• ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #92972  από konstantina1
 Πέμ Ιούλ 11, 2013 4:36 pm
Καλησπερα σε ολους.ψαχνω εναν καλο νευρολογο να παρω μια 3η γνωμη για καποια συμπτωματα που εχω και ολοι μεχρι στιγμης λενε οτι ειναι ψυχοσωματικα!εμενα μ ενδιαφερει περισσοτερο να βεβαιωθω οτι δεν υπαρχει σωματικο παθολογικο προβλημα υγειας.βρηκα εδω πολυ καλα σχολια για τον κυριο Σφαγκο.Μπορει καποιος να μου δωσει ενα τηλεφωνο του για να κλεισω ραντεβου?συνηθως κλεινει κοντινες ημερομηνιες η ελα σε 2 βδομαδες?θελω να δω καποιον μεσα στην επομενη εβδομαδα.το email μου ειναι konstantin-a-1@hotmail.com.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
 #116722  από alikh
 Κυρ Απρ 24, 2016 9:45 pm
Πολυ καλη ειναι και η νευρολογικη της παμμακαρίστου στα πατησια και σχετικο γρηγορο ραντεβου
Γιατροι με ενδιαφερον και ανθρωπια.
 #120174  από flower
 Σάβ Αύγ 27, 2016 12:25 am
Γεια σας και συγγνώμη για την ενόχληση!!!! Ελπίζω όλοι να είστε καλα :emojis-11: Ειμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να μιλήσω για τη ψυχιατρική του αιγινητειου! Δυο φορές έχω πάει όταν εφημέρευε μια για νευρολογικα και μια για ψυχιατρικα!!! Η εντύπωση ήταν αριστη! Η κ βασιλοπουλου επέβλεπε την εξέταση και μου φάνηκε πολύ έμπειρη και καθυσηχαστικη! Με εξέτασε και ένας ψυχίατρος τη πρώτη φορά και τη δεύτερη μια άλλη ψυχίατρος!!! Μόνο που για τον πρώτο δεν ξέρω όνομα !! Μόνο εμφανιση θυμάμαι και ηλικία!! Επειδή τον κατασυμπαθησα και θέλω να ξεκινήσω συνεδρίες μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
 #121564  από Λυδεία
 Τετ Οκτ 19, 2016 11:42 pm
Παιδιά γνωρίζει κανείς τα τηλέφωνα του Κού**** και του Σφ*****; Αν ναι θα παρακαλούσα να μου τα στείλει σε π.μ. Ευχαριστώ
 #122103  από kath
 Δευ Νοέμ 07, 2016 8:59 pm
Παιδια υπαρχουν νεοτερες εντυπωσεις για τον κυριο Κου*****; Αν καποιος τελευταια τον εχει επιλεξει να εγραφε τις εντυπωσεις του ή ας στειλει π.μ.
Ευχαριστω πολυ