• Χαιρετίσματα πολλά απο Βάσω, Πόπη...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79403  από Μιμικαμ
 Τρί Οκτ 16, 2012 8:39 pm
Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ και τις δυό σας, είσαστε άκρως διαφωτιστικές :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Το πρόβλημα μέμένα είναι, οτι επειδή ήμουν σχεδόν πεθαμένη...σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης....έτσι με χαρακτήρισε ο γιατρός μου βλέποντά με, μου έκανε αμέσως εισαγωγή για κορτιζόνη, αλλά επειδή το νοσοκομείο εφημεύρευε, πού κρεβάτι.....οπότε κατέληξα στο τμήμα ημερησιας νοσηλείας, προς το παρόν κορτιζονοντοπάρομαι, ισως αφου τελειώσω με το καλό, να ζητήσω κι εγώ εισαγωγή, ώστε να γίνουν όλες μεσα και να αποφύγω την ταλαιπωρία και τα έξοδα.....ο γιατρός του ικα που πήγα σήμερα, αρνήθηκε να με αναλάβει....και με έστειλε πίσω στο νοσοκομείο....αχ εχω αγχωθεί πολύ....και σκέφτομαι μήπως τα παρατήσω όλα....θα το σκεφτώ πολύ....και ελπίζω να αποφασίσω το καλύτερο για μένα....

Σοφία μου πως πας με το χάπι?????σου έκατσε που λέμε???? :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #79404  από Gia1982
 Τρί Οκτ 16, 2012 8:43 pm
Μιμικαμ έγραψε:Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ και τις δυό σας, είσαστε άκρως διαφωτιστικές :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Το πρόβλημα μέμένα είναι, οτι επειδή ήμουν σχεδόν πεθαμένη...σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης....έτσι με χαρακτήρισε ο γιατρός μου βλέποντά με, μου έκανε αμέσως εισαγωγή για κορτιζόνη, αλλά επειδή το νοσοκομείο εφημεύρευε, πού κρεβάτι.....οπότε κατέληξα στο τμήμα ημερησιας νοσηλείας, προς το παρόν κορτιζονοντοπάρομαι, ισως αφου τελειώσω με το καλό, να ζητήσω κι εγώ εισαγωγή, ώστε να γίνουν όλες μεσα και να αποφύγω την ταλαιπωρία και τα έξοδα.....ο γιατρός του ικα που πήγα σήμερα, αρνήθηκε να με αναλάβει....και με έστειλε πίσω στο νοσοκομείο....αχ εχω αγχωθεί πολύ....και σκέφτομαι μήπως τα παρατήσω όλα....θα το σκεφτώ πολύ....και ελπίζω να αποφασίσω το καλύτερο για μένα....

Σοφία μου πως πας με το χάπι?????σου έκατσε που λέμε???? :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Όλα θα πάνε καλά, θα βρείς κουράγιο κ δύναμη κ θα το παλέψεις κ αυτό...Άλλωστε έχουμε μάθει να παλεύουμε....καλό βράδυ σ όλες!!!
 #79406  από sofia13
 Τρί Οκτ 16, 2012 8:50 pm
Αυτον τον φακελλο των εξετάσεων τον έχω ρημάξει πάνε-ελα. Τις ανοσολογικές για την ανεμοβλογιά τις έκανα γιατί κανείς δεν ήξερε άν την πέρασα η όχι. Αλλά είναι ένα απο τα βασικά ζητούμενα πριν την ΄εναρξη της gilenya. Δεν σου το ζήτησε ο νευρολόγος σου; Ξύλο θέλουν κάποιοι μου φαίνεται. Αν και 'εχω το χάλι μου πολύ καιρό τώρα με υποτροπές κ.λ.π φοβάμαι να πάρω το χάπι. Αντε καλά αποτελέσματα και κράτα ενήμερο το φόρουμ.
 #79407  από κατερινα 55
 Τρί Οκτ 16, 2012 8:54 pm
Καλησπέρα Μιμικαμ. :greetings-waveyellow:
Βρε συ ολόκληρη..... μετακόμιση με τα συμπαραμαρτούντα έβγαλες πέρα μόνη σου,εδώ θα
κολλήσεις; :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:
Σαν πρωτάρα κάνεις :romance-caress: :romance-caress:
 #79408  από Μιμικαμ
 Τρί Οκτ 16, 2012 9:13 pm
κατερινα 55 έγραψε:Καλησπέρα Μιμικαμ. :greetings-waveyellow:
Βρε συ ολόκληρη..... μετακόμιση με τα συμπαραμαρτούντα έβγαλες πέρα μόνη σου,εδώ θα

Κατερινάκι γειά σου :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
πρωτάρα στην ασθένεια μπορεί να μήν είμαι, εχω περάσει και πολύ χειρότερα και ευτυχώς τα αντιμετώπισα με θάρρος, ΟΜΩς, αυτή η μετακόμιση και ολα τα συμπαραμαρτούντα με τσάκισαν, τα αντιμετώπισα όλα μόνη μου με πολύ πείσμα.....και δυστυχώς αυτό το χρέος τώρα πληρώνω.....αλλά επειδή με διακρίνει άπειρο πείσμα και θέληση....θα το παλέψω και θα τα καταφέρω......τον χρόνο μας χρειαζόμαστε στα δύσκολα νομίζω όλοι μας :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress:
 #79409  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Οκτ 16, 2012 9:34 pm
Μιμικαμ έγραψε:
κατερινα 55 έγραψε:Καλησπέρα Μιμικαμ. :greetings-waveyellow:

