IKTIST22 έγραψε: Κάτι τελευταίο τώρα........ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!!!!Για μαζευτήτε,για μαζευτήτε!!!!!

Είμαι κοντα στην ηλικία σου κ αισθάνομαι ....γεροντομπεμπέκα

Αλήθεια σου λέω ,είμαι .....άντα (σχεδόν) αλλά δεν αισθάνομαι ...

Εαν εσείς νομίζετε ότι θα με ξεκάνετε,δεν θα σας κάνω την χάρη

Αλήθεια σου λέω ,είμαι .....άντα (σχεδόν) αλλά δεν αισθάνομαι ...

κι εγώ κοντά στα 2α ήντα αλλά δεν αισθάνομαι και τόσο

Για του λόγου το αληθές ορίστε και μια παλιά φωτογραφία μου.
 Για του λόγου το αληθές ορίστε και μια παλιά φωτογραφία μου.
Πάντα να θυμάστε ότι υπάρχει και η ΑΛΛΗ πλευρά της ζωής!!!!!!!!!!!!
 Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........
 Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........

και θα κανει οσο μπορη.Θα ηταν ψεμα αν ελεγα οτι δεν φοβαμε γιατι τρεμω αλλα κραταω φακο για το σκοταδι
 και θα κανει οσο μπορη.Θα ηταν ψεμα αν ελεγα οτι δεν φοβαμε γιατι τρεμω αλλα κραταω φακο για το σκοταδι   Και ιδηκα δημερα που θα κανω παλυ την 44 τον χρηαζωμε αχχχχχχχχχχχ ποσο το σκευτωμε το σημερηνο
 Και ιδηκα δημερα που θα κανω παλυ την 44 τον χρηαζωμε αχχχχχχχχχχχ ποσο το σκευτωμε το σημερηνο  

και δεν το αντεχω πολες φορες ειναι μονημο και νιοθω λες και με εχουν κλησει σε τορναδορικο με 100 τρελαμενα μελισσια.κολαση πολες φορες ασε η οραση μου το μονο που κανω πια ειναι να ειμαι στον υπολογιστη μια και τηλεοραση δεν μπρω να δω καθαρα.Εχω βεβεα και μυοπια αλλα ο γιατρος μου αλαξε τα ματομπουκαλα μου και δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο υπαρχει καποιος ιδηκος;;;;
 και δεν το αντεχω πολες φορες ειναι μονημο και νιοθω λες και με εχουν κλησει σε τορναδορικο με 100 τρελαμενα μελισσια.κολαση πολες φορες ασε η οραση μου το μονο που κανω πια ειναι να ειμαι στον υπολογιστη μια και τηλεοραση δεν μπρω να δω καθαρα.Εχω βεβεα και μυοπια αλλα ο γιατρος μου αλαξε τα ματομπουκαλα μου και δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο υπαρχει καποιος ιδηκος;;;; 
										 ειμαι τοσο νεα με τους υπολογιστες...βλεπεται στην εποχη μου ειχαμε μονο πλακες και καλεμια και οι αντρες εψαχναν για δεινοσαυρους........και τορα προσπαθω η κατακαημενη
 ειμαι τοσο νεα με τους υπολογιστες...βλεπεται στην εποχη μου ειχαμε μονο πλακες και καλεμια και οι αντρες εψαχναν για δεινοσαυρους........και τορα προσπαθω η κατακαημενη