• ερώτηση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5562  από elena
 Κυρ Ιουν 14, 2009 10:25 am
η ερώτηση που θέλω να σας κάνω είναι η εξής:
έχετε παρατηρήσει στις παρενέργειες της ιντερφερόνης αίσθημα καψίματος στο σώμα?
αισθάνομαι ότι καίγονται τα πόδια μου,από τους αστραγάλους και κάτω....κάψιμο ...σε σημείο να οδηγώ και να νομίζω ...ότι έχει πάρει φωτιά το αμάξι και καίγονται τα πόδια μου...
κάτι είχε αναφέρει το maraki12 από Κρήτη αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς....
μπορεί να μην είναι παρενέργεια ,θα το παρακολουθήσω μερικές μέρες...πείτε μου και εσείς...και βλέπουμε.... :?
 #5564  από Maria77
 Κυρ Ιουν 14, 2009 11:53 am
Έλενα σε παρακολούθησα απο το καφενείο και ήρθα εδώ (!) :lol: :lol: 8-)
Αλλά δεν ξέρω, δεν το έχω ξανακούσει αυτό, ούτε μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο... :roll:
 #5566  από litsa
 Κυρ Ιουν 14, 2009 12:01 pm
ΑΛΟ!

Λοιπόν εμένα τα πόδια μου καιγόντουσαν παλιά όταν είχα κάτι σαν εσωτερικό φλεβίτη ,σταμάτησα τον ήλιο και οκ..

τώρα όμως άστα να πάνε, τα βρέχω για να πάω να κοιμηθώ - και παλιά το έκανα- αλλά και κατά την διάρκεια της μέρας καίνε παραπάνω..
 #5567  από αλεξανδρος1
 Κυρ Ιουν 14, 2009 12:04 pm
Κυνηγητό παίζουμε; Όχι προς το παρών τέτοια παρενέργεια δεν έχω. Μήπως πάταγες αναμμένα κάρβουνα και δεν το είχες καταλάβει;
 #5569  από elena
 Κυρ Ιουν 14, 2009 12:37 pm
αναμμένα κάρβουνα? :D δεν πατάω αναμμένα κάρβουνα...αλλά καίω κάρβουνο :!: :D

Λίτσα σε τι γιατρό πήγες?αγγειολόγο,ορθοπεδικό,ποδολόγο,παθολόγο,και τι έκανες?
εξετάσεις,θεραπεία?
 #5573  από Γιούλη Κ.
 Κυρ Ιουν 14, 2009 4:34 pm
Από το καφενείο (το άφησα σύξυλο :roll: ) ήρθα τρέχοντας να δω τι απορία έχεις Έλενα!!! Χμμμ... λοπόν το κάψιμο στα πόδια είναι σύμπτωμα της σκπ και όχι της ιντερφερόνης :roll: Αυτή τη στιγμή τα πόδια μου καίγονται απίστευτα :evil: εξαιτίας της... χθεσινής συναυλίας ;) Μετά από έντονη (για τα δεδομένα μου) κούραση... αυτά παθαίνω :evil: Αλλά επειδή μάνα είναι μόνο μία... σήμερα είμαι ξάπλα :roll:
Έλενα το καφενείο το άνοιξα για το μπλα-μπλά και το κους-κους :lol: δύο σε ένα!!!
Επίσης δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα... ούτε εδώ... ούτε στο καφενείο... σνιφ σνιφ... το γνωστό θέμα με τους 2 υπολογιστές και τους 4 μνηστήρες τους ;)
Θα ξαναμπώ σε κάποια φάση... ΕΛΠΙΖΩ!!!
Α!!! καλό απόγευμα :lol: :lol: :lol:
 #5574  από Giota
 Κυρ Ιουν 14, 2009 5:35 pm
εγω το καψιμο το νοιωθω μεχρι την κοιλια μου. ειναι συμπτωμα
 #5580  από elena
 Κυρ Ιουν 14, 2009 10:03 pm
κάνουμε κάτι συγκεκριμένο...ή απλά δεν δίνουμε σημασία?
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! :D :D
 #5582  από litsa
 Δευ Ιουν 15, 2009 12:55 am
καμένη μου έλενα! δεν πήγα σε γιατρό τώρα.. πριν μια εικοσαετία πήγα... προσέχω τον ήλιο απλά!
τώρα το κάψιμο με την σκπ τι θα το κάνουμε΄? άγνωστο...................... :roll:
 #5583  από Γιούλη Κ.
 Δευ Ιουν 15, 2009 7:12 am
Καλημέρα κορίτσια!!! Το κάψιμο στα πόδια δεν το κάνουμε τίποτα :evil: Ερχεται και φεύγει και λογαριαμό δε δίνει :cry: Η κορτιζόνη καταπολεμά τα κινητικά προβλήματα κυρίως :cry: Το κάψιμο και άλλα αισθητικά προβλήματα, το μόνο ίσως... κάποιες φορές που με είχε βοηθήσει... ήταν ενέσεις articlox (αν θυμάμαι καλά :roll: ). Είναι ένα σύμπλεγμα βιταμινών :roll: Αλλά πονάει....... :evil: το φάρμακο εννοώ :evil:
Αυτάαααααααα :roll: Σήμερα είναι η μέρα του φυσικοθεραπευτή, οπότε, όπως καταλαβαίνετε δεν έχω χρόνο :roll:
Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα :lol: :lol: :lol: Τα λέμε αργότερα :roll: