• ΤΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΒΩ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #77495  από κατερινα 55
 Παρ Σεπ 14, 2012 4:22 pm
IKTIST22 έγραψε: Κάτι τελευταίο τώρα........ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!!!! :angry-nono: :angry-nono: :angry-nono: :angry-nono: Είμαι κοντα στην ηλικία σου κ αισθάνομαι ....γεροντομπεμπέκα :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Αλήθεια σου λέω ,είμαι .....άντα (σχεδόν) αλλά δεν αισθάνομαι ... :character-oldtimer: :character-oldtimer:
Για μαζευτήτε,για μαζευτήτε!!!!!
Εαν εσείς νομίζετε ότι θα με ξεκάνετε,δεν θα σας κάνω την χάρη :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:
Αλήθεια σου λέω ,είμαι .....άντα (σχεδόν) αλλά δεν αισθάνομαι ... :character-oldtimer: :character-oldtimer:
κι εγώ κοντά στα 2α ήντα αλλά δεν αισθάνομαι και τόσο :character-oldtimer: :character-oldtimer: Για του λόγου το αληθές ορίστε και μια παλιά φωτογραφία μου.Εικόνα
Πάντα να θυμάστε ότι υπάρχει και η ΑΛΛΗ πλευρά της ζωής!!!!!!!!!!!!
 #77497  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 14, 2012 4:41 pm
γλυκια μου κατερηνα δεν ειμασται μεγαλες απλα πολαπλασιασαν επι δυο την ηλικια μας.Και κατι ακομα εισαι τοσο ομορφη στο εχει πει κανεις;;;;;;;;;;; λυπαμε που δεν μπορο να σου στηλω την δηκη μου φωτο μια και δεν ξερω πως αλλα θα ζηλεβες ειμαι ακομα ποιο ομορφη απο σενα και εχω και πρεντι Π εσυ εχεις;;;;;;;;;;;; χιχιχι ειναι 47 και μαρεσει που ειμαι τοσο.Περασα πολα στην ζωη μου και εμαθα να μην το βαζω κατω παλεβω απο παντα για τα παντα και τωρα που μου ετηχε αυτο εχω την πειρα για ποιο σκληρους αγωνες ειμαι λοιπον μια :character-oldtimer: που κανει :happy-bouncymulticolor: :happy-cheerleadersmileygirl: και θα κανει οσο μπορη.Θα ηταν ψεμα αν ελεγα οτι δεν φοβαμε γιατι τρεμω αλλα κραταω φακο για το σκοταδι :scared-shocked: Και ιδηκα δημερα που θα κανω παλυ την 44 τον χρηαζωμε αχχχχχχχχχχχ ποσο το σκευτωμε το σημερηνο :sad-pacing: :sad-pacing:
 #77499  από κατερινα 55
 Παρ Σεπ 14, 2012 4:56 pm
Έλα τώρα,με κάνεις και κοκκινίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα

:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:

:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress:
 #77501  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 14, 2012 5:02 pm
και μενα να σε ζηλεβω μου μπορεις να σε δηχνεις και εγω ειμαι στο αορατο.Να σε ρωτησω κατι κατερινα εχεις εσυ βουητο;;;; με :obscene-hanged: και δεν το αντεχω πολες φορες ειναι μονημο και νιοθω λες και με εχουν κλησει σε τορναδορικο με 100 τρελαμενα μελισσια.κολαση πολες φορες ασε η οραση μου το μονο που κανω πια ειναι να ειμαι στον υπολογιστη μια και τηλεοραση δεν μπρω να δω καθαρα.Εχω βεβεα και μυοπια αλλα ο γιατρος μου αλαξε τα ματομπουκαλα μου και δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο υπαρχει καποιος ιδηκος;;;;
 #77507  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 14, 2012 6:40 pm
γιατι;;;;;;;;;; γιατι;;;;;;;;;;;;;; δεν μπορω εγω να με δειξω;;;;;;;; πως το κανεται;;;;;;;λυπηθητε μια :character-oldtimer: που προσπαθει να δηξει την ομορφια της :sad-roulette: ειμαι τοσο νεα με τους υπολογιστες...βλεπεται στην εποχη μου ειχαμε μονο πλακες και καλεμια και οι αντρες εψαχναν για δεινοσαυρους........και τορα προσπαθω η κατακαημενη :character-oldtimer: να καταλαβω τι ειναι αυτο που μου εκαναν δωρο τα παιδια μου...το μονο που εχω μαθει ειναι να κατεβαζω καποιες ταινειες και να μπορω να γραφω σε σας..ειναι βεβεα μια υπεροχη συντροφια και ιδηκα οταν με βοηθαει να μηλαω με ανθρωπους οπως εσεις.......και ξερεται τι καναται;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; μολλης χτυπησε ο συναγερμος για την ενεση μου και ειναι η πρωτη μου φορα που δεν το θημηθηκα δεν την περημενα μα τρομο την ειχα ξεχαση... :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: ηρθε η ωρατης και δεν την περιμενα απλα διαβαζωντας σας και περιμενωντας λογια σας σας ευχαρηστω χιλια ευχαρηστω :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #77508  από Ιωάννα
 Παρ Σεπ 14, 2012 7:45 pm
Γιάννης έγραψε:Επιβεβαιώνω ότι αυτή είναι η Κατερίνα55

Εικόνα
Που είσαι εσύ καλό μου; Σε καλωσόρισα καποιά στιγμή αλλά ο server δεν ήθελε να το κάνω (λες να ξέρει κάτι;) κ το έσβησε!!!!!!Λοιπόν Γιαννη καλωσόρισες!!!!!!!!!.Μου έλειψαν ομολογουμένως αυτού του είδους οι ατάκες!!!!!!Να σαι καλά!
Τα "δαχτυλάκια νευρικά- ανήσυχα" γιατί τα έβγαλες; Τώρα η κόρη μου πως θα σ αναγνωρίζει;Καταπληκτικό κ αυτό το avatar!!! :clap: :clap: :clap:
 #77510  από sofi2009
 Παρ Σεπ 14, 2012 8:20 pm
αθηνουλα καλως μας ηρθες :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
ολα καλα θα πανε...κοριτσακι :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
να χαιρεσαι τον αντρουλη σου
και τα παιδια σου
μπραβο που σε στηριζουν πολυ
κι εμενα το ιδιο
μη φοβασαι...οι γιατροι δε μας αφηνουν
να μεινουμε στο κρεβατι ανυμπορες :romance-caress: :romance-caress:
πιστεψε το και ολα θα πανε καλα
εγω προσπαθω να ξεχασω τι εχω
και ειμαι λιγο καλυτερα :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: φιλακια πολλα
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #77511  από sofi2009
 Παρ Σεπ 14, 2012 8:23 pm
α...!!! ξεχασα :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
μια χαρα νεα εισαι :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
εγω ειμαι 35
να ειμαστε γερες
και να μεγαλωνουμε :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
 #77513  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 14, 2012 8:31 pm
καλησπερα και σε σενα σοφι μου 35.....καλοοοοοοοοοοοοοο εγω ημουν τοσο πριν απο 12 χρονια και τοσο για το οτι μεγαλωνουμε κιαλλο αγαπημου εγω εχω σκοπο να φτασω στα 256.6 οποτε εχω χρονο....ειμαστε τυχαιρες μεσα στον πονο μας εχουμε ανθρωπους που μας αγαπανε και μας στεκωντε ητε ειναι γνωστοι μας ητε απλα γιατι πονανε μαζι μας.Το εχω δει και το εχω νιωσει μεσα εδω αυτες τις μερες :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: εκανα την ενεση και περιμενω μακαρη να μην εχω ακομα μια ασχημη νυχτα... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13