• ΣΚΠ σε παιδί

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #103201  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Μάιος 25, 2014 11:45 pm
Dhm έγραψε:Για εμένα που τώρα ξεκινάω εξεταστική και δεν μπορώ με τίποτα να συγκεντρωθώ τι προτείνετε? :smile-angel:

Υ.γ. Επικρατεί μάλλον ένα χάος στο μυαλό μου και π.χ. πέρυσι που διάβαζα στην 3η λυκείου,όλα τα μπέρδευα μεταξύ τους και το έβλεπαν και οι καθηγητές:/ Φταίει το 'βραχυκύκλωμα' μες στο κεφάλι μου μήπως?:/
Κατ' αρχάς από τώρα αποφασίζεις ότι θα δώσεις πολύ λιγότερα μαθήματα από αυτά που προσδοκείς να περάσεις. Ακόμα κι αν αποφασίσεις να είναι ένα.
Πολλές φορές βραχυκυκλώνουμε από τις έννοιες. Αν εσύ σκέφτεσαι ότι πρέπει να περάσεις 7?μαθήματα :smile-headbang: ...........
Βάζεις μικρούς στόχους, διάβαζε χωρίς μουσική ή την τηλεόραση να ακούγεται από το διπλανό δωμάτιο και αν υπάρχει η δυνατότητα μαγνητοφώνησε τη φωνή σου διαβάζοντας την ύλη που θες να μάθεις και άκου την επαναλαμβανόμενα :smile-yes:
 #103202  από Dhm
 Κυρ Μάιος 25, 2014 11:50 pm
Δυστυχώς ή ευτυχώς στην σχολή μου πρέπει να ασχολείσαι όλο το εξάμηνο με εργασίες. Ευτυχώς αυτό το έκανα,οπότε δεν έχω πολύ φόρτο εργασίας τώρα. Μόνο 3 μαθήματα έχουν καθαρό διάβασμα. Όσο για την τηλεόραση...Στην διπλανή μου δεν μπορώ να πω κάτι... :smile-doh:
 #103203  από Κωνσταντίνα
 Δευ Μάιος 26, 2014 12:00 am
Dhm έγραψε:Δυστυχώς ή ευτυχώς στην σχολή μου πρέπει να ασχολείσαι όλο το εξάμηνο με εργασίες. Ευτυχώς αυτό το έκανα,οπότε δεν έχω πολύ φόρτο εργασίας τώρα. Μόνο 3 μαθήματα έχουν καθαρό διάβασμα. Όσο για την τηλεόραση...Στην διπλανή μου δεν μπορώ να πω κάτι... :smile-doh:
Δοκίμασε να της μιλήσεις και μπορεί να εκπλαγείς :smile-hi:
Στην ανάγκη βάλε ωτοασπίδες :violin:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κωνσταντίνα την Δευ Μάιος 26, 2014 12:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #103204  από adrCy
 Δευ Μάιος 26, 2014 12:07 am
@Βάσω, σου εύχαμαι η ΣκΠ να σε ξεχάσει κ να μην σε ξανα ενοχλήσει, όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις. να είσαι δυνατή κ αισιόδοξη κ όλα θα πάνε καλά. Διάβασα ενα προς ενα τα σχολια των υπολοιπων και συμφωνω σε όλα :smile-muscle: :smile-muscle:
Dhm έγραψε:Δυστυχώς ή ευτυχώς στην σχολή μου πρέπει να ασχολείσαι όλο το εξάμηνο με εργασίες. Ευτυχώς αυτό το έκανα,οπότε δεν έχω πολύ φόρτο εργασίας τώρα. Μόνο 3 μαθήματα έχουν καθαρό διάβασμα. Όσο για την τηλεόραση...Στην διπλανή μου δεν μπορώ να πω κάτι... :smile-doh:
μια χαρα εισαι τότε, εγω εχω 7 μαθήματα κάθε εξεταστική! εννοειτε πως δεν τα δινω ολα.. λίγα κ καλά :p έτσι κ εσυ.. αν δε μπορείς άσε κάτι για την επομενη φορα. δε χάθηκε ο κόσμος! επίσης το συστηματικό διαβασα καθ'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου βοηθάει, διότι στο τέλος σου φαινονται πιο ευκολα! αρα λιγότερο άγχος κ λιγότερος φόρτος εργασίας. (κάτι που δεν κανω πολύ εγω αλλα κακως :p )

Επίσης δε ξερω αν θα βοηθήσει αλλά εγω όταν διαβάζω αλλάζω συνεχεια περιβάλλον. π.χ. μια στο δωμάτιο, λιγο στο σαλόνι, λίγο στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου κλπ.. δε ξερω γιατί αλλα σε μένα δουλεύει αυτη η μέθοδος

καλη συνεχεια στην εξεταστική σ κ καλες επιτυχίες
 #103205  από Dhm
 Δευ Μάιος 26, 2014 12:14 am
adrCy έγραψε:@Βάσω, σου εύχαμαι η ΣκΠ να σε ξεχάσει κ να μην σε ξανα ενοχλήσει, όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις. να είσαι δυνατή κ αισιόδοξη κ όλα θα πάνε καλά. Διάβασα ενα προς ενα τα σχολια των υπολοιπων και συμφωνω σε όλα :smile-muscle: :smile-muscle:
μια χαρα εισαι τότε, εγω εχω 7 μαθήματα κάθε εξεταστική! εννοειτε πως δεν τα δινω ολα.. λίγα κ καλά :p έτσι κ εσυ.. αν δε μπορείς άσε κάτι για την επομενη φορα. δε χάθηκε ο κόσμος! επίσης το συστηματικό διαβασα καθ'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου βοηθάει, διότι στο τέλος σου φαινονται πιο ευκολα! αρα λιγότερο άγχος κ λιγότερος φόρτος εργασίας. (κάτι που δεν κανω πολύ εγω αλλα κακως :p )

Επίσης δε ξερω αν θα βοηθήσει αλλά εγω όταν διαβάζω αλλάζω συνεχεια περιβάλλον. π.χ. μια στο δωμάτιο, λιγο στο σαλόνι, λίγο στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου κλπ.. δε ξερω γιατί αλλα σε μένα δουλεύει αυτη η μέθοδος

καλη συνεχεια στην εξεταστική σ κ καλες επιτυχίες
Επίσης!! :*
 #103218  από Βάσω
 Δευ Μάιος 26, 2014 11:10 am
@Βάσω, σου εύχαμαι η ΣκΠ να σε ξεχάσει κ να μην σε ξανα ενοχλήσει, όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις. να είσαι δυνατή κ αισιόδοξη κ όλα θα πάνε καλά. Διάβασα ενα προς ενα τα σχολια των υπολοιπων και συμφωνω σε όλα :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-muscle:

Και ε αυτο ευχομαιιιι! :smile-nod: Θα προσθησω να ειμαι δυνατηηη! :smile-muscle: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #103219  από βικυ
 Δευ Μάιος 26, 2014 11:14 am
Βασουλα,να προσεχεις και να καλοπερνας!!!!! :smile-flower:
 #103220  από Βάσω
 Δευ Μάιος 26, 2014 11:16 am
Η καλοπεραση ειναι ευκολη,η προσοχη ομως....! :smile-shake:
 #103225  από Dhm
 Δευ Μάιος 26, 2014 12:01 pm
Βάσω έγραψε:Η καλοπεραση ειναι ευκολη,η προσοχη ομως....! :smile-shake:
Πρέπει κάπως να τα συνδυάσουμε! :smile-wink: