• ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #91936  από billios
 Τρί Ιουν 18, 2013 11:50 pm
costas1968 έγραψε:Για τα εκαυματα απο βραστο νερο και αλλο καυτο αμεσως μολι συμβει βαλτε οδοντοκρεμα.Πιανει αμεσως!!!!
:character-oldtimer:
Ειναι οντως καλο τρικ,δροσιζει αμεσως
 #91976  από costas1968
 Τετ Ιουν 19, 2013 4:14 pm
billios έγραψε:
costas1968 έγραψε:Για τα εκαυματα απο βραστο νερο και αλλο καυτο αμεσως μολι συμβει βαλτε οδοντοκρεμα.Πιανει αμεσως!!!!
:character-oldtimer:
Ειναι οντως καλο τρικ,δροσιζει αμεσως
Φιλε εχει αμεσο αποτελεσμα.Το ξερω απο την μανα μου και πιανει αμεσως.
:techie-studyingbrown:
 #94503  από costas1968
 Δευ Σεπ 16, 2013 11:09 am
ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ MEDROL ΤΩΝ 16 3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ.ΘΕΩΡΙΕΣ ,ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΘΕΣ....ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!!!! :violence-pistoldouble:
 #94527  από fillcinefil
 Δευ Σεπ 16, 2013 11:31 pm
Κώστα σου τα δίνει γιατρός ή... αυτοσχεδιάζεις :think: ;;;
Γιατί αν θέλεις το δυνατόν ποιό άμεσo αποτέλεσμα (αλλά και γενικά αποτέλεσμα) πιστεύω θα είχες ενδοφλέβιο course (θα κρίνονταν για τριήμερο ή πενθήμερο από τους γιατρούς).

Παρένθεση σχετικά με τα εγκαύματα. Και εγώ θυμάμαι την θειά μου (καλά νά'ναι) να λέει "άμα καείς να βάζεις πάνω λίγη κολινό[*]". Κατόπιν βέβαια σε κάποια φάση που νοσηλεύτριες μπαίναν στα σπίτια πόρτα-πόρτα και δίναν συμβουλές για θέματα πρώτων βοηθειών, μας είχαν πεί ότι η συγκεκριμένη (συνηθισμένη) τακτική είναι λανθασμένη :eusa-naughty: (λόγω καυστικών αλλά και "λειαντικών" στοιχείων που περιέχουν οι οδοντόκρεμες), ναί κάτι να πάρει το κάψιμο όπως πχ νεράκι (κάτω απ την βρύση) και μετά ανάλογα οι πρώτες βοήθειες.
[*](Kolynos)
 #94604  από costas1968
 Τετ Σεπ 18, 2013 4:14 pm
fillcinefil έγραψε:Κώστα σου τα δίνει γιατρός ή... αυτοσχεδιάζεις :think: ;;;
Γιατί αν θέλεις το δυνατόν ποιό άμεσo αποτέλεσμα (αλλά και γενικά αποτέλεσμα) πιστεύω θα είχες ενδοφλέβιο course (θα κρίνονταν για τριήμερο ή πενθήμερο από τους γιατρούς).

Παρένθεση σχετικά με τα εγκαύματα. Και εγώ θυμάμαι την θειά μου (καλά νά'ναι) να λέει "άμα καείς να βάζεις πάνω λίγη κολινό[*]". Κατόπιν βέβαια σε κάποια φάση που νοσηλεύτριες μπαίναν στα σπίτια πόρτα-πόρτα και δίναν συμβουλές για θέματα πρώτων βοηθειών, μας είχαν πεί ότι η συγκεκριμένη (συνηθισμένη) τακτική είναι λανθασμένη :eusa-naughty: (λόγω καυστικών αλλά και "λειαντικών" στοιχείων που περιέχουν οι οδοντόκρεμες), ναί κάτι να πάρει το κάψιμο όπως πχ νεράκι (κάτω απ την βρύση) και μετά ανάλογα οι πρώτες βοήθειες.
[*](Kolynos)

