Στάθης έγραψε:Γεια σου Βασίλη.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑΘΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ.....΄..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ.....
Δεν ξέρω από να αρχίσω, θέλω έαν μπορέσω να σου δώσω και λίγο σοφία, σοφία που έχω αντλήσει από την εμπειρία μου με την πάθηση.
Από το ιστορικό σου viewtopic.php?p=108299#p108299 συμπεραίνω δύο πράγματα:
1. Ο οργανισμός σου δεν γουστάρει καθόλου τα φάρμακα.
2. Ότι έχεις τον χειρότερο γιατρό ίσως της Ελλάδας.
Το 1, το γνωρίζω γιατί ακριβώς έτσι πήγαινα από το χειρότερο στο χειρότερο ... μέχρι που έφτασα στην επιλογή της Μιτοξανδρόνης και είπα ΤΕΛΟΣΣΣ.....
ΤΟ 2. δεν χρειάζεται να είσαι πυρινός επιστήμονας να καταλάβεις ότι ο γιατρός σου δεν μπορεί να σε διαχειριστεί καθόλου ορθά. Μόνο και μόνο που σε έβαλε δύο φορές στο Tysabri, ενώ την πρώτη είχες αποτύχει εντελώς, τα λέει όλα.
Το σημαντικότερο αυτήν την στιγμή είναι να ορθώσεις λίγο το πνευματικό σου ανάστημα, γιατί χωρίς αυτό σε στέρεα βάση, το σωματικό απλά το ξεχνάμε.
Ιδέες και συμβουλές για το πως μπορείς να το κάνεις μόνο εαν πραγματικά στρέψεις το εαυτό σου λίγο στο πραγματικό σου ΕΑΥΤΟΝ. Αλλιώς είναι δώρον... άδωρον.
Καλή δύναμη και προπάντων πάρε τις αποφάσεις σου ΕΣΥ. Γάμ@ τους κ@!#%γιατρούς....κακή ώρα που έπεσες.....
ΟΣΟ ΕΠΕΡΝΑ ΤΥΣΑΜΠΡΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ....Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.......
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤΟΞΑΝΔΡΩΝΗΣ;;;; ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΥΣΗΧΩΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΕΡΕΨΑΝ.....
ΤΩΡΑ 3 ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΤΙ ΝΑ Μ ΚΑΝΟΥΝ;;;; 115 ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ .....ΘΑ ΜΕ ΦΤΙΑΞΟΥΝ 15ΜG ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ....ΟΥΤΕ ΚΑΝ.,..... ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΟΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΤ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ........
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ
http://kavatzas.blogspot.gr/ ---> Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ....ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