Ψυχούλα μου βαριέσαι το διάβασμα
Θα το βρεις αν βάλεις μικρούς στόχους

Θα το βρεις αν βάλεις μικρούς στόχους

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Dhm έγραψε:Για εμένα που τώρα ξεκινάω εξεταστική και δεν μπορώ με τίποτα να συγκεντρωθώ τι προτείνετε?Κατ' αρχάς από τώρα αποφασίζεις ότι θα δώσεις πολύ λιγότερα μαθήματα από αυτά που προσδοκείς να περάσεις. Ακόμα κι αν αποφασίσεις να είναι ένα.![]()
Υ.γ. Επικρατεί μάλλον ένα χάος στο μυαλό μου και π.χ. πέρυσι που διάβαζα στην 3η λυκείου,όλα τα μπέρδευα μεταξύ τους και το έβλεπαν και οι καθηγητές:/ Φταίει το 'βραχυκύκλωμα' μες στο κεφάλι μου μήπως?:/
Dhm έγραψε:Δυστυχώς ή ευτυχώς στην σχολή μου πρέπει να ασχολείσαι όλο το εξάμηνο με εργασίες. Ευτυχώς αυτό το έκανα,οπότε δεν έχω πολύ φόρτο εργασίας τώρα. Μόνο 3 μαθήματα έχουν καθαρό διάβασμα. Όσο για την τηλεόραση...Στην διπλανή μου δεν μπορώ να πω κάτι...Δοκίμασε να της μιλήσεις και μπορεί να εκπλαγείς
Dhm έγραψε:Δυστυχώς ή ευτυχώς στην σχολή μου πρέπει να ασχολείσαι όλο το εξάμηνο με εργασίες. Ευτυχώς αυτό το έκανα,οπότε δεν έχω πολύ φόρτο εργασίας τώρα. Μόνο 3 μαθήματα έχουν καθαρό διάβασμα. Όσο για την τηλεόραση...Στην διπλανή μου δεν μπορώ να πω κάτι...μια χαρα εισαι τότε, εγω εχω 7 μαθήματα κάθε εξεταστική! εννοειτε πως δεν τα δινω ολα.. λίγα κ καλά :p έτσι κ εσυ.. αν δε μπορείς άσε κάτι για την επομενη φορα. δε χάθηκε ο κόσμος! επίσης το συστηματικό διαβασα καθ'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου βοηθάει, διότι στο τέλος σου φαινονται πιο ευκολα! αρα λιγότερο άγχος κ λιγότερος φόρτος εργασίας. (κάτι που δεν κανω πολύ εγω αλλα κακως :p )
adrCy έγραψε:@Βάσω, σου εύχαμαι η ΣκΠ να σε ξεχάσει κ να μην σε ξανα ενοχλήσει, όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις. να είσαι δυνατή κ αισιόδοξη κ όλα θα πάνε καλά. Διάβασα ενα προς ενα τα σχολια των υπολοιπων και συμφωνω σε όλαΕπίσης!! :*![]()
![]()
Dhm έγραψε:Δυστυχώς ή ευτυχώς στην σχολή μου πρέπει να ασχολείσαι όλο το εξάμηνο με εργασίες. Ευτυχώς αυτό το έκανα,οπότε δεν έχω πολύ φόρτο εργασίας τώρα. Μόνο 3 μαθήματα έχουν καθαρό διάβασμα. Όσο για την τηλεόραση...Στην διπλανή μου δεν μπορώ να πω κάτι...μια χαρα εισαι τότε, εγω εχω 7 μαθήματα κάθε εξεταστική! εννοειτε πως δεν τα δινω ολα.. λίγα κ καλά :p έτσι κ εσυ.. αν δε μπορείς άσε κάτι για την επομενη φορα. δε χάθηκε ο κόσμος! επίσης το συστηματικό διαβασα καθ'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου βοηθάει, διότι στο τέλος σου φαινονται πιο ευκολα! αρα λιγότερο άγχος κ λιγότερος φόρτος εργασίας. (κάτι που δεν κανω πολύ εγω αλλα κακως :p )
Επίσης δε ξερω αν θα βοηθήσει αλλά εγω όταν διαβάζω αλλάζω συνεχεια περιβάλλον. π.χ. μια στο δωμάτιο, λιγο στο σαλόνι, λίγο στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου κλπ.. δε ξερω γιατί αλλα σε μένα δουλεύει αυτη η μέθοδος
καλη συνεχεια στην εξεταστική σ κ καλες επιτυχίες
Βάσω έγραψε:Η καλοπεραση ειναι ευκολη,η προσοχη ομως....!Πρέπει κάπως να τα συνδυάσουμε!