• ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77103  από soulla
 Τετ Σεπ 05, 2012 10:10 pm
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟς ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΙΜΣΤΕ :romance-kisscheek: ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ :greetings-waveyellow: ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙς ΙΣΩς ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟς ΦΙΛΟς ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.ΙΣΩς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΩς Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗς ή ΙΣΩς ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟς ΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟς ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΟΤΕ :greetings-waveyellow:
 #77107  από βικυ
 Τετ Σεπ 05, 2012 11:02 pm
χριστος λεβ.......πιασε θεση και καθησε αναπαυτικα! ;)
Εχουμε μακρυ ταξιδι και κουραστικο,ας το κανουμε οσο ποιο ευχαριστο γινεται......και εμεις εδω για αυτο προσπαθουμε!
 #77112  από Κώστας
 Πέμ Σεπ 06, 2012 3:17 am
Δεν πιεζω κανενα και ζητω συγνωμη αν εγινε κατι τετοιο απλα θελω καποιον που να με θελει εστι οπως ειμαι και για αυτο το ζητησα απο εναν συναδελφο γιατι αυτο που μας ετυχε το εχουν ολοι οι ανθρωποι ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 στους 100.000 που το εχουν τζοκερ!!!!!!!
Δεν ζηταω ελεεμοσηνη καποιος θα βρεθει που θα με υιθετηση να στε καλα που διαθεσατε λιγο απο το χρονο σας για να το διαβασετε

Χρίστο, δεν ζητάς ελεημοσύνη γιατί απλούστατα δεν την χρειάζεσαι. Κανένας μας εδώ μέσα δεν έχει ανάγκη από ελεημοσύνη ούτε από λύπηση. Όλοι μας στεκόμαστε όρθιοι και αξιόμαχοι. Θάχεις φυσικά ακούσει το γνωμικό «οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται». Φίλος σου θα γίνει αυτός που θα σε αποδεχθεί όπως είσαι και ταυτόχρονα θα σου λέει στα «ίσα» τα στραβά που θεωρεί ότι βλέπει πάνω σου. Την φιλία δεν την «εκβιάζεις». Έρχεται από μόνη της όταν «κάτσει» η χημεία δύο ανθρώπων. Μην περιορίζεις την αναζήτηση της σε συνασθενείς, γιατί έτσι είναι σα να αποδέχεσαι ότι διαφέρεις από τους υπόλοιπους. Δεν έχουμε ούτε κι΄ έχεις ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μας έλαχε μια αρρώστια που περιορίζει ίσως κάποιες δραστηριότητές μας αλλά ΟΧΙ και το δικαίωμα μας για τη ζωή. Δεν μειονεκτούμε απέναντι σε κανένα και όποιος θεωρεί κάτι τέτοιο έχει ο ίδιος πρόβλημα. Όσο για τους φίλους που τόσο δείχνεις να έχεις ανάγκη, μην αγχώνεσαι. Θαρθούν από μόνοι τους και τότε θάσαι σίγουρος ότι θα είναι πραγματικοί.
 #77113  από χριστος λεβ
 Πέμ Σεπ 06, 2012 5:56 am
:greetings-clappingyellow: Σας ευχαριστω ολους απο τα βαθη της καρδιας μου δεν με περνει απο κατω αλωστε εγω ειμαι ενα μικρο μεγαλο παιδι το ξερουν ολοι μεχρι και οι γιατροι της Νευρολογικης στο ΠΑ.Γ.Ν.Η. που παω . ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ !!!!!!!!!!!!
 #77115  από litsa
 Πέμ Σεπ 06, 2012 8:17 am
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-heartsthree: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute: :handgestures-salute:

χαιρετώ και εγώ!!!
 #77136  από χριστος λεβ
 Πέμ Σεπ 06, 2012 1:12 pm
:laughing-rolling: Αδέρφια το ξέρω ότι θα είναι όλοι πλάι στο κάθε ένα γιατί όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι όλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο άλλοι στα κάρβουνα κτλ υπάρχουν πόλοι τρόποι ξυσίματος περιμενω νεα σας ολα ειναι δεκτα τα παντα
 #77157  από Μιμικαμ
 Πέμ Σεπ 06, 2012 11:26 pm
Χρίστο καλησπέρα....

Συμφωνώ με ολα τα ανωτέρω, τα παιδιά έδειξαν άπειρη κατανόηση στο θέμα σου και σε εμψύχωσαν αρκετά απ'οτι φαίνεται....αλλωστε απ'οσα μας αναφέρεις είσαι ενα μικρό=μεγάλο παιδί, γεμάτο κέφι για ζωή.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Προφανώς οι μέχρι τώρα παρέες σου και με δεδομένη της ασθένειά σου, αποδεικνύονται ανάξιες της συντροφιάς σου, διότι φίλος είναι το πιο σημαντικό συστατικό μιας ευτυχισμένης ζωής και αυτός που προάγει τα καλύτερα και τα πιο υγιή στοιχεία του αλλου....

Θα σε συμβούλευα να παραμείνεις ο εαυτός σου και να είσαι βέβαιος οτι θα βρεθεί ο κατάλληλος ανθρωπος που θα τον νιώσεις ολοκληρωτικά σαν φίλο....και φυσικά εδώ θα βρίσκεις πάντα μια ζεστή αγκαλιά σε οποιαδήποτε ανησυχία σου....καλό βράδυ.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77165  από χριστος λεβ
 Παρ Σεπ 07, 2012 6:21 am
:text-thankyouyellow: Αδέρφισα γιατί έτσι σας νιώθω το ευχαριστώ είναι λίγο αν μπορούσα να σας δείξω την χαρά που βρήκα κάποιου που πραγματικά ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο τους. Το βρήκα θα κάνω το ίδιο που είχε κάνει σε κάτι καλούς φίλους ο Τζιμι Ολιβερ τους είχε μαγειρέψει, εγώ την ενεργητικότητα μου την έχω βάλει στην μαγειρική αφού δεν μπορώ να ξαναβραστώ σας περιμένω !!!!!!!!!!
 #77166  από Μιμικαμ
 Παρ Σεπ 07, 2012 7:35 am
Καλημέρα Χρίστο :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Το ευχαριστώ σου στην προκειμένη περίπτωση νομίζω οτι είναι περιττό...χαίρομαι που μας βλέπεις έτσι, δηλαδή σαν αδέλφια, κάπως έτσι θεωρώ οτι αισθανόμαστε όλοι μας, αυτό είναι που μας κρατάει σ'αυτόν τον χώρο και το είσπράττουμε καθημερινά....είναι ο,τι καλύτερο θα μπορούσε να μας συμβεί.....συνέχισε το μαγείρεμα....σωστός ο συλλογισμός σου.....και να ξέρεις οτι τα καλύτερα έπονται.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: