει πει κατα καιρους οτι το φορουμ με επηρεαζει αρνητικα,με απορροφα και με κανει να μην ξεχνω οτι πασχω,προφανως συμβαινει το ιδιο και με τον Ανασταση και γι'αυτο το ποσταρε.
Δεν θελω να παρω το μερος του γιατι ετσι οπως το ποσταρε μου θυμισε τη φραση ''στον κ_λ_ μου να μη μπει κι ας ειναι 2 ποντους παραδίπλα'',ηταν ατυχες ο τροπος ποσταρισματος,καλώς και δικαίως απαντησαν οι δυο συναδελφοι και επισης καλώς ο Αναστασης αναγνωρισε και εντιμος ζητησε συγνωμη και απεσυρε το ποστ.
Οι θεσεις των, ξεκαθαριστικαν νομιζω χωρις να μεινουν σκιες.
Κασσανδρα μην το κανεις δυσκολοτερο γιατι θα πρεπει να στριψουμε κανα μπαλαούρι :obscene-smokingjoint: για να μπορεσουμε να παρακολουθησουμε ( αυτο θαρρω πως εννοει ο Αναστασης).
 #108498  από LL--MM
 Τρί Ιαν 06, 2015 4:43 pm
H "αυλαία" έπεσε με το ποστ του Γιώργου.-
 #108499  από anastasis
 Τρί Ιαν 06, 2015 5:00 pm
Γεια σου ρε Bilio μορφαρα. Εχεις σχεδον σε ολα δικιο. Απλα να διευκρινησω οτι το ποστ μου ειχε σκοπο να προτρεψει φιλους απο δω μεσα να χαρουν με τη χαρα μου που ακομα και προς το παρον ειμαι καλα. Δεν ειχα καν διανοηθει να προσβαλλω η να μιλησω περιφρονητικα για ασθενεις που εχουν δυσκολες μορφες της νοσου. Αλιμονο εαν εκανα ποτε κατι τετοιο. Για μενα σαφως και εχει ληξει πριν καν αρχισει. Απλα ξεκαθαριζω οτι καποιοι(οπως κ συ) αντεχουν να διαβαζουν και αλλοι (οπως εγω) οχι, διοτι επηρεαζονται. Δεν νομιζω οτι αυτη μου η σταση ειναι κατακριτεα η εμπεριεχει επαρση.
ΥΓ: Γιαννη, αργησα αλλα σε ακουσα...χεχε...Φιλια σε ολους και παλι συγγνωμη σε οσους ενοχληθηκαν.
 #108500  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 06, 2015 5:46 pm
anastasis έγραψε:Γεια σου ρε Bilio μορφαρα. Εχεις σχεδον σε ολα δικιο. Απλα να διευκρινησω οτι το ποστ μου ειχε σκοπο να προτρεψει φιλους απο δω μεσα να χαρουν με τη χαρα μου που ακομα και προς το παρον ειμαι καλα. Δεν ειχα καν διανοηθει να προσβαλλω η να μιλησω περιφρονητικα για ασθενεις που εχουν δυσκολες μορφες της νοσου. Αλιμονο εαν εκανα ποτε κατι τετοιο. Για μενα σαφως και εχει ληξει πριν καν αρχισει. Απλα ξεκαθαριζω οτι καποιοι(οπως κ συ) αντεχουν να διαβαζουν και αλλοι (οπως εγω) οχι, διοτι επηρεαζονται. Δεν νομιζω οτι αυτη μου η σταση ειναι κατακριτεα η εμπεριεχει επαρση.
ΥΓ: Γιαννη, αργησα αλλα σε ακουσα...χεχε...Φιλια σε ολους και παλι συγγνωμη σε οσους ενοχληθηκαν.
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake:
 #108501  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιαν 06, 2015 6:10 pm
billios έγραψε:................................................
Κι εμενα η οικογενεια μου εχει πει κατα καιρους οτι το φορουμ με επηρεαζει αρνητικα,με απορροφα και με κανει να μην ξεχνω οτι πασχω,προφανως συμβαινει το ιδιο και με τον Ανασταση και γι'αυτο το ποσταρε.
........................................................
billako μου από τη στιγμή που τρυπιέσαι μέρα παρά μέρα με ιντερφερόνη, τι ποιο υπενθυμιστικό απ΄αυτό, ότι πάσχεις.
Ας τους καθησυχάσουμε τους δικούς μας (και τους εαυτούς μας), ότι ο δαίμονας δεν είναι το forum, αλλά η παρουσία των συμπτωμάτων που επιμένουν με "αυτιστική" συμπεριφορά να είναι παρόντα.

Αν εγώ η ίδια δεν αποφασίσω να βάλω τη σκλήρυνση δίπλα μου και όχι μπροστά μου, και σε "θερμοκήπιο" να ζήσω, πάλι θα με επηρεάζει ο καιρός.

υγ να αναζητήσουμε αλλού την κακοδαιμονία :smile-nerd: