• Σαγιοναρα forever

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #74531  από litsa
 Σάβ Ιουν 30, 2012 12:06 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Mitsos83 έγραψε:Προς όλες τις γυναίκες αυτού του forum...

Ποσός μας ενδιαφέρει αν είσαστε κοντές, ψηλές, με τακούνιες, παντόφλες, πασούμια, φούντες, μακιγιάζ, ή οτιδήποτε άλλο..

Αλλού είναι το μυστικό...
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Μπραβο, βρε Μητσο !!!! Πες τα !!!!! ...... ''Μια ζωη'' σαν μαθητρια...φοιτητρια....καθηγητρια του δρομου....την περασα με χαμηλα παπουτσια...για να μπορω να τρεχω !!!! Εβαλα ''ψηλα'' τακουνια, στο γαμο μου !!!! Πολυυυυυυ ψηλα !!!! 4 ολοκληρα εκατοστα .......!!!!! Ναι !!!! Και, ανυπομονουσα να τελειωσει η τελετη, για να τα βγαλω !!!! Αργοτερα, στα 40 μου, αφου ημουν , ηδη, 3 χρονια ασθενης , επιδεινωθηκε η κατασταση μου, λογω εστιας στον αυχενα !!!!!Δυσχρηστο αριστερο ποδι !!!!! Αφου επανηλθα, καπως, με τα φαρμακα.....με επιασε ΠΕΙΣΜΑ !!!! Αρχισα να φοραω ΠΟΛΥ ψηλα παπουτσια !!!! Γοβες , πασουμακια, μποτες....10ποντα ολα !!!!!!!!!!!!!!! Ηταν θαυμα !!!!! Προσεχα, βεβαια, καθε βημα μου !!!!!!! Ενα βαδισμα...τυφλα ναχουν οι εικοσαχρονες...μοντελλες !!!!! Χορευα, κι ολας, σε γαμους και χαρες, με ψηλοτακουνο πεδιλακι !!!!!!!!! Το ''ονειρο'' κρατησε , περιπου, εφτα χρονια !!!! Μετα.....ΤΕΛΟΣ !!!!!!! Ολα τα παπουτσια μου, τα αφησα διπλα σ'ενα καδο σκουπιδιων ! Τα πηραν αμεσως...καποιοι !!!!!!!!!! Γιατι φορουσα ψηλα τακουνια !!!! Για να κερδισω...υψος ???? Μπαααααα !!!!! Ειμαι 1,70 !!!!!!! Για να ''ξορκισω'' την σκπ ???? Μαλλον !!!!!!!!!! Ηταν , κατι πολυ ομορφο, που παει πια.......!!!!!!!!!!!!ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ !!!! Ολες μας, κατι θελουμε να ξορκισουμε .......Ας το κανουμε, οσο μπορουμε !!!!!!!! Οταν δεν μπορουμε πια, ας μη μας πιανει μελαγχολια ,ας αλλαξουμε.....ξορκι!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

geia sou annoula!!!!!!!!!!!!!
 #74532  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 30, 2012 12:11 pm
Γεια σου και σενα , Λιτσακι !!! Αχ ....να μπορουσα να ερθω στη Ροδο !!!!! Την εχω πεθυμησει !!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: