• ΒΑΔΙΣΗ ΣΕ ΙΣΙΟ ΜΕΡΟΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #92898  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 09, 2013 5:11 pm
....παπουτσια υπαρχουν πολλα στα μαγαζια ...καλα και φθηνα ...και Ελληνικα......Το ζητουμενο ειναι να αισθανομαι ασφαλης , οταν τα φοραω ! Ειμαι κι εγω εξαρτημενη απο τον αντρα μου ...κυκλοφορω κρεμασμενη στο μπρατσο του ...Το ζορι ερχεται , οταν πρεπει να κυκλοφορησω μονη μου......Δεν αποφασιζω να παρω μπαστουνι ....Εχω ακομα ενα μ@λ@κ^εγωϊσμο.....Πού θα παει ..θα περασει κι αυτος ...Εδω , εχασα την αξιοπρεπεια μου...σ'αυτα θα κολλησω.... :sad-roulette:
 #92958  από sofia13
 Πέμ Ιούλ 11, 2013 10:14 am
Αννούλα, φυσικά και δεν κολλάμε ΠΟΥΘΕΝΑ...........
Χθές πήγαμε σ΄ενα πολύ όμορφο καφενείο στην πόλη μου για καφέ, παλιοί συμμαθητές-συμμαθήτριες. Εσκασα μύτη φουρόζα με το μπαστούνι μου και τα χαμόγελά μου. Ενας που είχε να με δεί χρόνια, έμεινε με το στόμα να χάσκει απροκάλυπτα, άμα τη εμφανίση μου.
Τον λυπήθηκα....Δεν φτάνει που σαν συναθλήτρια τον έτρωγα στα μετάλια, στο ποδόσφαιρο τον έκανα σκόνη....Με είδε μπαστουνοκρατούσα και αγέρωχη κι΄έδειξε τόσο λυπημένος, που ήθελα να του δώσω ένα χάδι και ένα χαστούκι στο καπάκι....
Δεν ξέρουν οι περισσότεροι τι συμβαίνει κι΄ούτε θα μάθουν. Είπα απλώς ότι έχω αστάθεια και καθάρισα.....(παπουτσάκια μόνο φλάτ παντού.)
:romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: