• Υπογλώσσια βιταμίνη Β12 1000 mcg με φολικό οξύ 400mcg - 100

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #94765  από κωστας
 Σάβ Σεπ 21, 2013 6:56 pm
Φαίδρα έγραψε:καθώς υπάρχει κίνδυνος γέννησης καρκινικών κυττάρων.
Ποια ερευνα το αποδεικνυει οτι υπαρχει κινδυνος Φαιδρα?Μερικες βιταμινες γνωριζω οτι η υψηλες δοσεις ειναι τοξικες(πχ.βιταμινη Α) αλλα αυτο που αναφερεις δεν το γνωριζω
Οι βιταμινες του συμπλεγματος Β ειναι γνωστο οτι ειναι υδατοδυαλιτες επισης ειναι γνωστο οτι για να βοηθηθουμε απο καποιες βιταμινες πρεπει να ειναι σε υψηλες δοσεις(πχ υψηλες δοσεις βιταμινη D).
Προσωπικα παιρνω εδω και 3 χρονια πανω απο 10 βιταμινες την ημερα με καποιες διακοπες ενδιαμεσα και παντα σε υψηλες δοσεις και με καθε 3 μηνες σχετικες εξετασεις αιματος...
 #94766  από Φαίδρα
 Σάβ Σεπ 21, 2013 7:26 pm
http://www.theatlantic.com/health/archi ... ts/277947/

http://www.dailymail.co.uk/health/artic ... er-70.html

Σαφώς και δε μπορώ να γνωρίζω αν ισχύει. Αν ψάξεις στο internet ο κάθε ένας λέει τα δικά του. Αξίζει μια ματιά πάντως..

Οπότε διορθώνω, έχεις δίκιο και συγνώμη, πως ενδεχομένως να υπάρχει κίνδυνος.
Και ήταν γενικό για την υπερβιταμίνωση, όχι συγκεκριμένα για του συμπλέγματος Β. Εξάλλου κάποιες βιταμίνες ο οργανισμός έχει τη δυνατότητα να τις αποβάλλει με φυσικό τρόπο ότι δε χρειάζεται. Αλλά οι έρευνες στο ποιες βιταμίνες είναι αυτές είναι ελλειπής. Όπως για την D παράδειγμα που ανέφερες δεν είναι ξεκάθαρο το αν η υπερβιταμίνωση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Αν γνωρίζει οποιοσδήποτε κάτι σχετικό παρακαλώ να ενημερώσει διότι σίγουρα θα βοηθήσει αρκετούς.
 #94781  από billios
 Κυρ Σεπ 22, 2013 12:29 am
Το συμπλεγμα της Β για να αποροφηθει απο τον οργανισμο υπο μορφη καψουλας χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα,για υπογλοσιο δεν γνωριζω τη λειτουργια του και κατα ποσο μπορει να μεταφερθει στον οργανισμο ακαιρεα.Ενεσιμη παντως αποροφατε πολλυ καλλιτερα και κανει τη δουλεια που πρεπει πολλυ γρηγοροτερα γι αυτο και προτεινεται.Γινεται ενδομυικα και πονα ολιγον τι,εμενα με με βοηθησε η χορηγια της και εχω παντα στο ντουλαπι μου
 #97075  από Bill7
 Τετ Νοέμ 27, 2013 10:37 am
Εμένα ο γιατρός μου συνέστησε σταδιακά ένα υπογλώσσιο spray Β12 σε συνδυασμό με την ενέσιμη, από 12 ενέσεις το χρόνο τώρα κάνω μία. Χρησιμοποιώντας το υπογλώσσιο spray B12 βελτιώθηκε και σταθεροποιήθηκε ο δείκτης της και σχεδόν έκοψα τις ενέσεις.
Νομίζω ότι δεν πρέπει να αναφέρω το όνομα του προϊόντος.