Κατερινάκι γειά σου :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
πρωτάρα στην ασθένεια μπορεί να μήν είμαι, εχω περάσει και πολύ χειρότερα και ευτυχώς τα αντιμετώπισα με θάρρος, ΟΜΩς, αυτή η μετακόμιση και ολα τα συμπαραμαρτούντα με τσάκισαν, τα αντιμετώπισα όλα μόνη μου με πολύ πείσμα.....και δυστυχώς αυτό το χρέος τώρα πληρώνω.....αλλά επειδή με διακρίνει άπειρο πείσμα και θέληση....θα το παλέψω και θα τα καταφέρω......τον χρόνο μας χρειαζόμαστε στα δύσκολα νομίζω όλοι μας :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress:
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #79411  από κατερινα 55
 Τρί Οκτ 16, 2012 9:45 pm
Ακριβωωωωωωωώς επειδή έχεις περάσει και πολύ χειρότερα και σε διακρίνει και πείσμα και θέληση ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ :happy-partydance:

:romance-caress: :romance-caress:

Καλό βράδυ!!! :romance-caress:
 #79412  από Μιμικαμ
 Τρί Οκτ 16, 2012 10:41 pm
Αχ βρε κορίτσια να ξέρατε ποση δύναμη και κουράγιο μου δίνουν τα λόγια σας :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Τις περισσότερες φορές βρίσκεις και αντλείς δύναμη απο ανθρώπους που τους γνωρίζεις τόσο λίγο και που όμως νιώθεις οτι σας δένουν τόσα πολλά.....που πραγματικά δεν τα εχω ακούσει ουτε απο συγγενείς μου, που δυστυχώς με το ανώμαλο ρομαντικό μυαλό μου τα περίμενα....

Εύχομαι να είστε ολοι σας γεροί, δυνατοί και με πολύ θέληση για ζωή.....Κατερινάκι ευχαριστώ για το τραγούδι....είναι ενα απ'τα αγαπημένα μου στα δύσκολα.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Καλό βράδυ... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #79413  από billios
 Τρί Οκτ 16, 2012 10:49 pm
Μιμικαμ πραγματικα δεν ξερω πως να ξεκινησω.
Παρενθεση,σοφια 13 ξυλο θελουν ολοι οχι μερικοι!!
Βασικα ευχομαι να βγεις αλωβητη απο ολο αυτο,κατοπιν να σου θυμισω πως το χαπι ειναι κατι πολλυ φρεσκο και ελεγχομενο [δεν εχω υποψη μου αν τελειωσε η επανεξεταση κυκλοφοριας του].Θεωρεις πως εχεις εξαντλησει ολα τα περιθωρια και πως δεν εχεις αλλη επιλογη?
Το εχεις ζυγιση το θεμα?
Απευθηνομαι σε πρωτο προσωπο γιατι τον γιατρο δεν τον νοιαζει μια.
Το ξερω οτι σε προβληματισα και οτι σου προσθεσα ενα ακομα αγκαθι,θελω ομως να εισαι σιγουρη ΕΣΥ για την αποφαση που θα παρεις και οχι ΑΛΛΟΣ.
Το κανω γιατι στο προσωπο σου βλεπω εμενα οπως και στα αλλα παιδια εξισου.
 #79415  από Gia1982
 Τρί Οκτ 16, 2012 10:59 pm
sofia13 έγραψε:Αυτον τον φακελλο των εξετάσεων τον έχω ρημάξει πάνε-ελα. Τις ανοσολογικές για την ανεμοβλογιά τις έκανα γιατί κανείς δεν ήξερε άν την πέρασα η όχι. Αλλά είναι ένα απο τα βασικά ζητούμενα πριν την ΄εναρξη της gilenya. Δεν σου το ζήτησε ο νευρολόγος σου; Ξύλο θέλουν κάποιοι μου φαίνεται. Αν και 'εχω το χάλι μου πολύ καιρό τώρα με υποτροπές κ.λ.π φοβάμαι να πάρω το χάπι. Αντε καλά αποτελέσματα και κράτα ενήμερο το φόρουμ.

Ενημέρωσα οτι ανεμοβλογιά έχω περάσει ίσως γι αυτό δεν μου ζήτησε αυτές τις εξετάσεις. Πρέπει σε κάποιον με το θέμα που έχουμε να δείξουμε εμπιστοσύνη κ εγώ σοφία μου όπως κ billio δείχνω εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που με κουράρει γιατί αλλιώς θα φρίκαρα τελείως..τουλάχιστον μπορεί να μην γνωρίζει το πως δημιουργήθηκε ή το πως θα με γιάνει(όπως λέει κ η γιαγιά μου) αλλά σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω απ οτι ο σύζυγος η οικογένεια μου. ξεκινώντας το χάπι όταν έρθει εκείνη η ώρα που κοντοζυγώνει δηλαδή, δε θέλω να νιώσω σαν πειραματόζωο αλλά σαν ένας άνθρωπος που θα κάνει πολύ καιρό να αισθανθεί υποτροπή κ θα ζήσει λίγο ήρεμα με το παιδάκι του κ τον άντρα της....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7