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΩ.ΠΑΛΕΥΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΛΕΘΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΕΙΝΗΤΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!
:violence-pistoldouble:
 #94615  από fillcinefil
 Πέμ Σεπ 19, 2013 12:12 am
Πρόσεχε ρε Κώστα, δεν είναι και ασπιρίνες.
Αν πήγαινες στα εξωτερικά, (ντεμέκ σαν επείγον) δεν θα σε μαντρώναν να σε πλακώσουν στην κορτιζόνη (εφόσον την χρειάζεσαι). Αλλοιώς αν την παίρνεις απλά για νιώσεις, λίγο ποιό "μπουσταρισμένος", τότε σίγουρα χρειάζεται να ξανασυζητήσεις την όλη αντιμετώπιση της κατάστασής σου, με την γιατρό σου. Παίρνε και ένα μήνα τηλέφωνα, αλλά πρέπει να δείς την γιατρό (σου). Εκεί δεν έχετε "ειδικά εξωτερικά ιατρεία". Εδώ πάνω, στον μήνα κλείνεις εξέταση. Και με τηλέφωνο σε τηλεφωνικό κέντρο.
Ιούνιο βλέπω πήρες, τώρα θές ξανά... :hand: Σαν... "κορτινομανή" σε κόβω.
Αν ζητάς γνώμη, η δική μου είναι όχι :handgestures-thumbdown: . Να δείς τους γιατρούς σου :handgestures-thumbupleft: .
 #94625  από costas1968
 Πέμ Σεπ 19, 2013 10:21 am
fillcinefil έγραψε:Πρόσεχε ρε Κώστα, δεν είναι και ασπιρίνες.
Αν πήγαινες στα εξωτερικά, (ντεμέκ σαν επείγον) δεν θα σε μαντρώναν να σε πλακώσουν στην κορτιζόνη (εφόσον την χρειάζεσαι). Αλλοιώς αν την παίρνεις απλά για νιώσεις, λίγο ποιό "μπουσταρισμένος", τότε σίγουρα χρειάζεται να ξανασυζητήσεις την όλη αντιμετώπιση της κατάστασής σου, με την γιατρό σου. Παίρνε και ένα μήνα τηλέφωνα, αλλά πρέπει να δείς την γιατρό (σου). Εκεί δεν έχετε "ειδικά εξωτερικά ιατρεία". Εδώ πάνω, στον μήνα κλείνεις εξέταση. Και με τηλέφωνο σε τηλεφωνικό κέντρο.
Ιούνιο βλέπω πήρες, τώρα θές ξανά... :hand: Σαν... "κορτινομανή" σε κόβω.
Αν ζητάς γνώμη, η δική μου είναι όχι :handgestures-thumbdown: . Να δείς τους γιατρούς σου :handgestures-thumbupleft: .

KOΡΤΙΝΟΜΑΝΗ?ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ!!! :happy-smileyinthebox:

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ.
ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 26 ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΜΕ ΤΑ REBIF ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΣΜΠΙΦ.... ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΟΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΡΑΖΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ.

:banana-stoner:
 #94633  από costas1968
 Πέμ Σεπ 19, 2013 3:17 pm
τελικα δεν θα παρω κορτιζονη προς το παρων.θα ξεκινησω ειδικες ασκησεις ενδυναμωσεις μυων των ποδιων και ισσοροπιας.
μιλησα με τον φυσικοθεραπευτη της μανας μου και μου ειπε να παω το απογευμα να τα πουμε.
καλυτερα γιατι δεν θ αντεχα παλι αποχη απο σοκολατα...
για να δουμε τι θα δουμε..
:violence-uzi:
 #94645  από fillcinefil
 Πέμ Σεπ 19, 2013 6:15 pm
Μπράβο. :handgestures-thumbupright: Υπάρχουν και "στεγνές" λύσεις.
 #94681  από costas1968
 Παρ Σεπ 20, 2013 2:00 pm
fillcinefil έγραψε:Μπράβο. :handgestures-thumbupright: Υπάρχουν και "στεγνές" λύσεις.
ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΘΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΜΕDROL ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...
:violence-pistoldouble: